Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fragonard

dobry balsam

Polecane posty

Kobitki jakich fajnych balsamów uzywacie??chodzi mi o taki który dobrze nawilża,łatwo i szybko można go wetrzeć,nie pozostawia tłustej warstwy no i ładnie pachnie.najlepiej zeby był w jakiejś ekonomicznej butli ale nie za kosmiczną cene,gdyż balsamuje sie codziennie,a gdy ogolę nogi to juz wogole nakładam masę balsamu bo golenie wysusza mi skóre na nogach!piszcie!!pozdrawiam!

Gość Mazia
Garnier pomaranczowy, rewelacja

Gość hehhe
"balsamuje sie codziennie" :D

Ja używam GOSH Anti-Drying Body Care - Balsam do skóry bardzo suchej . Rewelka :-)))))) Może nie jest tani, ale wart jest tej kasy.

Troche tańszy jest Kamill Balsam do ciała sensitiv .Jak nie mam przypływu gotówki to korzystam z niego. równie dobry, choc poprzedni o wiele ładniej pachnie :-)

Gość Łooo mammmooooo
Garnier czerwony-boski;)

-Oriflame Oceans Algae -Avon - FloralPrints różany - Fruttini - Garnier zółty - Kamill rzeczywiście jest niezły, tylko jak dla mnie za długo się wchłania...

Gość tetka
to co wyzej napisane - garnier jest rewelacja, ten czerwony przeznaczony jest do bardzo suchej skóry.Jeszcze używam AA malinowy bo ładnie pachnie ale koleżanka jak sie nim wysmarowała i pojechała latem na plaże to nie mogła sie opędzić od os:)

hehe wiem zdanie \"balsamuje się codziennie\"zabrzmiało jak z zakładu pogrzebowego :P ale wszyscy wiedzą o co chodzi!!pzdr piszcie nadal!

ja używam musu jogurtowego Dax Cosmetics trochę długo się wchłania ale za to doskonale nawilża suchą skórę a poza tym nałogowo stosuję różnego rodzaju oliwki