Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 KTO WIE NIECH POMOZE

JAK DOSTAC SIE DO POLICJI? GDZIE SIE UDAC BY ZLOZYC PAPIERY?

Polecane posty

. Studiuje resocjalizacje i mam malo zajec [w tym roku praca licencj.]takze chcialabym sproboac w tych wolnych dniach pracy w policji... czy mam szanse na przyjecie? jeszcze bez ukonczonej szkoly? nie musi byc to na stale, ale moze w formie no nie wiem jakiegos stazu czy wolontariatu? dziekuje za odpowiedz.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szalony_loczek
wierz mi ze nie tak 艂atwo sie tam dostac. bez plec贸w sznase masz 偶adne no chyba ze ejstes bardzo "uzdolniona".

Udost臋pnij ten post

Z艂贸偶 papiery w najbli偶szej komendzie albo w Komendzie Wojew贸dzkiej je艣li nie masz daleko :)

Udost臋pnij ten post

DZI臉KUJ臉 WAM za podpowiedzi.... a do kogo nalezy decyzja o zatrudnieniu?

Udost臋pnij ten post

Mnie te偶 to interesuje i nawet dzisiaj szuka艂am w necie jakichs wiadomosci na ten temat i znalaz艂am stronke dolnosl膮skiej policji (bo jestem z Wrocka) i kilka informacji przydatnych tam mo偶na znale藕膰: http://www.dolnoslaska.policja.gov.pl/www/index.cgi?strona=kom_kadr1&wybierz=&numer=24&menu= Na pewno istniej膮 podobne strony w innych rejonach kraju

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 troszk臋 za p贸藕no
ostatni nab贸r trwa艂 do ko艅ca sierpnia, teraz egzaminuj膮....musisz poczeka膰 na nast臋pny nab贸r, kt贸ry pewnie b臋dzie na wiosne bo nie uda艂o si臋 wy艂oni膰 dostatecznej liczby dobrych kandydat贸w. nie jest jednak 艂atwo si臋 dosta膰, ju偶 zacznij co艣 trenowa膰 bo nie dasz rady .

Udost臋pnij ten post

czyli sa testy: -sprawnosciowe[czy dla kazdego ubiegajacego sie o przyjecie do policji?] -psychologiczne -czy jeszcze jakies inne? a jakie sa te testy sprawnosciowe?co sie tam zawiera?

Udost臋pnij ten post

NA TEJ STRONIE PRZECZYTALAM TAKIE ZDANIE , KTOREGO NIE ROZUMIEM O ZLOZENIU MN,IN, TYCH DOKUMENTOW: ANkieta bezpieczenstwa osobowego-co to oznacza?i to : przeprowadzenie post臋powania sprawdzaj膮cego przez w艂a艣ciwego pe艂nomocnika do spraw ochrony inf ormacji niejawnych????? ''....wype艂nion膮 ankiet臋 bezpiecze艅stwa osobowego, kt贸r膮 kandydat otrzyma w trakcie post臋powania kwalifikacyjnego, na podstawie wniosku o przeprowadzenie post臋powania sprawdzaj膮cego przez w艂a艣ciwego pe艂nomocnika do spraw ochrony inf ormacji niejawnych, ..''

Udost臋pnij ten post

gwoli scislosci jestem z katowic:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja wiem i powiem
skladalam dokumenty w sierpniu i zostalam przyjeta:) przeszlam pomyslnie trzyetapy i zostal mi wyznaczony termin egzaminu sprawnosciowego i testu wiedzy ogolnej niestety nie pojechalam bo musialam byc na szkkoleniu zwiazanym z moja dotychczasowa praca. a teraz oni ciagle dzownia i chca mnie tam wziac na sile a ja juz nie chce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorkaaatopikaa.
no ok, to gratulacje, ale powiedz mi prosze, jesli chodzi o testy dotyczace wiedzy-jakie byly pytania miedzy innymi? trudne? jesli mozesz to podaj jakies przyklady..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kto wie niech powiee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale 艣ciemy ci tu pisz膮
test z wiedzy og贸lnej jest na pocz膮tku - na nim odpada jakie艣 70 procent os贸b, potem jest zaraz sprawno艣ciowy, potem jest test psychologiczny, potem rozmowa kwalifikacyjna. a kto艣 ci tu napisa艂 偶e przeszed艂 3 etapy i teraz ma test z wiedzy i sprawno艣ciowy to 艣ciema jest. a ankiet膮 t膮 o kt贸r膮 pyta艂es si臋 nie przejmuj bo j膮 sie wype艂nia jak przejdziesz dalej, do sk艂adania papier贸w ci nie jest potrzebna. na egzaminie chyba 2 tygodnie temu w szczytnie test sprawno艣ciowy oblewali gostkowie, kt贸rzy od lat trenuj膮 r贸偶ne sporty - a wi臋c sa sprawni fizycznie powy偶ej przeci臋tnej. wi臋kszo艣c odpada艂a z powodu b艂臋d贸w tecdhnicznych, tzn. mla艣ni臋cie manekina przy k艂adzeniu go na materac, wyj艣cie r臋k膮 poza materac przy przewrotach itp pierdo艂y...og贸lnie nie jest 艂atwo do policji si臋 dosta膰. a test z wiedzy niby prosty a na nim najwi臋cej odpada bo jednak to nie jest tylko z wiedzy og贸lnej ale przede wszystkim z konstytucji i ustawy o policji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masz racje
ale 艣ciemy ci tu pisza.... nie chcialo mi sie nawet prostowac tego powyzej bo po co ludziom zludzenia niszczyc. ale tak to wyglada jak napisales wlasnie

Udost臋pnij ten post

DZIEKUJE ZA ostatnia wypowiedz,... aha-Ja sie pytalam czyli ONA [ten nick tAKI bezosobowy:P] Co mam sobie dokladnie przestudiowac, jesli chodzi o te zagadnienia konstytucyjne? skad to wziac>? byly tez daty itp? czy np do wyboru jedna odpowiedz z kilku[typu a , b czy c]?

Udost臋pnij ten post

oh sorki, my艣la艂am, 偶e艣 facet hehe... test z wiedzy to jest test wyboru - jedna dobra. s膮 daty, s膮 nazwiska, jest troch臋 pyta艅 z polskiego, matmy, historii, naucz si臋 ca艂ej konstytucji i ustawy o policji i pr贸buj.

Udost臋pnij ten post

HMHM dzieki:/brzmi przerazajaco:( cala konstytucja o policjii brrrrr nie potrafie sobie nawet tego wyobrazic.. a powiedz, czy sa to pytania szczegolowe ,czy takie dajace sie podejsc na rozum?

Udost臋pnij ten post

raczej szczeg贸艂owe....ale je艣li jeste艣 typem osoby, kt贸ra wystarczy 偶e raz przeczyta i wie o co chodzi to przeczytaj to dwa razy to mks. i starczy - ja przeczyta艂am raz i mia艂am najwy偶szy wynik w grupie zdaj膮cych w danym dniu, a dodam, 偶e z historii jestem noga, na polityce te偶 nie bardzo si臋 znam a i takie pytania by艂y. co艣 w stylu kto wybiera sekretarza jakiego艣 tam..... by艂y tez pytania z Unii Europejskiej. no i musia艂am ostro zacz膮膰 trenowa膰 bo jednak test fizyczny cho膰 z pozoru prosty - wcale taki nie jest w rzeczywisto艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja wiem i powiem
do , ale sciemy tu pisza. wyobraz sobie ze wlasnie przeszlam trzy etapy!!!!! bylam na rozmowie kwalifikacyjnej i kobieta ktora je przeprowadzal z kandydatami tak wlasnie to okreslila. bo wszystkich etapow jest 11 pierwszy to samo zlozenie dokumentow, drugi to ich sprawdzenie i zakwalifikowanie sie wlasnie do tej rozmowy a trzeci to sama rozmowa pozniej test wiedza ogolna kto zda ma zaraz egzamin sprawnosciowy i td........... az do 11 :):P:P:P:P:P:P:P:P

Udost臋pnij ten post

buahahahahaaaa ale mnie rozbawi艂a艣 powa偶nie.....tylko, 偶e przez te 3 etapy to jakby ka偶dy przechodzi wi臋c to 偶adne osi膮gni臋cie - prawdziwe etapy si臋 zaczynaj膮 od testu z wiedzy a nie od z艂o偶enia papiuer贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja wiem i powiem
szkoda ze nie wierzysz, zloz dokument idz na rozmowe i tam powiedza ci to samo, a najlepiej zadzwon do ksp. sekcja ds doboru kadr 6036568 6037538:P:P:P

Udost臋pnij ten post

dziecino ja nie musze wierzy膰 bo mam to ju偶 za sob膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przedewszystkim
Trzeba skonczyc szkole policyjna to raz. chyab ze chcesz pracowac jako sekretarka sprzataczka lub inne podobne niewazne osoby ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja wiem i powiem
i co bylo inaczej:) hehehe cos krecisz. sam robisz scieme a posadzasz o to innych.na 1000% na rozmowie poinformowano cie o wszystkich etapach przyjec do policji , i o tym pozniej wyjezdasz na rok i jestes skoszarowany. ja zrezygnowalam bo mam dziecko, rok to duzo czasu, ale oni wciaz dzwonia i mam pisac wyjasnienie prosbe o przesuniecie terminu egzaminy bo mam wyksztalcenie potrzebne w policji hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorka topicuuu
jA akurat bede miala resocjalizacje skonczona to z jakies racji bede musiala jeszcze isc do szkoly policyjnej????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do goryy hej hej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do goryy hej hej

Udost臋pnij ten post

b臋dziesz musia艂a przej艣膰 przeszkolenie w szkole policyjnej bez wzgl臋du na to jakie masz wykszta艂cenie, tylko nie pamietam dok艂adnie ile to trwa chyba 3 lub 6 miesi臋cy.

Udost臋pnij ten post

Witamy.
Jeste艣my firm膮 zajmuj膮c膮 si臋 od ponad 10 lat testami do Policji. Posiadamy wszystkie materia艂y kt贸re pomog膮 wam zda膰 testy do Policji za pierwszym razem. Mamy ponad 37 ty艣 pozytywnych opinii na najwi臋kszych forach policyjnych i nie tylko. Oczywi艣cie mamy wszystko legalne w przeciwie艅stwie do innych os贸b, oczywi艣cie wszystkie papiery mo偶emy przedstawi膰.聽

Nasze materia艂y testy do policji zawieraj膮:
- aktualny test wiedzy og贸lnej z odpowiedziami (aktualizujemy na bie偶膮co)
- multiselect z nowym profilem policjanta - nie te stare ponad 560 pyta艅, nowe zadania poradniki itd
- cechy policjanta, wady, zalety itd
- testy kt贸re s膮 w poradni zdrowia psychicznego (matryce ravena, test niedoko艅czonych zda膰, wyja艣nienia poj臋c itd)
- testy na rozmow臋 kwalifikacyjn膮 wraz z odpowiedziami
- i inne poradniki, dokumenty, wnioski聽

Wszystkie testy s膮 sprawdzone w 100% o czym 艣wiadcz膮 opinie

Chcesz zdoby膰 nasze testy pisz lub dzwo艅

Jaros艂aw Soko艂owski

testydopolicji@op.pl
tel 666 194 944 w godzinach 10-17 pr贸cz weekend贸w i 艣wi膮t
gg 6775028

Zapraszamy

Udost臋pnij ten post