Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonawodnika

pogoniłam męża w 6 rocznice ślubu!

Polecane posty

Gość żonawodnika
tak, zmieniłam zamki - taki prezent sobie zrobiłam, bo od niego tylko łez mogłam oczekiwać; jedni robia postanowienia: od poniedziałku inni od nowego miesiąca, a ja w rocznice ślubu przerwałam koszmar małżeństwa; oddycham, usmiecham się, dzieci już chusteczek mi nie podają,

Gość Wodniczkowa
Ja moge Wodnika utule juz od 1 rocznicy:)

Gość żonawodnika
wodniczkowa - jak mam rozumiec twoje słowa

Gość jeśli
jeśli tylko nie będziesz kiedyś tego kroku żałować, to ok. Ja po rozwodzie czuję się taka jakaś...niekompletna, gorsza. Z prawdziwą zazdrością patrzę, jak babeczki ode mnie z firmy zaraz po pracy śpieszą się do domu, bo mąż, bo dzieci... (mniejsza o kolejność :)) Ja nie mam po co i do kogo się śpieszyć, co zresztą bez skrupułów wykorzystuje mój szef, ale to już inna historia

Gość żonawodnika
do jeśli - nieznane sa mi okoliczności twojej, jego czy waszej decyzji - rozwodu; ale te uczucia miną, ja tez spieszyłam do domu po pracy - ale do czego - 'do piekła' spieszyłam, aby nie dać kolejnego pretekstu; to co widzisz z zewnątrz niezawsze wewnątrz tak wyglada - za zamknietymi drzwiami

ja też w 6 rocznicę slubu złożyłam pozew o rozwód i powiem Ci, że było to jedno z najlepszych posunięć w moim zyciu ;)

Gość żonawodnika
narazie zaniosłam komplet dokumentów do adwokata, piszemy o zasadzenie alimentów na zaspokojenie potrzeb ..... w małżeństwie, na dwójke dzieci i na mnie;

Gość DO HIACYNTA
Wiesz,juz nawet twoja ksywka zdradza homoseksualne sklonnosci...Wiec na co czekasz?Nie to zebym miala cos do ludzi o takich sklonnosciach!Pedal to najlepszy przyjaciel kobiety!Ja na powaznie.

Gość żonawodnika
hiacynt ma taki :-( zapach, słabo mi, mło, wyrwać go z cebulą :-)

Gość jeśli
A co ze samotnością??? Nie boicie się jej? Mnie ona paraliżuje. Nie mam dzieci ;-(

Gość żonawodnika
jeśli - samotność nie może cie paraliżować, niech będzie twórcza, spróbuj wyrzucić to z siebie - choćby pisząc tutaj,

Gość żonawodnika
minął tydzień, kiedy mieszkam z nowymi zamkami w drzwiach, ale... kiedy przyszedł do dzieci w odwiedziny /w obecności 3ej osoby/ na to sie zgodziłam, pojawiły się rozterki; widok dzieci na jego kolanach - ich, jego uśmiechy - czy nie zawrócę, tego sie teraz boję, że jednak nadejdzie dzień kiedy stchórze i pozwole mu wrócić,

Gość żonawodnika
do kokosek - ja się na rozwód jeszcze nie zdecydowawłam, pogoniłam tzn. po nocnej 'akcji' kiedy wyszedł, rano zadzwoniłam do teściów i rodziców, że nie zgłoszę na policję, ale zamki wymieniam; bo drugi raz nie pozwolę na siebie ręki podnieść;