Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garfield

ZAOPIEKUJ SIĘ MNNNNNNNNNNNNNNNĄ ! ! !

Polecane posty

Gość garfield

mocno tak.... i prawie kochasz mnie...i jesteś obok... juz nienawidzę CIe...tak kolorowo... zaopiekuj się mną! nawet,gdy nie będę chciał!

Gość sjeeeeeeeeeeee
ile masz lat?

Gość rozdwojona
noc wampira....idzie wampir i noc..... :D

Gość on sam tego nie wymyslil
to tekst piosenki :>

Gość shanti shanti shanti
👄 ❤️ 🌼 🖐️

Gość garfield
:D 23:06 on sam tego nie wymyslil to tekst piosenki :>:D:D:D:D:D zaopiekuj się mną!

Chyba ,ze sie naćpałeś, to moze bym cie zrozumiała, ale ciot nie lubie, nie lubie opiekować sie ofiarą losu!!!

Gość on sam tego nie wymyslil
lubilam te piosenke....ech...;)

Gość shanti shanti shanti
spokojnie Ropieńko :) Tekst jak tekst, nikogo przecież nie krzywdzi ;)

Gość garfield
buuuuuuhehehehehehehehehehehehehehehe ale durnie

Gość sama jesteś durną szprychą
:P

Gość garfield
tanczę ja tańczę na łącę przecież laka to śłońce

Gość garfield
hold on to your heart

Gość pan Jozio
a onaaaaaaaa robbbbiiii lodaaaaaaaaa muuuuu bo lubiii robbbiii loda muuuuuuu, och jakieeeeeeeeee to piekneeeeeeeee jestttttttt. lecimy dalej.. niech ktos dopisze fragmment txtu innej piosenki:P:F bedzie bk

Gość holderrrrrrrrrr polderrrrrr
stracilas cnote bo sama tego chcialas:P

Gość black hole sun....

Gość garfield
na prawdę jaka jesteś nie wie nikt

Gość black hole sun....
And my pulse began to race

Gość hehehehehe
Gdy ujrzala go, był maj, pachniały bzy... W twarz uderzył wiatr, staneły w oczach łzy.. On usmiechnał sie, podiosł dłon, spojrzeniem-przywołał ja.... Do siebie... Ujeła jego dłon, scisneła mocno.. Gdzies w oddali ptak wzniosł piesm radosna, czy to wiosny czar? czy milosny zar? Sprawiły to, zeeee... Ona robi loda mu.....

Gość tropi
Graj i wygrywaj!!! Za jedną grę zarabiasz minimum 0.01 euro, a jak uśmiechnie się do Ciebie szczęści to zarobisz znacznie więcej, tak że na dzień wychodzisz min. 0,2 euro. Zapis jest bezpłatny. Aby się zapisać kliknij: http://www.prizee.com/?refer=tropikalna i po pierwsze zmienic jezyk strony na angielski na samej gorze potem nalezy wcisnac Register now. Następnie uzupełniamy: - Choose your User Name: twój nick - Choose your Password: hasło - Confirm your Password: powtórz hasło - Your E-mail address: twój adres e-mail - Your Country: wybierz Poland - If you've discovered Prizee through a player, indicate his/her User Name: tropikalna Codziennie na stronie domowej Prizee mamy do dyspozycji kilkanaście gier. Wygrywamy na początku 0,15 - 0,30 Euro dziennie, chyba że Fortuna Cię lubi - wtedy można wyciągnąć do kilkudziesięciu Euro! Przy tym nic nie tracimy i mamy prawdziwą przyjemność, bo gry są ciekawe, a Prizee bardzo dba o atrakcyjność portalu oraz o to, by dostarczyć dodatkowych możliwości zwiększania zarobku. Wygraną możemy otrzymać czekiem (10,15,20 Euro) lub wymienić na prezenty (od drobiazgów, sprzętu CD, DVD, MP3 po sprzęt AGD-RTV). I czeki, i prezenty bez problemu wysyłają do Polski. Możesz je zobaczyć w dziale Gifts (po lewej stronie). Pamiętajmy: Im dłużej gramy tym nasze wygrane są większe!!!

Gość black hole sun
If this isn't what you see It doesn't make you blind If this doesn't make you feel It doesn't mean you've died Where the river's high Where the river's high If you don't want to be seen You don't have to hide If you don't want to believe You don't have to try To feel alive Alive in the superunknown First it steals your mind And then it steals your soul If this doesn't make you free It doesn't mean you're tied If this doesn't take you down It doesn't mean you're high If this doesn't make you smile You don't have to cry If this isn't making sense It doesn't make it lies Alive in the superunknown First it steals your mind And then it steals your soul Get yourself afraid Get yourself alone Get yourself contained Get yourself control Alive in the superunknown First it steals your mind And then it steals your... soul

Być z Tobą Zanurzyć twarz W Twych dłoniach I nie dotknąć nigdy dna Nie odchodź Proszę Cię Bo tylko z Tobą Tak mi dobrze, dobrze jest Tak bezpiecznie czuję się Nie, nie, nie szukałam miłości Ona znalazła mnie Chociaż nie wiem Nie wiem nic o Tobie Skąd się nagle wziąłeś W sercu mym Nie wiem Czy się już nie boję Zakochać w Tobie Z całych sił Zwyczajni Obok zwykłych spraw Niewidzialni Chcemy widzieć wszystko tak Jakby życie Miało tylko sens Kiedy kochasz Kiedy kochasz Po prostu pięknie

Gość gość
lol

Gość znowu 10 osób, cholera
Kto kto siedzi i piesze taki rzeczy jest beznadziejny ,jakby błagał o litość ... >>>ktoś kto nie wie z czego to cytat to dopieor ofiar losu :D

Gość znowu 10 osób, cholera
tanczę ja tańczę na łącę przecież laka to śłońce>>>ktory to utwor kultu bo teraz mi gwozdzia wbiles posluchalbym a gdzies mi tytul ulecial :O kojaryz mi sie z zydowska muzyka. na pewno jest na unplugged

Gość gość
ten topik jest sprzed 8 lat