Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo-zupa-była-za-słona 18

FACECI SMIERDZICIE!!!!!! OKKROPNIE!!!!!!

Polecane posty

Wczoraj chciałam zrobic laske mojemu chłopakowi...nie wiem co sie z nim stało...zawsze ładnie pachniał a teraz zajebało starym ochydnym smrodem gdy sciagnełam jego bokserki. Musiałam juz wzisc do buzi...bo juz tylko czekał na to. MYSLAŁAM ZE SIE POZYGAM. Chyba wczesniej sikał bo był strasznike gorzki i smierdzacy,.....bleeee!! WIEC CHŁOPCY NAJPIERW SIE MYJCIE A POZNIEJ PROSCIE O' TO'...!!!

Gość pomylka zdecydowanie
to TWOJ facet smierdzi! wybralas sobie brudasa co koszmarnie o Tobie swiadczy!

Gość tomek romek
Moze wczesniej mial chuja w dupie jakiejs dziwki ?

Gość zupa to idiotka
pewnie jakas dresiara, chlopak daje jej do obciagu a ta wstydzi sie wyslac go pod prysznic.

Nie jestem zadna dresiara...:/ nie wiem tylko co sie mu stało..zawsze dba o siebie....zenada

Gość Antek 2
On jak chce to może ci nasikać do buzi a tym masz to wypić i mówić że jest pyszne

Gość dziewczyna 18
ja mialam bardzo podobna sytuacje, tzn robilam mu reka a w pewnym momencie on powiedzial zebym zrobila to ustami. wiedzialam ze przyszedl do mnie od razu po przyjsciu ze szkoly takze raczej nie mial mozliwosci sie umyc. w zwiazku z czym nie zrobilam tego ustami. problem jedynie w tym, ze skoro ja dbam i myje sie przed kadzym jego przyjsciem(jelsi nie cala to w tamtym miejscu koniecznie musze byc czytsa) to ja wymagam od niego tego samego. tylko kwestia w tym jak mu to powiedziec. nie jest brudasem, dba o siebie. tylko jak mu powiedziec ze wymagam od niego higieny jesli mamy sie piescic(seksu jeszcze nie uprawiamu ale pieszczoty oralne w gre wchodza). czy moglby ktos podpowiedziec jak mam mojemu facetowi powiedziec o tym ze albo bedzie zawsze przed pieszczotami umyty, czysty albo koniec z lodzikami? nie chce mowic tego w takiej formie tylko jakos inaczej, zasugerowac ze musi byc czysty, skoro i ja jestem....

Gość Antek 2
Za bardzo filasz. Myślę że nie ma w tobie miłosci

Gość dziewczyna 18
to do mnie??? co w tym zlego czy jakiegos nieprawidlowego ze wymagam od faceta higieny? nie wymagam przeciez niczego czego ja sama nie bylabym w stanie mu zapewnic.

Gość Antek 2
Mogłaś mu umyć ustami

Gość dziewczyna 18
sorry, widze ze nie ten poziom zabawy... chyba jestes od tych z 18L, ale spoko... tolerancja przede wszystkim zastanawiajacy jest jedynie fakt ze chlopcy ktorzy nie dbaja o to aby byc czystymi skarza sie poznije ze ich kobiety nie robia im lodzikow... hmmm jakby ktoras z nas miala ochote na ser to by poszla i kupila sobie w dziale mlecznym twarożek problem jest, wiec mysle ze odpowiedzi powinny byc rozsadne a jesli ktos nie ma pomyslu na to jak temu problemowi zaradzic to proponuje nie odzywac sie

Gość anitess
Faceci myjcie sie psy jedne hehhehheh

Gość zmartwie was laski
powedz mu - umyj sie

Tez raz miałam taki przypadek....oblesne....zawsze staram sie byc idealnie wygolona i pachnaca. Wspołczuje kolezance.. :/

Gość ywhcop acibyzrg
chcesz sprobowac mojego kurostaja napewno zawsze ci bedzie smakował. masz chłopaka brudasa

Gość dziewczyna 18
ale mi nie chodzi wlasnie o to zeby mu powiedziec tak z mostu"myj sie". on przeciez nie chodzi brudny, nie smierdzi. tylko moze w tym calym podnieceniu nie zdaje sobie sprawy z tego ze nie jest swiezy. i teraz kwestia w tym jak dac mu do zrozumienia ze wymagam od niego bycia czytym jesli on chce lodzika(ale w taki sposob chce dac mu to zrozumienia by nie pomyslal sobie ze uwazam go za brudasa, bo przeciez za takiego go nie uwazam)

Gość dziewczyna 18
no kto tu jest wiesniakiem to akurat widac. widze rowniez ze nie czaisz problemu, nie wiem czy jestem kobieta czy mezczyzna, ale nie sadze ze gdybys Ty znalazl(a) sie w polozeniu w jakim jest moj facet chcialbys(alabys) uslyszec ot tak po prostu umyj chuja(ewentualnie pizde-dostosowuje sie do twojego poziomu zabawy).

Gość zalamany
Ile ty mas lat ? Mowisz, ze myjesz pizde, on jak laduje ci tam albo w dupe, to oczekuje, ze masz czysta. Myjesz dupe przed analem ? Jak ci sie sposci w tylek, to idziesz sie wysrac i umyc tylek ? Jak ci lize pizda, masz ja wyszorowana ? Po co tu przyszlac ? Pytas co zrobic, to uslyszalas - wyslij go do mycia. A niby czego oczekujesz od nas ? Jakiej rady ? Ze powiemy ci, ze sa jakies magiczne sposoby na nie czucie zapachu brudnego chuja ? Jak on ci daje do obciagiecia smierdzacego kutasa, powiedz moj misiu, wyliz mi rowa a potem zapnij mnie w kakao. I nie zapomnij, zeby miec brudna od gowna dupe.

Gość dziewczyna 18
hmmm czytanie ze zrozumieniem widze sie klania co niektorym, gdyz nie napisalam ani raz ze uprawiamy sex w doslownym znaczeniu. takze tu komentowac nie bede... mam 18 lat i tak dla twoje wiadomosci, gdy jestem z moim facetem to zawsze ZAWSZE jestem czysta, umyta, jak to nazwales w dupe mi nie pcha. i tak a propos, nie szukam odpowiedzi na to jak nie czuc zapachu brudnego chuja tylko na to jak powiedziec delikatnie i w sposob kulturalny zeby facet sie umyl jesli chce loda. jesli ktos tego nie czai to trudno. widze ze niektorzy jaja na serio ogromne problemy z wlasnym ego.

Gość anita1967
hmmm powiedz mu, umyj fiuta, bo inaczej nie wezme do buzi. juz ci to napisalo kilka osob. czy nie przyszo ci do glowy, ze chlopak, ktory podsuwa ci pod nos smierdzacego penisa, bo przeciez on wie, jak jego siusiak smierdzi po kilku godzinach, nie zdaje sobie sprawy, ze jest brudny ? moze to nie jest ten wlasnie chlopak ? czy on cie szanuje ? co za problemy masz. gdyby mi jakis facet podal do "obciagania" jak to sie teraz mowi i poczulabym smierdzace jajka, albo bym mu powiedziala, co o tym mysle, albo od razu wylecialby za drzwi.

Gość dziewczyna 18
dziękuję za rady, ale boje się, że on może poczuć się obrażony i mnie zostawi. może zaproponować wspólną kąpiel ?

Gość dziewczyna 18
podszywaczom gratuluje wybornego poczucia humoru. obyś czlowieku nigdy wiecej orgazmu nie przezyl! ha!

Gość dziewczyna 18
To nie ja pisze !!!!!!

Gość dziewczyna 18
A tak na poważnie. Ktoś wcześniej zaproponował sex analny. Chodzi o to, że ja jestem ciągle dziewicą i robię loda mojemu chłopakowi, żeby go zaspokoić i nie tracić cnoty. Slyszałam od koleżanek, że niektóre jak maja okres, to pozwalają swoim chlopaką wkladać w pupe, oni to podobno uwielbiają, bo mogą kończyć w środku i nie muszą wyskakiwać na brzuch albo pośladki. Mój chłopak też jest prawiczkiem i dlatego się obawiam, bo jak się podnieci, to całkowicie się zatraca w sobie, i podczas takich pieszczot może trafić mi do pochwy. Kilka razy już probował się wbić we mnie, musiałam sie sporo napracować żeby mu dobrze zrobić buzią i pozwalałam mu kończyc w ustach, chociaż nie przepadam za tym. Co myślicie o seksie w pupę ? Bólu się nie boje, chcę zostać dziewicą do ślubu i nie chcę zajść w ciąże. Jak się za to zabrać i jaka pozycja jest najlepsza, żeby przypadkiem nie trafil z dupci w moja cipkę ? Wiem, że jak tylko we wmnie wjedzie to momentalnie się spuści.

Gość jestes idiotka
czy tylko blondynka ?

Gość ja rozumiem te dziewczyny
których faceci nie zawsze sie myja. tez miałam taki problem. nie wiedziałam jak mu powiedziec. facet był czysty, ładnie pachniał ale jak spotykalismy sie u mnie w domu po całym dniu na uczelni to nie zawse był super swieży. ja ZAWSZE przed brałam prysznic, do miejsc intymnych uzywam łagodnego płynu, czesto zmieniam wkładki, bardzo dbam o siebie wiec oczekiwałam tego samego od niego. on zdaje sie nie czaił tego. wiec zrobiłam tak- jak nam sie zebrało na lizanko i mi to proponował to mu mówiłam- kochanie, nie dzis, wiesz ja lubie byc tam awsze swieżutka a dzis nie wzięłam przed twoim przyjsciem prysznica; albo- kochanie nie teraz, byłam przed chwilka w toalecie a nie lubie sie tak piescic jak nie jestem czysciutka. facet wreszcie skumał!!! teraz jak mamy sie pomiziac to wiem ze zawsze przed wziął prysznic, swiezo tam pachnie, zawsze zmieni bokserki, kiedys nawet w perfumerii pokazałam mu płyn do higieny intymej dla facetów i powiedziałam- ale to musi byc fajne dla kobiety jak je mezyczyn takiego uzywa.no i on kupił i uzywa do dziś :-))

Gość dziewczyna 18
Dzięki.

Gość dziewczyna 18
ani nie blondynka ani nie idiotka. nie pisalam tego co jest wyzej. komentowac takich wpisow juz nie racze bo i po co. i wlasnie to co napisala osoba nade mna wydaje mi sie dobrym sposobem na zwrocenie facetowi uwagi na to aby dbal o higiene bezposrednio przed. uzyskalam to czeo chcialam, takze jesli pojawi sie jakis wpis o takim samym niku jakiego ja uzywam to nie bede ja. dziekuje, pozdrawiam.

Jezeli myjecie sie nawet raz dziennie Wasza higiene jest latwiej utrzymac a to dlatego ze podczas podniecenia wydzielacie sluz ktory niszczy zapach nieprzyjemny z cipki.U nas czasami u niektorych facetow skorka naciagnieta jest na zoledz i nawet jak myjemy penisa kilka godzin przed "zabawa" to gdy dziewczyna mu postawi i sciagnie skore to juz tam smierdzi.Sprawdzalem to Umylem sie dokladnie pod napletkiem, .wytarlem dokladnie recznikiem po uplywie okolo godziny sciagnalem napletek i poczulem ze cuchnie.Powiedzialem to mojej dziewczynie i dlatego przed kazda "zabawa" ide do lazienki i pod zlewem go myje.Czuje sie tez bardziej komfortowo ze nie cuchnie bo wiem ze kobiety lubia zabawe z penisami CZYSTYMI