Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IVA23

MAM III GRUPE CYTOLOGI,JAK WYGLADA.....

Polecane posty

Gość IVA23

jak wyglada zabieg skracania szyjki macicny lub calej szyjki?czy daja jakies znieczulkenia itp???prosze odpiszcie ,bardzo mi zalezy na czasie bo juz 3x mi wyszla III gr.Bojęęęę sięę........:(

Gość cvxcv
a nie byłoby prościej i rozsądniej zapytać o to lekarza?

Gość dają znieczulenie
myślalaś , że nie .Przecież to jest operacja . Nie bój sie - to wcale nie jest takie straszne

Gość IVA23
dziekuje i prosze o wiecej informacji.wiecej szczegolow.Ile dni trzeba lezec w szpitalu,czy boli,w czasie oprecji i po.

Gość edie
To nie jest takie straszne. Też miałam III grupę, jestem po wycinkach i po amputacji części szyjki. Nic mnie nie bolało, w szpitalu spędziłam 3 dni i naprawdę nie ma się czego bać. Najabrdziej to się bałam własnej wyobraźni. Poza tym III grupa nie świadczy jeszcze o niczym. Znajdź dobrego lekarza i nie zadręczaj się szukaniem info na forach internetowych.

Gość Medykor
Mam sprawę do IVA23 Tak się właśnie składa, że piszę książkę na temat nowotworów. Temat ten fascynuje mnie bardzo i pracuje nad tym bardzo długo. Mam kilka ciekawych hipotez odnośnie genezy powstawania tych schorzeń. Szczególnie intryguje mnie temat przerostu szyjki macicy. Uważam, że tego rodzaju choroba jest sprawą psychiki kobiety i nie udanego pożycia seksualnego. Jeżeli chcesz o tym szczerze porozmawiać bardzo proszę o kontakt. Rozmowa z Tobą będzie dla mnie jak i dla Ciebie nie ocenionym źródłem informacji. Ponieważ temat wymaga bardzo wnikliwej i wręcz krępującej szczerości, obiecuję absolutną dyskrecję. Oto moje namiary: Telefon Skype: Jacekjustynagdynia Gadu gadu 167601 E-mail: Jacekjacekjacek6@wp.pl

Gość czegoś nie rozumiem...
masz 23 lata i cytologię II grupy????:O

Gość miaaa
ooo!!! mozliwe, ze to wynik nieudanego pozycia... bo ja zawsze mialam ten najnizszy poziom. chyba 0 albo I. jesli jest 0 to mialam 0, a odkad zaczelam sypiac z moim chlopakiem to mam ciagle II. dodam, ze pozycie mnie wcale nie satysfakcjonuje!!!! :( WCALE!!!

Gość miaaa
pewnie niebawem bedzie III, a tak w ogole jeseli lekjarz powiedzial mi ze II to ok, nic nie trzeba leczyc, a tu przy III okazuje sie, ze jakas operacja potrzebna to jak mozna uniknac tej operacji skoro przy II nic sie nie robi a przy III juz do szpitala???!!! jest moze jakis poziom miedzy II a III???

Gość wszystkie pseudonimy są zajęte
A co to są te grupy? Bo lekarz powiedział mi że mam IV i że jest wszystko w porządku :/ ...co to znaczy?

Gość Medykor
miaaa pisze "dodam, ze pozycie mnie wcale nie satysfakcjonuje!!!! WCALE!!". Sprawa jest prosta. Mmusisz koniecznie zanichać w spółżycia z tym chłopakiem. Kobniecznie !!! Każdy stosunek powienien kończyć się orgazmem. Nie wolno ci się poświęcach. Namierna stymulacja główką członka )szczególnie dużego) szyki macicy nadwyręża pracą owy gruszoł. Następuje nadmierna produkacja progestrepmu który stymuluje rozwój owego kruczołu. Może to skończyć się rakiem. Ale to nie jedyny powód schorzenia. Powiedz mi proszę czy z owym chłopakiem masz orgazmy łechtaczkowe ??

Gość wszystkie pseudonimy są zajęte
Medykor, do kogo ty to mówisz?

Gość ivona 2007
mam pytanie do dziewczyn majacych cytologie II albo III czymiałyscie moze nadzerke albo jakies inne choroby czy byłyscie zupełnie zdrowei wyszła wam taka cytologia??????prosze oodpowiedz

Gość dorotcia
ja jestem zupełnie zdrowa (tak powiedział lekarz) a wyszło mi II...