Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrotce ruda

Jak uzyskac intensywny rudy kolor na ciemno brazowych wlosach?

Polecane posty

Gość wkrotce ruda

jestes brunetka, chcialabym miec rude wlosy, podoba mi sie kolor miedziany, ale nie czerwony,jak bez rozjasniania ich uzyskac miedziane wloski? poradzcie cos

Gość Mary jane
ja tez z brazu robilam rudy.Ale z rozjasnianiem.! kiedys dawno kladlam zwykla farbe kupiona w sklepie na wlosy. i nic nie wychodzilo, tylko lekka poswiata.najlepszy efekt uzyskuje sie po rozjasnieniu.

bez rozjaśniania przecież nie da rady, możesz uzyskać co najwyżej miedziany połysk na ciemnych włosach ;) u fryzjera - rozjaśnianie, a na to miedziana farba.

Gość a może...
Bez rozjaśniania nie da rady. Też mam ciemne włosy i też bardzo podoba mi się rudy. Próbowałam kilka razy, różne farby i rzeczywiście, tylko taka poświata. A po uzyciu rozjaśniacza, owszem, był fajny, rudy kolor. Tylko uwazaj, dobrze się zastanów, rozjasniacz bardzo niszczy włosy. Mi po ok. 2 tygodniach zaczęły wypadać i były bardzo brzydkie, przy głowie tłuste, dalej suche, łamliwe siano. Nie pomagały żadne odżywki, po odżywkach (a naprawdę dużo i ch stosowałam), na sianowatych włosach nie było żadnego polepszenia, a te fragmenty przy skórze tłuściły się jeszcze bardziej. Musiałam włosy sciąć dość radykanie, a szkoda mi było, bo już do ramion były... :(

Gość tak czy siak
ja używałam farby l'oreal i wyszedł dużo jaśniejszy kolor od moich naturalnych. też mam ciemny brąz. może nie są one aż strasznie ognistego koloru- pomaranczowe to one nie są, ale dtąd, gdy miałam zmieniany kolor za bardzo nikt tego nie zauważał, a teraz koledzy wołają na mnie \"ruda\", więc chyba efekt zamierzony jest. zresztą mi się też podoba. nie pamętam jaki to był dokładnie odciń, ale musisz szukać opakowania z rudą kobietką, ale takiego na którym z tyłu jest pokazane, że ciemny brąz można farbować przy jego pomocy. kosztuje ok. 25 zł.

Gość gkd
a w jakim mieście mieszkasz?

Gość Onaa.
dziekuję :* Rzeszów , a Ty ?