Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ferdek

dlugość czlonka!!

Polecane posty

Gość Ferdek

Witam mam pytanie czy tylko dlugosc czlonka ma wplyw na podniecenie dziewczyny czy takze jego grubosc i inne.. ?? Jaka waszym zdaniem jest odpowiednia dlugosc a jaka grubosc?? hehehe moze to glupie ale chce wiedziec..

Gość najwiekszy wplyw na podnieceni
dziewczyny ma kolor czlonka. mnie osobiscie podniecaja najbardziej zeilone oraz niebieskie w rozowe kropki :classic_cool:

Moim zdanie napewno ma to znaczenie (dlugosc) ale grubosc jest wazniejsza. Nie ma nic gorszego niz cienkie paluszki:(. Wspolczuje posiadaczom a szczegolnie ich partnerkom:p

Gość hmmm...hmmmm
Amigo absolutnie się z Tobą nie zgadzam!!!! To nie jest uzależnione od partnerki, jeśli jest ciasna, to naprawdę duży członke może przyspożyć problemów i bólów...

Gość tia chyba jak niepodniecona
grubosc wazniejsza, dlugosc - hmm bez przesady bo poem trzeba uwazac w niektorych pozycjach

grubosc wazniejsza.... bop jak za dlugi to moze czasem bolec... pozatym jak jestes ciasna to i tak sie kiedys rozwleczesz./.. wiec lepszy gruby... a wogole to najbardziej liczty sie technika..... nie dlugosc lecz technika czyni z ciebie zawodnika!!!!

Gość moim zdaniem im wiekszy tym
bardziej boli...wiem z doswiadzcenia...nierozumiem czemu chłopcy z "małymi" sa niedowartosciowani ? mały a potrafi sprawic duzo radosci ;)

Gość expertka
jako sesuolog mam spora wiedze na ten temat wiec drogi chłopcze chce ci powiedziec ze długosc nie ma zadnego znaczenia poniewaz wiekszosc punkow erotogennych ( mogacych wywolac orgazm pochwowy) znajduje sie na lini od wejscia do pochwy do 5 centymetrow w głab pochwy.. wazna moze byc grubosc gdyz jak dziewczyna jest bardzo rozluzniona a mezczyzna ma czlonka waskiego to ona go poprostui nie czuje.. natomiast gdy jest za gruby a dziewczyna bardzo waska i malo rozluzniona to wtedy moze jej sprawiac bol.. wiec biorac to wszystko pod uwage najwazniejsze jest dopasowanie sie pod tym wzgledem i rozmowa.. bo roznym ludziom rozne rzeczy sprawiaja przyjemnosc.. natomiast moge ci podpowiedziec ze 99% kobiet uwielbia pieszczoty jezykiem.. jesli zadbasz o jej łechtaczke w ten sposob , lub podczas normlanego stosunku bedziesz ja stymulował palcami to dziewczyna oszaleje :) pozdrawiam