Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyt.

CZY MOGE TAK ZROBIC??????? do wtajemniczonych

Polecane posty

Gość pyt.

Czy moge skrócić sobie o dwa dni 7-dniową przerwe? W zeszłym miesiącu skróciłam sobie o 1 dzien i dostałam teraz dzien wczesniej okres. Teraz chciałabym o 2 dni skrócić zeby nastepny tez wczesniej dostać. Robie to dlatego zeby przesunąć sobie okres zeby nie zahaczał o weekendy tak jak do tej pory.

Gość pyt.
Nawet jesli nadal bede miec okres? Bede miec go do wtorku (a tabletke chciałabym przyjąć juz w niedziele)

tak. Ja dostaje krwawienie z odstawienia 5-6 (czasami nawet7 )dnia przerwy, wiec zawsze zaczynam nowe opakowanie w czasie krwawienia

Gość pyt.
Troche szkoda mi kasy na takie "rezerwowe opakowanie" z ktorego wezme tylko kilka tabletek (rozumiem ze chodziło Ci o to ze potem 7dniowa przerwa po kilku tych baletkach - zamiast 21 tabletek wziełabym np. 26)

Gość Princessaaaaa
jakie rezerwowe opakowanie?? Po prostu bierzesz 2 opakowania pod rząd i 7-dniowa przerwa...

Gość agathie
2 opakowania pod rzad?? no nie wiem czy tak mozna? raczej glupio pomyslalas!! ale o jakies 3 dni podluzej mozesz brac tabletke - no w sumie ie wiem czy jak bedziesz brac krocej to czasem nie rozlegulujesz soiebi wszytakiego, wiec moze lepiej wziac jednak kupic to 2 opakowanie

Gość pyt.
Ja nie chce brać krócej tabletek tylko skrócić przerwe. Nie wiedziałaś ze mozna brac dwa opakowania pod rząd???? Pewnie ze mozna. Ja nie chce tak robic bo tak czy siak dostane wtedy w normalnym terminie okres. Ktos jeszcze wypowie sie?

Gość pyt.
MI NIE CHODZI O TO ZEBY NIE ROBIC PRZERWY............ ile razy mam to powtarzac?? Ja chce SKRÓCIĆ przerwe do 5 dni

można wziąść dwa opakowania pod rząd i można spokojnie skórcić przerwę, to lepsze, niż dobieranie tabletek z kolejnego opakowania. a dwa opakowania sensu nie mają, jeżeli chce się zmienić teramin krwawienia, bo w końcu i tak będzie wypadac w ten sam dzień tygodnia.

Gość pyt.
A do ilu dni maksymalnie mozna skrócic??

Gość pyt.
Czy moge 5 dnia przerwy przyjąć 1 pigułke (mam 2 dzien okresu)

możesz. przerwę można skrócić chyba dowolnie(przynjamnije w mojej ulotce nic nie pisało o min. długości przerwy), z tym, że jak się zrobi krótszą niż 3 dni, to krwawienie z odstawienia moze nie wystąpić.

Gość Łooo mammmooooo
mozesz...bierz spokojnie;)