Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycata

JAK TO JEST ŻE FACECI MOGĄ TYLKO RAZ I KONIEC????

Polecane posty

Gość PIOTR KRAJEWSKI GALERIA MODY
wiesz powiem w prost zmien faceta on chyba chory jakis pszeciesz to nie jest normalne wiesz sadze botak robie sex powinien trwac 2-5 godzin to ceremonia masa zabawy potem punkt kulminacyjny raz potem 2 i i tak dalej do rana faceci co uprawiaja sex pszez 15-20 min powinni isc po porade do fachowca pozdrawiam szczesliwy piotr z gdyni

Gość Ona25Wawa
http://www.odloty.sex.pl/product_info.php?products_id=112 Czy szukasz bezpruderyjnej dziewczyny? Kogoś kto przywita Cię jak dobrego znajomego a w sypialni będzie razem z tobą rozkoszował się sexem?(preferuje kazdy rodzaj) Jeżeli tak to mam nadzieje że Ci się spodobam. Na imię mam Asia, mam 25 lat, jestem blondynka o długich włosach. Zapraszam cię do mojego dyskretnego lokum w śródmieściu, lub też mogę przyjechać do ciebie. Mój numer kom +48 694 00 48 11, zapraszam.

Gość agrafa
oj asia juz nie masz gdzie dupy wystawiac tylko tu? a w koło tyle darmowych serwisow dla łatwych panienek!

Gość Cycata
Powiem Wam że w życiu miałam kilku partnerów i każdy kocha się inaczej, racją jest że można bawić się 5 godzin i to raz ale ja nie mówie o 5 godzinach bo ten facet nawet nie wytrzymał pół godzinki chciałam jakoś urozmaicić z nim sex pieszcząc się przez dłuższy czas ale niestety to też nie pomogło. Nie twierdze oczywiście że każdy mężczyzna jest taki sam bo to absurd ale przecież nie będę wskakiwać z każdym do łóżka i przekonywać się codziennie że to nie ten. Chciałam także zaproponować układ dwóch par ale jaki to byłby kompromis z jego strony jak nie daje rady z jedną a co dopiero z drugą? Może nasze rozstanie dowiodło że po raz kolejny to pomyłka ale cóż takie jest życie i życzę mu z całego serca wszystkiego dobrego....:)

Gość Cycata
Mój rekord to 6 facetów obsłużonych w jednym momencie. Jeden walił mnie w tyłek, drugi w cipkę, dwum kolejnym waliłam konika, piąty wkładał mi w usta a szósty walił konia na moje cycki. Nie udało się zgrać wsystkich wytrysków na raz. Nie obyło się też bez przygód, bo jak 2 panów opuściło moją cipkę i dupcie, to popusciłam troche kupki i zrobiło się trochę glupio. Chłopak z anala miał na koncu fiuta troche gówienka. Ale poza tym, było kosmicznie.

Gość Cycata
Widzę żę ktoś mógłby bajki dla dorosłych pisać....

Gość pszczulka
PODOBNO FACECI MOGĄ TYLK RAZ BO ICH ORGANIZM DO PRODUKCJI PLEMNIKOW UZYWA BARDZO DUŻO ENERGI ,I DLATEGO ODRAZU USYPIAJĄ POO...

Gość do jak to podobno
jestes debilem, bez wzgledu na plec. idz do szkoly

Gość m-a
ja nienarzekam .. ile chcę,tyle mam :) pozrawiam

Gość Cycata
No to kontynuacja tematu?

Gość whar
Lubię Cię Cycata. Fajnie piszesz. whar

Gość whar
Chętnie bym Cię bzyknął. Tak chciałem napisać. Ale naprawdę chciałbym Cię bliżej poznać, zrozumieć, zobaczyć jaką jesteś kobietą NIe jestem małolatem, jeśli chcesz to kliknij do mnie jakiś tekst na adres whar@wp.pl. pozdro whar

Gość szakal
oj kobieto to rzeczywiście trafilaś fatalnie, ja jestem lwem a jak wiadomo lwy są najlepszymi kochankami potrafie dać rozkosz dziewczynie nie tylko raz ale tyle ile wytrzymie!!!!

Gość wegaahsht
facet walacy cipe przez 2 godziny buahhahahahah jak bedzie mial 40 dychy to w 8 nawet nie dojdzie buahahahahaha

Gość szakal
ja mam 24 lata

Gość OLO21
Cycata Ja by mogl cie walic dlugo.Ale ty tylko na misjonarza robisz?Umiesz cos wiecej.Mam Kamasutre moze przecwiczymy razem?