Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiziaaaa

Jak często się kłócicie?

Polecane posty

Gość kiziaaaa

Mam do Was pytanie jak często kłócicie się ze sowimi partnerami?? Kurcze my ostatnio codziennei i to o takie bzdety. Oboje sie nie mozemy pohamowac. Ale dziś było ostro, wkurzylam sie bo juz dosc mam sluchania o jego bylej. Mimo tego ze wiem ze nic ich nie laczy to zawsze gdzies sie w rozmowie przewija, Jest mi przykro a on tego nie rozumie:-(

Gość Camomille
Kiziaaaaaaaa:) O jakiej byłej?:) Przeciez to nie był nawet związek. A wiem co Cię meczy to, ze ona wmawia mu, ze to była wpadka jak fakty nawet mowia o tym, ze wyrachowana gra. To oto chodiz:) jeno o prawde i oto, aby wazył kazde słowo ktore ona mowi, bo nie jest szera, gierki to jej specjalnosc. A ex była ok, zagubiona, zabujana, ale ok, a EX była ładniutka. retsza pewnie tez. Tylko gulek rosnie na mysl, ze jakas manipulantka bedzie komus wpierac swoja prawde:) Wsjo:) Na jej miejscu nie umiałabym ludizom w ocyz spojrzec. Od razu widac, ze zawalczyła dzieckiem z jego ex-zagubiona tak ja nazwijny:) całuske dla pan, jego pan;) aszczegolniej Malutkiej Niewiniatkajce:)

Gość kiziaaaa
Do Camomille szczerze nie lapie o co Ci chodzi, wkurza mnie to ze ktos moze miec w swojej psychice tak mocno zakorzeniona przeszlosc. Kazdy ma jakas, ja rowniez, ale nnie mowie mu zeby nie psrawic bolu, a faceci tacy juz chyba sa- nie zwracaja uwagi czy kogos rania:-(

Gość Camomille
Sprawic ból.. to on mówi przy Tobie, jaka to ona fajna i że nadal kocha. Tylko wtedy mozna ból sprawić. Aby zostawaic przeszłsoc, trzeba sie z nia rozstac, pozowlic jej umrzec, rozprawic sie znia. I moze on robi to razme z Toba, tak mu łatwiej:) Musisz wiecej napisac;)

Gość kiziaaaa
nie chodzi o to ze on nas porownuje bo tak nie jest, chodzi o to ze tak czesto o niej mowi ze czuje jakbysmy byli w trojkaciku, czasami cos powie w normalnej rozmowie, ale zdarza sie na romantycznej kolacji, w rocznice,w naprawde intymnych sytuacjach. To boli:-(

Gość camomille
No to jak nie porownuje to plus. A ze powie, to widzszi mowi co mysli, to tez plus:) Jestes powierniczka jego mysli, ufa Ci. Moze tak ma, ze co czuje to mowi. Podaj jakies zdanie bedzie łtwiej:) siedzicie sobie swieczki a on co mowie;)?