Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jeżyna

TU POSTARAMY SIĘ ODPOWIEDZIEĆ NA WSZYSTKIE PYTANIA

Polecane posty

Gość jajko czy kura
co było najpierw :)?

Gość Aktia
Ale przed kura musiało byc jajko, które ja spłodziło :)

Gość jeśli zakładamy jego istnienie
to równie dobrze mógł stworzyć najpierw jajko,z którego wykluła się kura...

Gość chlopczyk malinowy
to poprostu wywod Sw. Tomasza z Akwinu... dochodzimy do praprzyczyny i cos trzeba przyjac za byt najwyzszy bo zadawanie w nieskonczonosc pytania a skad to sie wzielo nie ma wiekszego sensu :)

Gość malinowy...
nie fiksuj

Gość chlopczyk malinowy
nie fiksuje... prosze poczytaj o praprzyczynie jesli chcesz cos mowic... obecnie nie zajmuje sie ani tym ani tym, choc na studiach mialem oba przedmioty :)

do Mla-mla - to chyba TY mnię bo to ja założyłem ten temat a TY ise na nim pokazałaś ;)

Ojoj, jaki drażliwy... Założyłeś ten temat specjalnie żeby... żeby... żeby mnie tu zwabić :P

Gość chlopczyk malinowy
sorki jezyna - mamy wolnosc w kraju to 1, a 2 topic nie jest prywatnym :) jesli poruszasz jakas dyskusje to kazdy ma prawo cos powiedzic...chyba ze ona jest ukierunkowana na glupote to inna sprawa a jesli na madra i tworcza dyskusje to fajnie...moze czegos sie dowiem ciekaego :)

Gość stary...
o praprzyczynie to ja już dość się naczytałam...Tatarkiewicza to przy śniadaniu czytam...ale nie chodzi chyba o filozoficzne wywody,zaraz pewnie powiesz,że możemy porozmawiać o metodzie...nie piszę się...

Gość malinowy...
nie trafiłeś na głuptasów hehehe...

do malinowego - może i się dowiesz.. ale nie masz mnię za co przepraszać... [patrz: sorki Jeżyna].. a dyskusja.. heh.. nie wiem czy będzie mądra ;) do Mla-mla - ale widzę że dałaś się zwabić Księżniczko ;)

Gość chlopczyk malinowy
no to dobvrze ze nie trafilem - ciesze sie bardzo... tyle tylko ze sam rowniez nie zamierzam walic cytatami z ksiazek bo to sie mija z celem, wolalbym uslyszec cos naprawde dobrego :) bo ksiazki to mozemy czytac w domu - np tatarkiewicz, gogacz i wiele innych...

do malinowy - możesz sprecyzować do której mojej wypowiedzi to się odnosi ? \"mamy wolnosc w kraju to 1, a 2 topic nie jest prywatnym jesli poruszasz jakas dyskusje to kazdy ma prawo cos powiedzic\" z góry dziękuję :)

Gość malinowy...
"prosze poczytaj o praprzyczynie jesli chcesz cos mowic..."i nie mów do mnie protekcjonalnie,bo tego nie lubię...

Jeżusiu nie możesz się ze mną komunikować bo jeszcze ktoś nas skojarzy... i wyjdzie że się znamy. Ups...

to może ja też rzucę jakimś znanym nazwiskiem :) Serwiński ... poczytajcie sobie tego pana.. dużo się dowiecie :)

Gość chlopczyk malinowy
jezyna tyczylo sie to wypowiedzi, w ktorej napisales ze zalozyles temat a ja na nim sie pojawilem... 2 rzecz to to ze do nikogo nie uzywam zadnego negatywnego, gurnolotnego, protekcjonalnego czy jeszce jak kto che tonu... poprostu fajnie by bylo sensownie pogadac na jakis konkretny temat... mnie dosyc mocno interesuje zaklad pascala - choc ostatnio z wuiara w boga mam dosyc powazne problemy...niemniej jednak jutro swieto zadumy i tak sie jakos czlowiek zastanawia...jak to zycie ucika przez palce i co on w tym zyciu tak naprawde robi...

Serwińskiego miałam \"przyjemność\" czytać wczoraj i to bynajmniej nie z własnej, nieprzymuszonej woli... nie zrozumiałam z tej książki nic poza tytułem... ale istnieje duże prawdopodobieństwo że jestem blondynką ;) Zresztą on nijak ma się do tych filozoficznych rozważań to dajmu mu spokój [przynajmniej narazie ;)]

do malinowy - moja wypowiedż była skierowna do Mla-mli a nie do Ciebie ;) przeeczytaj moją wypowiedź i Mla-mli powyżej mojej :) moja to ta ze słowami: \"do Mla-mla - to chyba TY mnię bo to ja założyłem ten temat a TY ise na nim pokazałaś \"

Gość chlopczyk malinowy
upssss troche niedojrzalem literek :)

Gość senioritka**
czy urodził się już taki, którego pokocham do grobowej deski i kiedy go spotkam?, bo się niecierpliwie troszki

Co może oznaczać to ,ze dzisiaj idąc do pracy na moją kurtkę usiadła czarna biedronka w czerwone kropki ( nie czerwona w czarne )? Wzięłam ją zdziwiona na kartkę papieru i dokładnie dokonałam oględzin i to była na 100 % biedronka - 4 latek bo miała 4 kropki. W każdym razie czy to znaczy ,ze w najbliższym totku powinnam obstawiać czworki ,czy może powinnam uwążać ,bo następnym razem spadnie na mnie czarna krowa w kropki bordo.