Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozterka prosze o rady

znalazłam jego profil na portalu randkowym

Polecane posty

Gość rozterka prosze o rady

znalazłam jego profil na portalu randkowym i zaczęłam korespondencje jako inna osoba.......rozstaliśmy się pół roku temu, powiedział mi ze wyjeżdża za granicę.....okazało sie że to tylko inne miasto...... jakiś czas obserwowałam tylko jak często sie loguje 9chyba zadna nie była nim zainteresowana bo długo tam jest:)), potem sama załozyłam profil pasujacy do tego kogo szuka i sie odezwał... podał swój meil (znam go) to mnie utwierdziło w przekonaniu że to on, co teraz?....... czy dalej ściemniać, lawirować....czy nabluzgać mu? ale przecież skoro mnie oszukał to sie tym nie przejmie....jak mu dowalić aby zapamietał, że tak sie nie traktuje ludzi..... bo to bolało.....

Gość Kordiann
kobieto, czy Ty nie masz honoru? Skoro z Tobą zerwał, to za co chcesz sie mścić?

Gość moim skromnym zdaniem...
sobie odpuśc... nie ma co go zwodzić i oszukiwać... skoro sie z Tobą rozstał i wyjechał i jest na portal randkowym to znacyz z enikogo nie znalazł... wiec co swoje to wycierpiał takze...A Ty si enie poniżaj i daruj sobie zajmij si elepiej zyciem poza siecią. pozdrawiam.

Gość ja aaaaaaaaaaa
A ,czemu z Toba zerwal? i po co go obserwujesz?

Gość Sailor MOON P
hmm mnie moj facet też oszukał, powiedzial ze wyjeżdza za granice a okazało sie ze imprezuje szczesliwie w swoim rodzinnym miescie. bylismy razem 2 lata ale to ja powiedzialam koniec. nie dalam sie oszukiwac :)

Gość Do moim skromnym zdaniem...
a Ty co robisz k....w sieci?