Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KTO WIE NIECH POMOZE

JAK DOSTAC SIE DO POLICJI? GDZIE SIE UDAC BY ZLOZYC PAPIERY?

Polecane posty

. Studiuje resocjalizacje i mam malo zajec [w tym roku praca licencj.]takze chcialabym sproboac w tych wolnych dniach pracy w policji... czy mam szanse na przyjecie? jeszcze bez ukonczonej szkoly? nie musi byc to na stale, ale moze w formie no nie wiem jakiegos stazu czy wolontariatu? dziekuje za odpowiedz.

Gość szalony_loczek
wierz mi ze nie tak łatwo sie tam dostac. bez pleców sznase masz żadne no chyba ze ejstes bardzo "uzdolniona".

Złóż papiery w najbliższej komendzie albo w Komendzie Wojewódzkiej jeśli nie masz daleko :)

DZIĘKUJĘ WAM za podpowiedzi.... a do kogo nalezy decyzja o zatrudnieniu?

Mnie też to interesuje i nawet dzisiaj szukałam w necie jakichs wiadomosci na ten temat i znalazłam stronke dolnosląskiej policji (bo jestem z Wrocka) i kilka informacji przydatnych tam można znaleźć: http://www.dolnoslaska.policja.gov.pl/www/index.cgi?strona=kom_kadr1&wybierz=&numer=24&menu= Na pewno istnieją podobne strony w innych rejonach kraju

Gość troszkę za późno
ostatni nabór trwał do końca sierpnia, teraz egzaminują....musisz poczekać na następny nabór, który pewnie będzie na wiosne bo nie udało się wyłonić dostatecznej liczby dobrych kandydatów. nie jest jednak łatwo się dostać, już zacznij coś trenować bo nie dasz rady .

czyli sa testy: -sprawnosciowe[czy dla kazdego ubiegajacego sie o przyjecie do policji?] -psychologiczne -czy jeszcze jakies inne? a jakie sa te testy sprawnosciowe?co sie tam zawiera?

NA TEJ STRONIE PRZECZYTALAM TAKIE ZDANIE , KTOREGO NIE ROZUMIEM O ZLOZENIU MN,IN, TYCH DOKUMENTOW: ANkieta bezpieczenstwa osobowego-co to oznacza?i to : przeprowadzenie postępowania sprawdzającego przez właściwego pełnomocnika do spraw ochrony inf ormacji niejawnych????? ''....wypełnioną ankietę bezpieczeństwa osobowego, którą kandydat otrzyma w trakcie postępowania kwalifikacyjnego, na podstawie wniosku o przeprowadzenie postępowania sprawdzającego przez właściwego pełnomocnika do spraw ochrony inf ormacji niejawnych, ..''

gwoli scislosci jestem z katowic:)

Gość a ja wiem i powiem
skladalam dokumenty w sierpniu i zostalam przyjeta:) przeszlam pomyslnie trzyetapy i zostal mi wyznaczony termin egzaminu sprawnosciowego i testu wiedzy ogolnej niestety nie pojechalam bo musialam byc na szkkoleniu zwiazanym z moja dotychczasowa praca. a teraz oni ciagle dzownia i chca mnie tam wziac na sile a ja juz nie chce

Gość autorkaaatopikaa.
no ok, to gratulacje, ale powiedz mi prosze, jesli chodzi o testy dotyczace wiedzy-jakie byly pytania miedzy innymi? trudne? jesli mozesz to podaj jakies przyklady..

Gość kto wie niech powiee

Gość ale ściemy ci tu piszą
test z wiedzy ogólnej jest na początku - na nim odpada jakieś 70 procent osób, potem jest zaraz sprawnościowy, potem jest test psychologiczny, potem rozmowa kwalifikacyjna. a ktoś ci tu napisał że przeszedł 3 etapy i teraz ma test z wiedzy i sprawnościowy to ściema jest. a ankietą tą o którą pytałes się nie przejmuj bo ją sie wypełnia jak przejdziesz dalej, do składania papierów ci nie jest potrzebna. na egzaminie chyba 2 tygodnie temu w szczytnie test sprawnościowy oblewali gostkowie, którzy od lat trenują różne sporty - a więc sa sprawni fizycznie powyżej przeciętnej. większośc odpadała z powodu błędów tecdhnicznych, tzn. mlaśnięcie manekina przy kładzeniu go na materac, wyjście ręką poza materac przy przewrotach itp pierdoły...ogólnie nie jest łatwo do policji się dostać. a test z wiedzy niby prosty a na nim najwięcej odpada bo jednak to nie jest tylko z wiedzy ogólnej ale przede wszystkim z konstytucji i ustawy o policji.

Gość masz racje
ale ściemy ci tu pisza.... nie chcialo mi sie nawet prostowac tego powyzej bo po co ludziom zludzenia niszczyc. ale tak to wyglada jak napisales wlasnie

DZIEKUJE ZA ostatnia wypowiedz,... aha-Ja sie pytalam czyli ONA [ten nick tAKI bezosobowy:P] Co mam sobie dokladnie przestudiowac, jesli chodzi o te zagadnienia konstytucyjne? skad to wziac>? byly tez daty itp? czy np do wyboru jedna odpowiedz z kilku[typu a , b czy c]?

oh sorki, myślałam, żeś facet hehe... test z wiedzy to jest test wyboru - jedna dobra. są daty, są nazwiska, jest trochę pytań z polskiego, matmy, historii, naucz się całej konstytucji i ustawy o policji i próbuj.

HMHM dzieki:/brzmi przerazajaco:( cala konstytucja o policjii brrrrr nie potrafie sobie nawet tego wyobrazic.. a powiedz, czy sa to pytania szczegolowe ,czy takie dajace sie podejsc na rozum?

raczej szczegółowe....ale jeśli jesteś typem osoby, która wystarczy że raz przeczyta i wie o co chodzi to przeczytaj to dwa razy to mks. i starczy - ja przeczytałam raz i miałam najwyższy wynik w grupie zdających w danym dniu, a dodam, że z historii jestem noga, na polityce też nie bardzo się znam a i takie pytania były. coś w stylu kto wybiera sekretarza jakiegoś tam..... były tez pytania z Unii Europejskiej. no i musiałam ostro zacząć trenować bo jednak test fizyczny choć z pozoru prosty - wcale taki nie jest w rzeczywistości.

Gość a ja wiem i powiem
do , ale sciemy tu pisza. wyobraz sobie ze wlasnie przeszlam trzy etapy!!!!! bylam na rozmowie kwalifikacyjnej i kobieta ktora je przeprowadzal z kandydatami tak wlasnie to okreslila. bo wszystkich etapow jest 11 pierwszy to samo zlozenie dokumentow, drugi to ich sprawdzenie i zakwalifikowanie sie wlasnie do tej rozmowy a trzeci to sama rozmowa pozniej test wiedza ogolna kto zda ma zaraz egzamin sprawnosciowy i td........... az do 11 :):P:P:P:P:P:P:P:P

buahahahahaaaa ale mnie rozbawiłaś poważnie.....tylko, że przez te 3 etapy to jakby każdy przechodzi więc to żadne osiągnięcie - prawdziwe etapy się zaczynają od testu z wiedzy a nie od złożenia papiuerów.

Gość a ja wiem i powiem
szkoda ze nie wierzysz, zloz dokument idz na rozmowe i tam powiedza ci to samo, a najlepiej zadzwon do ksp. sekcja ds doboru kadr 6036568 6037538:P:P:P

dziecino ja nie musze wierzyć bo mam to już za sobą.

Gość przedewszystkim
Trzeba skonczyc szkole policyjna to raz. chyab ze chcesz pracowac jako sekretarka sprzataczka lub inne podobne niewazne osoby ;]

Gość ja wiem i powiem
i co bylo inaczej:) hehehe cos krecisz. sam robisz scieme a posadzasz o to innych.na 1000% na rozmowie poinformowano cie o wszystkich etapach przyjec do policji , i o tym pozniej wyjezdasz na rok i jestes skoszarowany. ja zrezygnowalam bo mam dziecko, rok to duzo czasu, ale oni wciaz dzwonia i mam pisac wyjasnienie prosbe o przesuniecie terminu egzaminy bo mam wyksztalcenie potrzebne w policji hehe

Gość autorka topicuuu
jA akurat bede miala resocjalizacje skonczona to z jakies racji bede musiala jeszcze isc do szkoly policyjnej????

będziesz musiała przejść przeszkolenie w szkole policyjnej bez względu na to jakie masz wykształcenie, tylko nie pamietam dokładnie ile to trwa chyba 3 lub 6 miesięcy.

Witamy.
Jesteśmy firmą zajmującą się od ponad 10 lat testami do Policji. Posiadamy wszystkie materiały które pomogą wam zdać testy do Policji za pierwszym razem. Mamy ponad 37 tyś pozytywnych opinii na największych forach policyjnych i nie tylko. Oczywiście mamy wszystko legalne w przeciwieństwie do innych osób, oczywiście wszystkie papiery możemy przedstawić. 

Nasze materiały testy do policji zawierają:
- aktualny test wiedzy ogólnej z odpowiedziami (aktualizujemy na bieżąco)
- multiselect z nowym profilem policjanta - nie te stare ponad 560 pytań, nowe zadania poradniki itd
- cechy policjanta, wady, zalety itd
- testy które są w poradni zdrowia psychicznego (matryce ravena, test niedokończonych zdać, wyjaśnienia pojęc itd)
- testy na rozmowę kwalifikacyjną wraz z odpowiedziami
- i inne poradniki, dokumenty, wnioski 

Wszystkie testy są sprawdzone w 100% o czym świadczą opinie

Chcesz zdobyć nasze testy pisz lub dzwoń

Jarosław Sokołowski

testydopolicji@op.pl
tel 666 194 944 w godzinach 10-17 prócz weekendów i świąt
gg 6775028

Zapraszamy