Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaama

upławy w ciąży

Polecane posty

Gość kaama

Czy w 9 tygodniu ciąży normalne jest że wydzielina z pochwy jest większa? U mnie jest biała i niezbyt gęsta. Żadnych innych objawów jeżeli chodzi o grzyba.

Gość _Acha_
hmmm.....ja rowniez jestem w podobnym etapie ciazy....🌻 Mam śluz-wydzieline biała /jakmleko/lepką,bezzapachowa byłam w srode u ginekolog i przy badaniu pani stwierdziła ze taki śluz wskazuje na stan zapalny :( siedze na tym fotelu schiza w oczach wiec zaczeła mnie lekarka uspokajac ze oki ze w nieduzym stopniu ---spokoiła mnie wkoncu :) straszna panikara ze mnie 🌻 dostałam recepte na nystatyne i co wieczór uzywam jej dopochwowo bedzie oki :) kaama--->skonsultujz lekarzem wyglad Twojego śluzu,nie ma to jak fachowiec pozdrawiam buziooooole :) 🌻 🌻 ]kwiat]

Gość kaama
Do Acha. Czy miałaś jakieś inne objawy, np. swędzenie?

Kamaa---->nie zero swędzenia,zadnych zapachowych zmian nawet tego śluzu nie było dużo a jednak lekarka powiedziała że to upławy i że Nystatyna na to pomoże.A wiesz ja ten Sluz uważałam za całkiem prawidłowy a tu proszę....:( Nystatyne stosuje od 4 dni/pudełko zawiera 10 tabletek dopochwowych/i już obserwuje poprwe :) :) :) Kamaa niewiem czy u Ciebie to samo ale napisałam jak jest u mnie.Niekoniecznie jest u Ciebie stan zapalny ale skonsultuj sie z lekarzem?kiedy byłas ostatnio?pewnie by zauwazył ze jest cos takiego....takze luuuuzik 👄dla Ciebie i fasoleczki🌻

Gość kaama
Do Acha. Ja byłam u lekarza 3 tygodnie temu, ale wtedy nie miałam żadnych upławów. Ide do lekarza w czwartek i zobaczymy co powie. Ale słyszałam że w ciąży nie wolno stosować tabletek.

Kamaa ----> przeciez sama ich nie zaczełam brać :) przepisała mi je ginekolog.To nie prawda ze nie mozna brac tabletek....jezeli wystepuja plamienia lekarz przepisuje duphaston itp. lekarz wie najlepiej jak pomóc w danej chwilii.Oczywiście nie mozna brac tabletek,na własna reke....pozdrawiam :)

Gość aneta8503
To jest normalne w czasie ciazy Ja tez mam takie zmartwienie ale gina mnie uspokajac ze jest OK.

Gość czesterka
ja jestem w 4 miesiącu mam tez biało mleczne upławy jest ich dużo, ale to nie wszystko obtarłam sobie miejsca intymne majtkami z koronki boli i pali to przez te upławy podmywam sie szarym mydłem niechce sie goić co robić? byłam u lekarki w poniedziałek zeszły a tydzień temu sobie obtarłam

jestem w 11stym tygodniu ciąży,od dwóch dni mam straszne upławy o nieprzyjemnym zapachu.Na dodatek odczuwam straszne swędzenie.Wydzielina jest taka serowata.Zastanawiam sie czy ta okropna infekcja nie wywołuje u mnie buli brzucha,ale nie mam żadnych plamień.Z lekarzem jestem umówiona za tydzień,ale chyba nie mogę tego zbagatelizować.Strasznie się martwię,czy to czasem nie zagraża dziecku,podobno można to leczyć domowym sposobem tzn.moczyć się w rumianku.Co to jest takiego ? to chyba jakiś grzyb.Ratujcie

Gość zuziaczek886
witam... mam maly problem, tylko nie wysylajcie mnie od razu do ginekologa, bo szczerze-nie mam na to teraz ani minuty przez prace. jakies trzy tygodnie temu kochalam sie ze swoim facetem-nie zabezpieczam sie. on zawsze twierdzi ze uwaza i wie co robi, choc ja w to nie wierze, bo jestem swiadoma tego,ze sa przedwczesne wytryski i w trakcie calej zabawy troche spermy jednek wylatuje wczesniej. z wygladu sluzu z tego co pamietam bylam idealnie w dniach plodnych... teraz okres spoznia mi sie cztery dni.wiem ze to jeszcze nie tragedia,ale nie zdazylo mi sie jeszcze zeby tak poprostu sam z siebie sie spoznial. zazwyczaj jest idealnie co do dnia. oprocz tego, drugi dzien czuje sie juz strasznie podle, caly czas mnie mdli, kreci mi sie w glowie, ale te zawroty glowy to juz ponad dwa tygodnie mam, od czasu do czasu robi mi sie slabo... a przychodzi wieczor i czuje sie jak nowo narodzona... a sluz... bialy gesty... w zasadzie mogloby tto wskazywac na zblizajacy sie okres, ale oprocz tego sluzu nie ma innych objawow, a zazwyczaj strasznie bola mnie piersi a jajniki potrafia tak boles ze nie moge na nogach ustac... co powinnam myslec? p.s robilam test,ale testom nie wierze... wyszedl negatywny...