Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluniaa

jestem w ciazy wkoncu

Polecane posty

Gość aluniaa

witam chcialam sie podzielic z wami nowina po 3 latach udalo zajsc mi sie w ciaze ni stad ni zowat jest to 5 tydzien wedlug lekarza czy ktoras jest teraz z was w poczatkowej ciazy???

Gość Alcza
Gratuluje. Wiem co to znaczy,sama nie miałam kłopotu z zajściem ale sporo moich znajomych walczy z tym problemem. Pozdrawiam

Gość no i z czego
tu się cieszyć, z kolejnego problemu na głowie? z oropnego ciała i konfliktów z partnerem, które na pewno będą miały miejsce, po porodzie

gratuuuluje bardzo serdecznie 🌻🌻🌻🌻🌻 Ciesze sie razem z Toba......:) no i z czego---> ciesz sie ze Twoi rodzice tak nie mysleli decydujac sie na Twoje przyjscie na swiat .......po co bierzesz udział w tej dyskusji?nie dotyczy Cie to, nie cieszy wiec zabieraj zabawki i na inna piaskownice siooooo .....kobiecie w ciąży nie łatwo ugasić entuzjazm,bo to szczescie miec w sobie mała istotke❤️......

Gość QAZ
Współczuje ci. Zapomnijsz o mężu a ten będzie szukał pocieszenia w ramionach koleżanki

QAZ ---->chyba masz jakies złe doswiadczenia z facetami,stad Twoje podejscie.Oboje bardzo pragniemy dzidzusia,bedziemy prawdziwa rodzina❤️ bardzo sie kochamy i mamy w sobie tyle miłsci że wystarczy dla nas wzaqjemnie i dzidzuni❤️ Hehe śmiac mi sie chce z tego co piszesz zaniedbam meza ? nigdy TO MOJA MIŁOŚĆ ❤️ ucieknie do innej ? Chyba nie wiesz co to znaczy UCZUCIE i LOJALNOŚĆ wogóle mało wiesz.........

ALUNIAA Gratuluje z calego serca:D Ja dzieci jeszcze nie planuje, mam dopiero 19lat i studiuje, ale za pare lat jak najbardziej!!:D Szczerze powiedziawszy poki co przed kazdym okresem modle sie zebym go dostala ale z drugiej str. chce miec juz ukonczone studia, prace i myslec o rodzinie;) Nie wiem czy to normalne, czy wy tez tak mialyscie, ale ja kocham dzieci i tak naprawde nie moge sie doczekac takiej chwili jakiejs wlasnie ty doswiadczasz:) Hehe, wlasnie godzine temu okres dostalam:P;) o ironio... Zycze bezproblemowego przebiegu ciazy, samych radosci i slodkosci i zeby ciebie i bobaska mezus rozpieszczal teraz i na zawsze!;) 🌻❤️👄

Gość no i z czego
ale wy baby glupie jestescie!!!!

Gość mama101
do "no i z czego"gdyby nie baby to by Cię na świecie nie było debilu! do "aluniaa"gratulacje!sama jestem mamą i bardzo się cieszę z tego powodu.Powodzenia:)

Gość no i z czego
sama jestes debilka mama101

Gość bonita
Gratulacje Aluniaa:) Ja czekam na rezultat po cyklu staran ....

Gość aluniaa
dzieki dziwiewczynki w koncu po takim czasie sie udalo creyzy deisy a powiedz ile ma wielkosc tqwojego pecherzyka teraz po 1 usg moj ma 6,7

W czwartym tygodniu pechęrzyk miał wielkość 13 mm. W karcie informacyjnej ze szpitala mam też informację o usg z piątego tygodnia: pęcherzyk płodowy o równych obrysach z widocznym echem zarodka CRL-0,5 cm. Nie wiem, co to jest to CRL.

To CRL to chyba wielkość zarodka. Znalazłam w Necie informację, że jest to \"długość ciemieniowo - siedzeniowa\".

BIEDNA QAZ......BEZUCZUCIOWA,ZAWISTNA ,NAJPEWNIEJ SAMOTNA.... Pozdrawiam wszystkie panie , które już wiedzą ze zostaną mamusiami :) 🌻 🌻🌻 DLA WAS :)

gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego :) Tobie, maluszkowi i całej rodzince:) 3-majcie się :)