Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kararara

Ulubione piosenki trance, ewentualnie techno

Polecane posty

Gość kararara

No wlasnie, podajcie tytuly jakichs fajnych piosenek w stylu trance i techno, dobrych na impreze, ktore wpadaja w ucho i chce sie przy nich bawic. Chodzi mi o kawałki w stylu Narcotic Trust "I Like It", Uniting Nations "Out Of Touch czy Eric Prydz "Call On Me". Te piosenki to chyba trance, nie wiem nie znam sie za bardzo ;-P Jesli ktos zna podobne piosenki to bardzo prosze! Z gory wielkie dzieki :-DDD

CHA CHA CHA, jak może być \"piosenka\" trance albo techno? \"piosenka\" jak sama nazwa wskazuje to coś co się śpiewa czyli występuje wokal, a w techno A TYM BARDZIEJ TRANCE niema prawa występować wokal (chyba że zmodulowany cyfrowo) ;-) ;-) ;-) \"pioseneczeczki\" które wymieniłaś ( Narcotic Trust \"I Like It\", Uniting Nations \"Out Of Touch czy Eric Prydz \"Call On Me\". ) To DANCE... choć ostaniego wykonawce można powiedzieć że robi baaaaaardzo skomercjalizowany House :-( KOMERCHA, KOMERCHA WSZĘDZIE KOMERCHA

Koles znajdz w necie jakis worlat z muzyka klubowa/trance i sciagnij sobie jakis kawalek albo jakiegos seta, to dowiesz sie co to wlasciwie jest ta muzyka trance, bo to raczej nie jest narcotic trust. Jestem zniesmaczona:(

Gość Pacior la aka
Ostatnio na TOPie jest kawałek techno - Singing Skull Techno Dla mnie to najlepsze techno w 2018 roku a ciekawe czy coś przebije jeszcze ta muzykę w tym roku. Warto tez posłuchać jeszcze tego kawałka > https://www.youtube.com/watch?v=xDMp12fkIsc To polskie techno bardzo udane według mnie.

Gość gość
czyli muzyka techno i trance ma się nadal dobrze w 2018 roku

Gość gość
Pacior la aka@ niezła muzyka ale do takiej muzyki to by mi się przydał lepszy sprzęt grający niż to co mam ehhh trzeba coś pomyśleć nad nowymi głośnikami i wzmacniaczem

Gość Suśka
Jak lubicie hity z lat 90 to polecam tytuł Old Times of Trance co ciekawe jest to utwór z tego roku i do tego jeszcze polski trance

Gość Teknoman

Polski hit tego roku > Return of the love parade

Gość Teknoman

Na youtube jest gdyby ktoś szukał ,Świetna muza.