Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca

Zywotność plemników

Polecane posty

Gość przyszlosc
sluchajcie mam problem 3 dni temu chlopak spuscil mi sie na spodnie siedzialam mu na kolanach mialam wtedy okres czy moge zajsc w ciaze?? wydaje mi sie ze nie ale chce sie upewnic mam 18 lat ... nie chce zebyscie mnie objezdżali ze sie nie znam szukam pomocy i tyle

Gość bellaaaa
hm.. w sumie to jest tu duuuzo beznadziejnych komentarzy.. ale ja ise nie dziwie dziewczynie która zalozyła ten topik.. sama miałam kiedys podobne akcje.. bałam sie ze jestem w ciazy od pettingu. ale serio jak sie zacznie o tym myslec i o konsekwencjach ciazy w młodym wieku to rózne głupoty przychodza do głowy .. nie mart sie załozycielko tematu na 100% w ciazy nie jestes.. musiałabyś miec wyjatkowego pecha.. pozdrawiam trzymaj sie cieplutko :*

Gość M***
aż przykro, że tu tak po sobie jezdzicie, no i co z tego, ze niewiedzaca napisala post jaki napisala?? to ze ma 25 lat nie znaczy, ze musi byc alfa i omega, po prostu popelnila blad i tu chciala sie wyzalic i zapytac, a niektore z Was ja obrazaja, jak tak mozna??!! moze GDYBY GLUPOTA LUDZKA MIALA SKRZYDLA TO BY DAWNO ULECIALA - jak to mawiala pielegniarka ze Szpiatala na peryferiach ;) nie ma glupich pytan, sa jedynie glupie odpowiedzi pozdrawiam:-)

Gość dżana
Hej. Koleżance ze stresem bardzo współczuję braku wykształcenia. Dziewczyno co ty robiłaś na lekcjach biologii, poza tym czego ty się boisz? Rodziców - jesteś dojrzałą kobietą. Ciąża w tym wieku to nie tragedia. Okres ci się opóźnia bo ot tak sobie wziełąś dużą dawkę hormonów, a wydzieliną się nie przejmuj musi wyciekać, poczekaj jeszcze około tygodnia a miesiączka się pojawi, gdyby nie to skontaktuj się z ginekologiem. i nie rób więcej takich rzeczy, bo sobie zaszkodzisz i rozlużnij się to też jest przyczyna opóźnienia. POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA PS. proponuję wrócić do lektury ze szkoły średniej (choćby)

Gość w strachu
Witam wszystkich mam maly problem. Z gory prosze o jakies porady. W dniu wczorajszym (2 lipiec) bawilismy sie z moja dziewczyna i ok. godz. 17.00 mialem wytrysk. Wytarlem penisa chusteczka lecz go nie umylem. ok. godziny 23 jeszcze raz sie kochalismy. Niestety bez zabezpieczenia. Tzn. doszlo do 4centymetrowj penetracji przez sekunde Moja dziewczyna ma miesieczna przerwe w braniu tabletek. Z tego co sie orientuje ostatnia tabletke wziela 13-14 Czerwca. Dwie tabletki przed koncem listka zapomniala jednej i dostala okresu. Za zwyczaj ma co 24 dni. W zeszlym tygodniu w srode (27 Czerwca miala bol jajnika, chyba zwiazany z owulacja. Boje sie za penisie przez 5 godzin mogly pozostac plemniki. Czy mozliwe jest ze przezyly. Czytalem w paru miejscach ze szybko umieraja poza pochwa.. blagam o jakies rady

Gość eeeh
czy jesli dziewczyna ma goraczke.. to plemniki w jej ciele moga umrzec? albo w jakikolwiek sposob zmiejszy sie ich zywotnosc?