Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olkaa

SAMOTNA

Polecane posty

Gość Olkaa

Jestem normalną dziewczyną,raczej lubianą przez wszystkich,mam wspaniałego chłopaka ale nie jestem szczęśliwa.Brakuje mi przyjaciółki z którą bym pogadała ,poszła na zakupy,poplotkowała.Nie wiem dlaczego nie moge takiej znależć.Czasem sobie mysle że to może ze mną jest coś nie tak.Gdybym była oszałamiająco piekna to bym mogła mysleć że dziewczyny nie chca sie ze mna przyjażnic bo są zazdrosne ale ja jestem przeciętna.

Gość A z jakiego miasta
jestes? I ile masz lat? Ja tez szukam przyjaciolki :)

Gość Olkaa
prawie 19 :)jestem z okolic Radomia

Gość pytajacy inaczej
a bierzesz do buzi?

Gość A ja z
Poznania :( :( :( To troche daleko :( :( :( Mialam nadzieje ze moze tez z Poznania jestes. Od dawna szukam jakies bliskiej przyjaciolki :(

Gość Olkaa
spadaj stąd prymitywie !

Gość Olkaa
ooo to na prawdę daleko :( a ile masz lat ? ja mam zamiar studiować w Poznaniu ( w tym roku mam mature :/)

Gość pytajacy inaczej
a anal preferujesz?

Gość rozumiejąca
Świetnie Cię rozumiem. Uważam, że kobieta potrzebuję mieć przyjaciółkę, ja z moją przyjaciółką znam się 7 lat, zawsze robiłyśmy tak, żeby chodzić razem do tej samej szkoły, kłóciłyśmy się wielokrotnie, dwa razy była taka sytuacja, że zerwałyśmy kontakty na około 3m-ce Ona jest bardzo dumną osobą wiem, że pierwsza nie wyciągnęłaby ręki do zgody i zazwyczaj to ja pierwsza wyciągam rękę, nigdy tej decyzji nie żałowałam, chłopak, narzeczony czy mąż to zupełnie inna sprawa, tylko przyjaciółka potrafi zrozumieć babskie sprawy👄

mam tak samo jak ty....mam cudownego chlopaka i jestem z nim szczesliwa... niby mam kolezanki ale to nie to samo....jak chce gdzies wyjsc tak poprostu spontanicznie to nie mam nikogo,a spotkania z kumplami to nie to samo... tak czasami chcialabym wyjsc na kawe czy na zakupy ,poprostu polazic, sie zwierzyc komus, isc razem na imprezke,cos takiego.... jestem z Poznania i mam 18 lat... w tym roku maturka mnie czeka...;) a ty co jednak wybierasz sie na studia do nas?? Pozdrawiam i sle buziaczki =*