Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbka17

po jakich farbach nie płowieją wam kolory?

Polecane posty

Gość farbka17
do nebraska--->tak? heh fajnie:) i dzieki:) a jakie sa dobre szampony i odzywki aby kolor nie płowiał?? najlepiej tak zeby szampon i odzywka zmiescila sie do 25 zł albo mniej:P wie ktos:>?

Ja stosuję szampon,maseczkę i serum nabłyszczajace do włosów brązowych,ale z Avonu,niewiem czy masz dostęp.ja jestem zachwycona,włosy błyszczą i są zdrowe.Co do farb to też mam problem jak Wy,szybko schodzi,odcień rudawy pozostaje.....też robię brązy,już wszystkie firmy na głowie chyba miałam :P Jeszcze jedno---od szamponów przeciwłupieżowych szybciej płowieją włosy!! A co do Castingu---od wielu osób słyszałam ze jest naj,od fryzjerki też.i chyba się skuszę bo juz widziałam ładny ciemny brązik :)

Gość jasneeeeeeeeeeeee
Normalka włsoy sa wytrawione i farba coraz szybciej sie wymywa zwałaszcza jak wlosy były wczesniej rosjasnione . Odyzywiac nawilzac nie ma idealnych farb to jest zywa komórka i musi byc zdrowa.

Gość farbka17
no to fajnie moze sie skusze, a ta farba casting to konkretnie jaka? z jakiej firmy:P i czy łatwo jest dostepna, bo nie widzialam chyba i nie slyszalam o tej farbie:P

Gość farbka17
odswiezam