Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

penelopa skalska

ale cisza...wszyscy w objęciach Morfeusza...

Polecane posty

witam wszystkich!!troche sie wczoraj podczepilem do tego wieczornego pijanstwa,spanie po tym winku mialem dosc dobre a dzisiaj??zapowiadal sie nudny wieczorek, telefonik i ... zchadzka z kolezankami..

no ze mna w sumie tez sie bedzie ciezko dogadac bo musze imprezke obsluzyc!!ale w miare mozliwosci!!wybieram sie do sklepu po trunki, kobiety preferują ......... słodka pomóż

spodobało się ?? ale mi chodziło o pomoc w doborze trunków, jakaś propozycja na wieczór ?? obiecuje polewać także Tobie

Spodobalo sie ;) Dobór trunkow na dzis?? Ja poprosze jakis likierek mleczny,najlepiej whiski krem albo kawowy jakis , wodka i mleko skondensowane nieslodzone w proporcjach 1:1 do tego lod i jestem ukontentowana ;) A dla innych......weź co Ci wpadnie w reke, cos z pewnościa wymyslimy ;) postawimy na kreatywnosc dzisiejszego wieczoru ;)

Tja......tu tez cichutko, ksawers tez zniknął jak kamfora......lepiej moze sie stąd wyniesc, moze tu swoisty trójąt bermudzki ;) Kruchy......jak milo, dziekujemy ;)

ksawers gdzies Ty tyle był, juz mialam zaginiecie na policje zglaszac ;) Mów co masz :P , w czym mozemy wybierac ;) Penelopa.........ale w policzek zeby nie było niedomowien :P

ciezko tak bo sie ciekawie robie, wszyscy gdzies poszli, szampan ? moze lampke jednak!! słodka nie złość sie!