Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AgnieszkaM

Czy wierzycie że taka miłość przetrwa??

Polecane posty

Jestem juz z moim chłopakiem 6lat, dokładnie od 13-14 roku życia:) heheh pierwsze lata to było takie dziecinne uczucie, fascynacja, sympatia, lecz przetrwało i trwa 6 lat ale juz jako gorąca miłość. On jest moim pierwszym partnerem a ja jego pierwszą miłością. Mamy po 19 lat czy taka miłóść ma szanse przetrwac do konca życia??

Gość ktos-taki-owaki.
mysle ze nie choc zycze Ci tego

Gość jak się postaracie
to czemu nie ?

Gość fdoititjffm
milosc nie jest wieczna, zawsze wygasa i pojawia sie rutyna kazdy psycholog ci to powie, takie jest poprostu zycie

A ja każdemu życzę takiej Pierwszej Wielkiej M. !!! Że żadna nie trwa wiecznie? No cóż... życie bywa brutalne, ale nie można tak generalizować- to świadczy raczej o przykrych doświadczeniach i pozostaje tylko współczuć. Ja w każdym razie wierzę, że się uda. Sama pozwoliłam swojej Pierwszej Wielkiej Odejść, ale nie żałuję, że mogłam poznać, jak to jest kochać tak bardzo- jakkolwiek takie historie się kończą, są bardzo pouczające. Teraz jestem sama, ale głęboko wierzę, że zdołam jeszcze pokochać. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę wszystkiego najlepszego !!

Dziekuje bardzo wszystkim którzy jednak wierzą w nas- w naszą miłość!!!! :* buziaki. A co do tego ze milosc nie trwa wiecznie to nie zgadzam sie! Ja wirze w miłośc do \"konca życia\" Dlaczego wierze? Moja babcia z dziadkiem maja po 78lat, są ze sobą od 19 roku życia i do teraz mówią do siebie Skarbie, Kochanie, przytulają sie, wyznają sobie miłość, czule na siebie patrzą! To jest PIĘKNE!!!!!!! I W TO WIERZE!!!!

Gość eeeeeeennnd
Moja pierwsza miłość od 15 roku życia on miał wtedy 17. Wejście w dorosłość razem ,radości i smuteczki, wspólne studniówki itd... Po 8 latach wszystko sie skończyło. PRzy samym końcu zaczął mnie okłamywać , spotykać sie i zalecać do innej, nawet jeszcze nie pełnoletniej panienki. Kiedy stała sie pełnoletnia zostawił mnie dla niej. Teraz nawet sie nie odezwie. Jakby niczego nie było, jakbyśmy niczego nie przeżyli. Czasem życie i ludzie niestety potrafią strasznie zaskoczyć i rozczarować. A tuż przed rozstaniem jeszcze tyle zapewnień było. Też myślałam ,ze to ta najwieksza miłość ... ale jak sie okazało on nawet nie zadzwoni, nie napisze, zeby spyac co u mnie. To juz trwa od 6 miesięcy ...

Ja wierzę, że Wam się uda :) Do niedawna wątpiłam w istnienie miłości, ale ostatnio dzieki pewnemu Panu znowu wierzę!!! :) Wszystkiego najlepszego i duuużo szczęścia! :) Agnieszka

wiesz mam kuzyna, ktory ze swoja dziewczyna zaczal chodzic jak on byl w 8 klasie podstawowki, ona jest trzy lata od niego mlodsza, teraz od tamtej pory minelo juz ponad 10 lat i dokladnie dwa tygodnie temu bawilam sie na ich weselu, wiec jak widac taka milosc ma szanse przetrwac tylko trzeba tego bardzo mocno chciec u nich tez tak bylo ze ona byla jego pierwsza dziwczyna a on jej pierwszym chlopakiem, zycze zeby wam tez sie tak udalo :D

Dzieki dziewczyny za wiare w prawdziwą MIŁOŚĆ! :) Ja wiem ze moze sie tak zdarzyc ze cos bedzie nie tak i moje marzenia sie nie zrealizują ale wierze z całego serca że jednak to ten a ja to ta jedyna i wiara w to i wielka milosc jaka nas łączy zdziała cuda! :) :) :) heheeh ;) ale romantyzmem powiało:)

Do eeeend=> bardzo mi przykro że cie to spotkało i że tak sie to skończyło. Niestety tak tez sie w życiu zdarza i ja to wiem. Mam nadzieje ze spotkasz niedlugo faceta który zasługuje na twoją miłość bardziej niz poprzedni i odwzajemni ją dwa razy mocniej:D trzymaj sie buziaki:)