Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reniaj2

Moja siostra????

Polecane posty

Moja siostra niby ma już 21 a zachowuje się jak nastolatka. Właśnie poznała na czacie jakiegoś cymbała i gada z nim as z niego jest taki dupek. ona pisze do niego kochanie a on \"choć na ruchanie!!\"(tzn. nie dosłownie tak pisze). ona jest bardzo naiwną dziewczyną ale naprawdę nie chce nikogo słuchać w te wakacje rzucił ją chłopak (szczerze mówiąć zdradził ją z małolatą) i ona na chama szuka chłopa. sama właściwie nie wie czego chce,

Gość Awans
Poprostu wie jak smakuje seks i chce tego

to ja też wiem ale ona robi z siebie idiotkę przed innymi a tego ścioerpieć nie moge. Wiem jacy potrafią być chłopacy - raxem pewno siedzą i oglądaja zdjęcia, bo ona mu wysłała!!!

kurde ale to moja siostra i nie moge patrzeć jak całe noce klika z jakimś debilem co ja mam jej powiedziec jak to wytłumaczyc że przez łóżko nie znajdzie nikogo wartościowego - ONA NIE CHCE SŁUCHAĆ

Gość Awans
Może ona też sobie żartuje

oj na pewno nie to taka niby dorosła ale smark jak nie wiem co. w dodatku straszy naszych szowinistycznych mężczyzn małżeństwem i dziećmi. Wiadomo że jak ttakie coś napisze to już po sprawie!!!

Gość maalaagaa
Witaj reniaj! Możemy sobie podać dłonie bo podobnie mam siostre która zachowuje się baaaaaaaaardzo podobnie do Twojej z tym że ma 20lat (ale to jej głupoty nie usprawiedliwia :)) Nie masz jeszcze tak źle bo moja całymi dniami siedzi na czatach i poznaje róznych kolesi z czego na żadnego nie może się zecydować. Po tym co z nimi pisze wiem że jest walnięta do kwadratu a najgorsze jest to że wieje od niej sztucznością i wkurza mnie to że każdemu z nowo poznanych kolesi musi się przypodobać i dosłownie "wchodzi im w tyłek" bleee Dodam tylko że mając 20lat nigdy nie miała chłopaka choć brzydka nie jest - tylko straaaaaaaaaasznie pusta :D Też się kiedyś tym przejmowałam ale ile można tłumaczyć skoro i tak nic do niej nie dociera. Powiedziałam jej co myśle, ona się tym nie przejęła wiec dałam sobie spkój. Niech sobie robi z siebie idiotke większa niż jest, moja mamuśka mówi że kiedyś dorośnie hahahaha

no w końcu ktoś związany z tematem odpowiada właśnie ta pustka w głowie!! koszmar!! moja mama się amrtwi bo moja siostra wraca z pracy póżniej niż normalnie i boimy się żeby dziecka w brzuchu nie przyniosła - nie jest jakąś latawicą ale kurde kto wie co może się wydarzyć. Szkoda mi jej za tą głupkowatość.

wysyłamy siostre dp psychologa bo jej głupota osiagnęła apogeum. Radzę zrobić to innym jeżeli mają podobny problem.

Gość mollin
ale skad sie to bierze? tzn glupota? najwyrazniej jest wrodzona, bo perzeciez podane wyzej przypadki wychowaly sie razem, w takim samym srodowisku i procesie wychowawczym..

Gość może ma ruję
wtedy nic jej nie powstrzyma :D