Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomóżcie

Krew w moczu

Polecane posty

Gość Pomóżcie

Moja 16letnia córka zwierzyła mi się, że od tygodnia w jej moczu jest krew i że boli ją cewka moczowa. co to może być? Dopiero po świętach mamy wizytę u lekarza.

Gość nie czekaj z tym
ja tak miałam w dzieciństwie po upadku, odbita nerka, lezałam w szpitalu dwa tygodnie

Gość to moze byc objaw
jakies powaznej choroby. Trzeba zrobic badanie moczu. Mozliwe ze to po jakims urazie ale nie mozna wykluczych choroby pecherza i nerek.

Gość koniecznie i pilnie do lekarza
ciężkie choroby nerek mają m.in. taki objaw

Gość KAFFFKA
zapalenie nerek. mogła przeziębić, przewiać. trzeba leczyć, bo bardzo boli, a póżniej uwazac-ciepło się ubierać itp. bo mogą być nawroty. niech idzie do lekarza.

Gość KAFFFKA
albo zapalenie pecherza-chyba to prędzej.

ja też miałam jakis czas temu krew w moczu i to było zapalenie układu moczowego. Trzeba iść do lekarza on jeśli jest spoko to odrazu wypisze recepte na taki antybiotyk specjalny (nie pamiętam nazwy ale coś na C.. chyba) i do tego No-spa forte, a jeśli jest upierdliwy to każe iść na pobranie krwi, potme wyniki i dopiero coś przepisze.Miałam to zażywać przez tydzień ale już po jednym dniu było dobrze i prawie mnie nie bolało :) A o upierdliwości lekarze pisze nie dlatego że sa niekompetentni tylko dlatego że widzą jak człowiek się skręca z bóli i gdy ewidentnie widac co to jest to czekają na głupie wyniki żeby przepisać i tak jedno i to samo dla każdego. Pododzenia.