Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baba z wozu ...

Najbardziej irytujące cytaty,złote myśli mające się nijak do rzeczywistości

Polecane posty

Mój faworyt to \"co cię nie zabije, to cię wzmocni\" ex aequo z \"cierpienie uszlachetnia\". Widzę, że obstawiam podobnie jak wiele osób przede mną, ale chyba żadne przysłowia bardziej mnie nie irytują.

Gość lalala
no bo te wszystkie powiedzenia to strasznie bzdurne sa nic 2 razy sie nie zdarza - historia lubi sie powtarzac i badz tu madry :D

{ A obrotowymi drzwiami to się trzasnąć jakoś nie da } Zależy w kogo ? Ale zgadzam sie że nie jest wszystlko mozliwe. Bo wtedy mozliwe byłoby stworezenie czegos niemożliwego. :D

Gość smileyface
a ja tam bardzo lubie powiedzenie: jak Cie cos nie zabije, to Cie wzmocni.... lubie tez: kto rano wstaje, ten leje jak z cebra hehhehehe

Gość smileyface
Na pochyle drzewo i Salomon nie naleje.... ;) mysle, ze naleje...

Mnie sie przypomnialo haslo wyborcze jednej z partii w trakcie kampanii wyborczej. \"Do przodu - nie wstecz\" No po prostu mnie to zabilo! Te ambitne, gleboko i precyzyjnie przemyslane slowa mialy naklonic Polakow do tego, by jednak zaglosowali na te partie a nie inna. Wiem, wiem - haslo to nie wszystko. Ale haslo to jakas wizytowka, jakisz sztandar !! :) Ciekawam jak dlugo mysleli nad tym haslem i jak bardzo musieli sie cieszyc, gdy wpadli na ten wlasnie przewspanialy pomysl. To niczym \'cofac sie do tylu\', albo \'spadac w dol\', albo jeszcze lepiej \'glosno krzyczec\'. Chyba ze jest w tmy jakies przeslanie, ktorego nie jestem w stanie rozryzc... wwwrrrrrr 😠

Gość frajda
nie lubię powiedzonka: Lepszy wróbel w garści niz gołąb na dachu, albo na bezrybiu i rak ryba, albo z braku laku dobry kit. wolę: Lepszy wróbel w garści i gołąb na dachu. No i jeszcze zmieniłam na moje powiedzonko durne: Lepiej śmiać się w zatłoczonym tramwaju niż płakać w białym mercedesie. - zamast tego: Lepiej śmiać się w białym mercedesie niż płakać w zatłoczonym tramwaju

Gość froozia
Mnie irytuje: nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki... Oj wchodzi sie wchodzi i to duzo czesciej. Czy chociaz jedna osoba zgadza sie z tym?

\"przysłowia są mądrością narodu\" eheh to mnie zawsze rozwala

Gość froozia
ze mną?

Z Tobą froozia :) Podawałam swoje typy, gdy ten topik powstał, ale wszystko poszło się gwizdać :O Nie wchodzi się 2 razy do tej samej wody w rzece, koryto nie ulega zmianom w ciągu sekund ;)

Gość froozia
kurna ciesze sie :-) a juz myslalam ze jestem dziwna... :-P

mnie doprowadza do szalu: \"tylko winny się tłumaczy\".niewinny pod ogniem oskarzen musi czasem udowodnic swoja niewinnosc, a jak juz ktos wypowiada to zdanie to nabieram wiecej podejrzen i niecheci wobec jego uporu;/

Gość no to do gory
w moim przypadku"co cie nie zabije to cie wzmocni..sie sprawdza:)

Mnie denerwuje \"carpie diem\" albo \"mysle wiec jestem\", dobra, nie lubię tego przez filozofię, ale i tak mnie to wkurza jak tylko słyszę :| \"carpe diem\" - może i to by miało sens, jakby nie ten cudak z idola który to sobie wypożyczył i od tego czasu wszyscy mówią: jaki jest mój motyw przewodni? No oczywiście chwytaj dzień. Gówno to się ma do rzeczywistości :[

Gość obecnie nie ma mocnych
nie wiem kto wymyślił że "SPORT TO ZDROWIE"... powiedzcie to wyczynowcom którzy z klinik wyjsć nie mogą :( oczywiście też poteirdzam iż w czołówce jest "cierpienie uszlachetnia" i "co Cie nie zabije to cię wzmocni" taaa... :O

Zapomniałam o \" do wesela się zagoi\". Co ma jedno do drugiego to ja nie wiem!

Gość upupups
U