Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka......

164 cm i 48 kg waga ,czy ktoras z was tez ma tak,albo podobnie

Polecane posty

Gość Bidulenki to was
nikt nie zauwaza jak idziecie ulica a najmniejszy podmuch wiatru moze was przewrocic.... oh ale mi was zal............:)

zal ? Ciebie zal, miescimy sie wszedzie :P i w dodatku mam wciecie w tali! i nie zazdroscimy chudej figury :P

Gość Agusińska
Bidulenki to was-----> naprawdę nie ma powodu by było Ci mnie żal, bo żaden podmuch wiatru nie jest w stanie mnie przewrócić, spokojna głowa:)

Gość Bidulenki
alez ja nikomu nie zazdroszcze. mam 172 cm wzrostu i waze 58 kg. Czuje sie piekna kobieta, naprawde.... Ten topik chyba byl stworzony po to zeby autorka mogla poczuc sie dowartosciowana i mogla pochwalic sie swoja koscista figura. Jezeli to mozna nazwac w ogole figura............ Takich malych kobietek nikt nie zauwaza, ale fakt faceci w sumie takie lubia. No nie strosz sie juz malenstwo..hehe:)

Gość Agusińska
Bidulenki------>to Ty musisz być szczuplutka:) 58 kilo przy Twoim wzroście to naprawdę idealna waga:)

pfff to ze jest sie szczuplym nie znaczy ze jest sie chudym i koscistym i malym ide stad bo \'mile\' panie jak zawsze wiedza lepiej i koniec kropka. huhu

Gość lallllka
a ja 10 kg mniej przy takim wzroscie....ale mimo tgo mam na brzuchu ogromna opone:/ jak bab w ciazy mimo ze nie jestem i uda takie same....przez to zx e codizennie musze zjesc jakies ciasteczko typu paczek itd..no is lodycze...a i nie cwicze:/

ja mam 192 cm i ważę 74 kg . ps byłem u dietetyka się zbadać i wyszło że mam tylko 5 kg niedowagi :) więc nie jest tak zle a dlatych co chcą przytyć polecam Makarony (gotowane na półtwardo), ryż brązowy (naturalny), • Pieczywo ciemne z pełnego przemiału, razowe, pumpernikiel, • Muesli, płatki, orzechy, rodzynki, słonecznik, pestki dyni, bakalie • Suszone owoce (morele, banany, papaja, jabłka, śliwki, figi, daktyle), • Owoce: ananas, banany, grejfruty, awokado, truskawki, • Gęste soki owocowe i warzywne, nektary, • Napoje mleczne: kefiry, jogurty, kwaśne mleko, mleko acidofilne, • Napary ziołowe - melisa • Warzywa: groszek, kukurydza (unikać z puszek), ziemniaki, groch, fasola, marchew, kabaczki, oliwki, wszystkie pozostałe warzywa strączkowe, • Krakersy, batoniki energetyczne, pełnoziarniste herbatniki • Miód, • Ryby morskie, • Oliwa z oliwek, olej lniany • Drób, wołowina

ja mam 192 cm i ważę 74 kg . ps byłem u dietetyka się zbadać i wyszło że mam tylko 5 kg niedowagi :) więc nie jest tak zle a dlatych co chcą przytyć polecam Makarony (gotowane na półtwardo), ryż brązowy (naturalny), • Pieczywo ciemne z pełnego przemiału, razowe, pumpernikiel, • Muesli, płatki, orzechy, rodzynki, słonecznik, pestki dyni, bakalie • Suszone owoce (morele, banany, papaja, jabłka, śliwki, figi, daktyle), • Owoce: ananas, banany, grejfruty, awokado, truskawki, • Gęste soki owocowe i warzywne, nektary, • Napoje mleczne: kefiry, jogurty, kwaśne mleko, mleko acidofilne, • Napary ziołowe - melisa • Warzywa: groszek, kukurydza (unikać z puszek), ziemniaki, groch, fasola, marchew, kabaczki, oliwki, wszystkie pozostałe warzywa strączkowe, • Krakersy, batoniki energetyczne, pełnoziarniste herbatniki • Miód, • Ryby morskie, • Oliwa z oliwek, olej lniany • Drób, wołowina

Gość szczupła i niska
ja mam 162 cm i ważę 47 kg

Gość hej ty gościu megatron
buahaha od większosci tego sie raczej nie utyje :O no przynajmniej ja nie tyje

Gość hej ty gościu megatron
kefiry, jogurty, kwaśne mleko, mleko acidofilne, o lol, no chyba ze beda mialy po 80 % tluszczu - to juz by maslo bylo :P :P