Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ficca

NOWA PŁYTA VIRGIN!! SUPER!!

Polecane posty

Gość Ficca

POLECAM OGÓLNIE VIRGIN.SUPER GŁOS, MUZYKA :)

Gość taki jeden ze wsi
jaja sobie robisz :o

Gość najlepsza piosenka
to Znak Pokoju

Gość Monka34
Puknij sie panna........Ta babora o delkatnosci robocopa nie ma złego głosu-to prawda..ale ogólnie podsumowujac....to jest formalne DNO...jest mnóstwo siwetnych artystów którzy wykonuja ambitna muze i sa na normalnym poziomie inteligencji i kultury......i na pewno nie rzucaja hasłami z cyklu \"poca to sie nogi w nocy..\" itp itd..image kurewskie.....

Gość do monki
Jestes daremna... daje sobiereke uciąć ze nie posłuchałas zadnej piosenki dody oprócz tych ktore lecą w TV. A i pewnie tych dokładnie nie wysłuchałas, bo zamiast słuchac to siedziałas i gdakałas jaka doda jest załosna. Szkoda mi ciebie

Gość ala 36
dośc już mam wysłuchiwania hymnów pochwalnych na temat dody elektrody,co za idiotyczny pseudonim

Gość Ficca
Z tego co ja widzę to wszyscy równo jadą po niej. Jak zwykle-zazdrosne zakompleksione Polki. Tylko że każda patrzy na jej image a nie widzi że laska jest całkiem sympatyczna, ma świetny głos-i jest to zdanie expertów a nie moje, poza tym muzycznie ten zepół jest naprawdę spoko. Mnie tam Virgin podobał się od ich pierwszej płyty i mimo iż rozczarowałam się trochę wyglądem i zachowaniem Dody, wcale nie zmieniło to mojego zdania na temat muzyki tego zespołu. wkurza mni że wszyscy jadą po niej :/

Gość pani magister
jestem powornie zaskoczona tą płytą. nie lubie dody-raby za jej publiczne wypowiedzi, strasznie mi przysłaniają jej muze. z tym, że po sopocie - nota bene - jej głos jak dzwon i pokazane emocje - chciałam przesłuchać tą płyte. jestem nią ROZCZAROWANA. całe szczeście że dostępna była w necie, bo złotówki bym nie dała za ten krążek. na płycie nie ma tego mocnego głosu!!! żaden z tych kawałków nie nadaje sie na kolejny singiel... w skali 1-5 za płytę daję... słabe 2, nie wecej

Gość magister
Virgin jest do dupy!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość magister
ty ficca wmawiasz sobie, ze to jest super????????????????????????

Gość wtyczka
czesc jak ktos ma piosenke dody dezyda to ja bym brosila o wysłanie na poczte moj meyl to wtyczka32@wp.pl

Gość cnc
a tą nową płytę w niecie znajde ??

Gość ihjbjuj
SPIERDALAJCIE