Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycata

JAK TO JEST ŻE FACECI MOGĄ TYLKO RAZ I KONIEC????

Polecane posty

Gość cycata

Nie wiem jak większość facetów uprawia sex ale ja trafiłam na takiego co tylko narobil mi ochoty ...... potem tylko usłyszalam KOCHANIE JUŻ NIE MOGĘ

Gość cycata
nie ma facetów którzy kochają to robić to gdzie oni są? do diabła z takim sexem 5-minutowym

Gość cycata
czy to jest możliwe że większość facetów robi to raz i zasypiają to po jaką cholerę się zabierają do czegoś czego nie potrafią?

Gość cycata
gdyby miała partnera o takich samych upodobaniach jak ja i takiej wytrzymałości fizycznej to dawno byłby moim mężem:)

Gość cycata
ale co tu mówić wy faceci tylko dużo gadacie a jak co do czego przychodzi to nie dajecie rady !!!!

Im się zdaje, ze potrafią wrecz wierza w to ze są wspaniałymi kochankami... hehehe Cienkie Bolki.. :P

Gość cycata
jak nie cienkie to małe a jak nie małe to rękami działacie no w najlepszym przypadku jeżykiem który za momęt wam odpada bo już nie macie siły....poprostu żałosne

Gość cycata
Jak nie dajecie rady to po jaką cholerę zabieracie się za kobietę ?

Gość cycata
dużo gadają i gadają a robota czeka i nic zero efektów a potem pretensje do kogo????

Gość cycata
no i co z tym sexem faceci??? Jak tak ściągacie te majtasy to może byście najpier się zastanowili czy podołacie?

Gość cóż pech to pech
cycata, chyba masz pecha ;) mój to może zawsze i wszędzie :D kurcze, on nawet lubi po wyczerpującym seksiku jeszce torszkę na leniwca pofikać, nawet bez finiszowania :D

Gość cycata
oj skarbeńku nie wiesz co by cię czekało przy takiej okazji napewno dołączył byś do fanów jutrzejszego święta

Gość cycata
raz mi się trafił taki cfaniak... pozwoliłam mu wsadzić w tyłek i spóścić się, potem mówie wyliż mnie. lizał i mówi, że mu przeszkadza, że mi nasienie z pupy się wylewa. wnerwiłam się i mówie, to mi wsać w cipę i zerżnij... nie mógł mu stanąć, taki z niego chojrak. tacy są faceci.

Gość cycata
no i w tym problem najpierw dużo gadają a pieprzą głupoty

Gość cycata
jak ten mój od siedmiu boleści partner gadał i gadał i zasypiał boże dzieki że się go pozbyłam zarosła bym chyba skorupą przez takiego

Gość Michael
Cycata: nie badz taka madra bo Ciebie zerzne i zobaczysz ze sa jeszcze tacy! Tylko mi podaj namiary skad jestes! Cos niezobowiazujacego, dyskretnego! Czekam na Ciebie, odezwij sie! pa!

Gość Goła
powiem wam cos moje kochane. jestem z facetem który jest moim pierwszym, we wszystkim. jeszcze mu sie nie zdazylo skonczyc za pierwszym razem. to ja zawsze wysiadam pierwsza. to robot, i caly moj. teraz tylko ja sie czuje jak typowy mężczyzna, raz i chciałabym zasnąć.

Goła skoro to twoj pierwszy to się nie wypowiadaj bo troszke za mało w życiu widziałas :P

Gość na dodatek raz w życiu tylko

Gość Goła
moze i tak. mowie jak jest z tym. mam nadzieje ze to pierwszy i ostatni. widocznie jest wyjatkowy. albo ja robie w związku za chlopa. czasem by bylo fajnie gdyby konczyl po pierwszym razie. moze głowa by mnie tak często nie bolała

Gola wcale nie jest wyjatkowy :P ale zdarzaja sie tacy co tylko raz moga i wiecej nie da rady :(

Gość new age
Moze warto tez spytac, ile trwa ten jeden raz. Mnie najdluzej udalo sie przeciagnac zabawe do 2h (bez zabawy z leniwcem). Ale i tak po praru godzinach zaczelismy od poczatku... i tak kilka razy

Gość 3 razy
jaw ciagu dnia 3 razy ale jak bylby jeszcze raz to 5ty tez by byl pozdro