Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilczka

Najśmieszniejszy seks w waszym życiu.

Polecane posty

Gość gorrrąca 25l
no dokładnie, 100% zgodności tematu i klimatu:) jak Poznań to no problem:P:P:P

Gość wkurzony.......
jak chcecie sobie pogadac to gadajcie sobie na gg....

jak czytałeś to wiesz, że nie mam teraz do gg dostepu, spoko, już mamy rozwiązanie, nie będziemy tu już pisać, więc WYLUZUJ!!!

hej Gorrraca25 zeby nie blokowac forum bedziemy mailowac, ok?? a wieczorkiem bede na gg Pozdrowienia z Białegostoku!

Gość bond007-65
luty1985 bzykam panienkę aż miło na motorze ha junak!! było fajnie tyko cudem kret mi nie odmarzł- polecam! tylko wyszukajcie dzewo w v niewieżcie podnużkom centralnym hehehehehe

Gość Chud aZocha
Mój chłopak lubi mi wkładać banana bez skórki i ogladac a kiedys banan złamał sie w połowie i musiał wydłubywać tamtą rozmemłana połowkę która była w środku

Gość aloa
ktoregos razu w srodku dnia bylam sama w domu z chlopakiem. mocno zaawansowana gra wstepna, slysze ze wchodza rodzice do domu ale bez wniku. nagle pod drzwiami mojego pokoju (otwartymi) matka zaczela zagadywac czy IDE DO KOSCIOLA bo ona idze!!!!!!!! haha. wiedziala ze jestem z chloapkiem bo jego samochod pod domem i jakies opory miala by wejsc. hm sie domyslila napewno bo dziwny glos mialam. no a jak juz w koncu poszla do tego kosciola to my jazda!

Mój najśmieszniejszy seks był kiedy z mężem napaliliśmy się trawki....Próbowaliśmy się kochać pod prysznicem, ale co on się do mnie zbliżał, to ja wybuchałam niepohamowanym śmiechem :D przepona mnie bolała potem jak diabli, ale pomimo tego i tak zrobiliśmy to co mieliśmy zrobić :D

spadanie z łóżka, stołu, wyrwane drzwiczki od prysznica:D ale nic nie pobije seksu na kuchennym blacie w kolacyjnych kanapkach z majonezem;)

Gość aloa skąd jesteś

Gość fis
..sex pod prysznicem..ja trzymam się rękojeści prysznica w ścianie.. a ona trzyma się na mnie.. Jakieś 3-5 sek do erupcji a tu rękojeść mówi "spadamy"!! :|