Fifofa 251 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 38 minut temu, Seven napisał: Fajnie, w końcu się wyspałaś. Zaraz walentynki. Może ktoś wyzna uczucie. Tutaj Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 47 Napisano 1 godzinę temu Miałam ale się rozmyśliłam i nie wychodzę teraz. Krzątam się i słucham radio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 47 Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Fifofa napisał: Tutaj Powoli, zaraz wejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 251 Napisano 1 godzinę temu 39 minut temu, Seven napisał: Fajnie, w końcu się wyspałaś. Zaraz walentynki. Może ktoś wyzna uczucie. Tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 47 Napisano 1 godzinę temu Tak właśnie, podwójna tęsknota. To tu to tam. W każdym razie tak sobie myślę czy by się nie przejechać na wystawę Banksy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 251 Napisano 1 godzinę temu Tak było na studniówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 47 Napisano 1 godzinę temu Wspominam swoją i uśmiecham się do siebie na wspomnienie. Było fantastycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 207 Napisano 1 godzinę temu 45 minut temu, Seven napisał: Fajnie, w końcu się wyspałaś. Zaraz walentynki. Może ktoś wyzna uczucie. Obstawiam Madzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 47 Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Zero cukru napisał: Obstawiam Madzie W jakim sensie? Urzekłeś mi wczoraj szczawiową i boli mnie przez ciebie żołądek. Nie gadaj do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 18 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Seven napisał: Dlaczego nie? To urocze gdy ktoś cię kocha a ty tego kogoś. Bo o tym mówię, a nie o przypadkowym amatorze stalkerze. Właśnie ja nikogo nie kocham, więc jest to zbędne. Nie wiem jak jest u Ciebie z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 47 Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Traffic Lights napisał: Właśnie ja nikogo nie kocham, więc jest to zbędne. Nie wiem jak jest u Ciebie z tym. W taki wypadku to zrozumiałe, że nie trzeba ci kogoś kogo nie kochasz. Ja? Wszystkich kocham miłością nieromantyczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 207 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Seven napisał: W jakim sensie? Urzekłeś mi wczoraj szczawiową i boli mnie przez ciebie żołądek. Nie gadaj do mnie. W takim, że będzie ich coming out.Trzeba było mnie słuchać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 251 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Seven napisał: W taki wypadku to zrozumiałe, że nie trzeba ci kogoś kogo nie kochasz. Ja? Wszystkich kocham miłością nieromantyczną. To jest dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 47 Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Fifofa napisał: To jest dobre Chcesz mi przekazać, że jestem jebnięta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 47 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, Zero cukru napisał: W takim, że będzie ich coming out.Trzeba było mnie słuchać. :// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 441 Napisano 1 godzinę temu Co tam jak tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 207 Napisano 1 godzinę temu Trochę stypa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 10 Napisano 1 godzinę temu 51 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Ano jakoś milusio się tu zrobiło jak moje hejtery się przeniosły na inne forum Myślę, że będziesz miała większe szanse zachować to "milusio" na dobre, jeśli na przykład przestaniesz pisać po nocach o nieosiągalnym dla ciebie chu...u faceta, którego próbujesz poniżać w sieci, tylko dlatego, że jesteś mściwym worem kompleksów. Podobnie jak twoja upośledzona umysłowo koleżanka. Hejtero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 251 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Seven napisał: Chcesz mi przekazać, że jestem jebnięta? Nie ale zobacz sobie ten kanał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 441 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Trochę stypa Widzę wlasnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 251 Napisano 1 godzinę temu Przypominam dzisiaj jest dzień handlowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 10 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Szon patrol$$$ napisał: zawoziłam dziecko na trening przed 9 A już objawiło talent, czy mamy przyszłego mistrza olimpijskiego, który zrekompensuje matce jej braki? Czy też biedne dziecko nie może się wyspać nawet w niedzielę zupełnie na darmo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach