Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baba z wozu ...

Najbardziej irytujące cytaty,złote myśli mające się nijak do rzeczywistości

Polecane posty

Gość Baba z wozu ...

Ja stawiam na (werrrble): "...Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu..., bo dobrze widzi się tylko sercem..." - Antoine de Saint-Exupery A Wy?

Gość łooooooojee
>>>>Baba z wozu i Alta to okurat sa prwady jak dla mnie,.,.

\"Co Cię nie zabije to Cię wzmocni\" - uważam że to nie jest prawdziwe. Nie zauważyłam żadnego efektu wzmocnienia psychicznego po ciężkich przejściach, a uraz na przyszłość owszem zauważyłam. \"Mowa jest srebrem, a milczenie złotem\" - w pracy, na studiach milczenie jest raczej rdzewiejącym żelastwem, które nic dobrego nie przynosi. \"Żeby kózka nie skakała to by nóżki nie złamała\" - nie wiem czemu ale ludzie uwielbiają te bzdury mówić osobom z nogą w gipsie. pewnie jeszcze więcej by się tego znalazło...

Gość szpieg
Jasne, jasne ;) 😘❤️ :P To tropienie niezle mi idzie :P Szkoda, ze zaraz wychodze, poszpiegowalbym co nieco jeszcze :classic_cool:

Gość szpieg
To taki typ ze trzeba przypilnowac bo sie rozbestwi :P :classic_cool: Zegnam Drogie Panie 🖐️ 😘 Slonce ;)

Gość Oscal Wilde
ale ja juz dzis łykałam nasienie wiec dzis sie na mnie swoim małym fiutkiem nie spuscisz

Gość Baba z wozu...
Coś mi się zdaje, że odbiegliśmy od tematu :) "Pieniądze szczęścia nie dają", ale nie zapomnij ich z sobą zabrać ;) Miłego wieczoru :)

Gość szpieg
no i co ze ma 5 cm, wazne ze z niego kapie co nie Oscar :D :classic_cool:

Gość szpieg
a znasz takie "chuj Ci w dupe"

Gość Baba z wozu...
Dzięki Oscar, chyba się rozszalałam ;)

Gość Baba z wozu...
Do szpiega: E, tam- od razu w dupe. A buzi, to co? Nie łaska? Nie bądź ordynarnym szpiegiem Trzeba mieć klasę, jak inni :P

Gość szpieg
teraz to spieprzaj a tak to , to kto mowil ze dobrze bylo Ci ostatniej nocy i zamiast lewatywki to Ci przeczyszczylem otworek

Gość Baba z wozu...
Zauważyłam właśnie :) Imitacjo szpiega -powiedz rower :P

Gość frygia
cierpienie uszlachetnia........ :O No, polemizowałabym, ja dostawałam schizy z bólu fizycznego i psychicznego.

Pojęcia nie mam, kto to wymyślił. Cierpienie uszlachetnia tak samo, jak to, co Cię niby nie zabije, tylko wzmocni. Tylko czemu często po takim \"wzmacnianiu\" nie można się pozbierać do kupy :(

A to :): \"Im kobieta ma mniejszy biust, tym ma większy rozum. Nie wiemy jednak jeszcze, dlaczego tak się dzieje\" - Chris Kleinke A u facetów, to ponoć jest odwrotnie ;-) Pozdrowienia dla Panów :*

Albo mi się wydaje, albo ten topik przerósł moje możliwości \"ętelektualne\" :). Skończyła mi się wena i z tego co widzę niewiele osób tu zostawia swoje \"złote myśli\" A mogło być tak pięknie - hihi.