jukon choroszcz welcome 29 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Tak wędził niedawno a byla gdzieś już 1 w nocy Palec pod budke kto wierzy w tego menża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 5 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: Skojarzyło mi się z dirty sanchez. Fuj pewnie robiłaś bo inaczej byś nie wiedziała co to jest 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 393 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Cynamon napisał: pewnie robiłaś bo inaczej byś nie wiedziała co to jest Ja wiem pravik że tobie się wydaje że każdy swoją wiedzę czerpie z własnych doświadczeń ale muszę cię zmartwic. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 393 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Zresztą, wyjêbane w was praviki i inne spiėrdoxy. Idę spać. Edytowano 4 godziny temu przez xDxDxDxD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano 4 godziny temu Fajnie by było na podłodze spać samym matracu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Fajnie by było na podłodze spać samym matracu Najpierw musi być czysta podłoga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcz welcome 29 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Najpierw musi być czysta podłoga Koleżanka cie woła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach