Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwona.z.

RADA NA PĘKAJĄCE PIĘTY

Polecane posty

OD CZERWCA BR MAM PROBLEM Z PĘKNIĘTĄ PIĘTĄ DODAM ŻE DBAM O STOPY, SZORUJĘ PUMEXEM I WCIERAM NAWILŻAJĄCE KREMY, OSTSTNIO NAWET SIĘGNEŁAM PO MASECZKĘ LAWENDOWĄ DO STÓP - B. FAJNA, ALE MOJA PĘKAJĄCA PIĘTA ZOSTAŁA NADAL, DERMATOLOG POLECIŁA JAKIŚ KREM W APTECE ZA 5ZŁ, BO SCHOL JEST ZA DROGI I WIECIE CO... ZUŻYŁAM DWIE TUBY KREMU ZA 5 ZŁ X 2, A REZULTATU NIE BYŁO... W KOŃCU POSZLAM DO APTEKI PO COŚ INNEGO I OKAZAŁO SIĘ ŻE ZA KREM SCHOOL ZAPŁACĘ... TYLKO 11ZŁ NO I JEST TRZECI DZIEŃ KURACJI SMAROWANIA PIĘTA GŁODKA....JAK PUPA NIEMOWLAKA, POLECAM SCHOOL W APTECE ZA 11ZŁ, A EFEKT PO TRZECH DNIACH MUROWANY!!!

Gość B//
Polykaj Omege3 lub wit A+E Masc z wit A tez moze byc ale po posmarowaniu spij w skarpetkach

Gość Ona_34
Przede wszystkim , nie używaj do stóp pumeksu, bo ja zauważyłam, że od tego pękaja pięty. Lepiej kup sobie taką tareczkę pokrytą z dwóch stron lekkim papierem ściernym i stosuj ją zawcze leko zwilżoną. Na pewno nie będziesz miała kłopotu zpękajacymi pietami. A jeżeli chodzi o krem , to rzeczywiście Schol jest najlepszy, i bardzo wydajny.

Gość ewa 4444
wymocz nogi w wodzie z sodką oczyszczana a potem natrzyj zwykłym olejem jakiego używasz do potraw i na wilgotne nałóż skarpety. kilka dni i efekt murowany. pozdrawiam