Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

centurychild27

do poczytania

Polecane posty

Gość danuśka37
zawsze myślałam, że to ja piszę dołujące wiersze ale te wprawiją mnie w smutek, zadume i dotego są pięjne tyle w nich wymowy, a wyobraźnia aż rwie sie do lotu

Gość danuśka37
a miłość, czym jest miłość-cierpieniem moja siostra kochała , teraz cierpi i niewierzy w to co sie jej przytrafiło Ja niepotrafię kochać, ja czegoś pragne , a gdy mam to porzucam

poznałem ja uciekała wciąż chciałem jej pomóc i tylko ona przeżyła to była nasz miłość brudna,śmirdząca i zakazana kochaliśmy sięnamiętnie i to nas zabiło

Gość refleksyjna
szukam Kogos bardzo waznego dla mnie i przypominasz mi go. Prosze, chociaz pierwsza litere.

Jestes ma muzą jesteś mym natchnieniem kierujesz mą duszą i mym pragnieniem Jesteś kroplą rosy na trawie tak ulotną,kruchą i czystą grzechem jest patrzeć na ciebie lecz ma dusza twego wołania nie słucha Dotknąłem cie i znikłaś w nicości a ja splamiony grzechem tkwiłem w tej rzeczywistości Okrutnej,szarej i zakłamanej Siedziałem w kącie i cicho płakałem do refleksyjnej nie wiem czy nie odesłac cie do adresu e-mail,ale jak szukasz to pierwsza litera M,a moż twoje imię poznam?

Gość refleksyjna
dziekuje.. moje imie nic Ci nie powie..

Gość danuska37
chyba macie sie ku sobie, powodzenia

Gość refleksyjna
K

jedyna rzecz jaka jaka została mi po tobie to twoje zdjęcie kiedy byłaś ze mną budzę sie co rano juz nie pamiętam jak masz na imię wypijam kolejną butelkę i znów sięgam po strzykawkę kolejny dzież,tydzień,miesiąc jak długo to trwa sama mi odpowiedz

Gość refleksyjna
badzo cierpisz.. nie pociesze Cie, nie potrafie nie dzisiaj

Gość refleksyjna
czytalam to dobrze ze juz tak bardzo nie boli

Gość refleksyjna
tak..

Gość myslaca czasami......
nie da sie wymazac z pamieci osoby, ktora sie naznaczyla w naszym sercu, nawet jesli pozostawila cierpienie odchodzac...a wlasciwie tymbardziej....

słońce już zaszło ulice opustoszały tylko żółte ślepia widoczne są w ciemnościach godzina policyjna wybiła i dziecko,które nie zdążyło wrócic do domu i zabrzmiał skowyt \"NIE!-mamo pomóż\"=krzyknęło pazury,kły,krew i śmierć odeszli zadowoleni bezimienni przyjaciele ludzi

Gość refleksyjna
a teraz co sie z Toba dzieje?

Gość refleksyjna
i jak jest? jak to jest zyc?

Gość myslaca czasami...........
.........to moze ja tez sprobuje.......moze sie uda

nie chciałem tego ale dane mi było iść tunelem do światła,zawrócono mnie w połowie drogi,to pozwala zacząć życie od nowa,nie chciałem tego wtedy tak bardzo jak teraz chce żyć. nauczyłem się żyć od nowa ale na świat patrze juz inaczej

Gość refleksyjna
tak trzymaj

Powstaje zasadnicze pytanie:co musi się stać żeby człowiek mógł zacząć wszystko od nowa?Ile musi go spotkać krzywd i bólu,ile musi przejść aby być szczęśliwym? I co to jest szczęscie? Czym ono jest?

jutro wrzucę kolejne wiersze co znaczy życ? nie wiem,może to ze podziwiam piekno otaczajacego nas swiata,moze to ze nie chce by inni płakali tak jak ja płakałem,każdy znajdzie inna odpowiedz,odpowiednia dla siebie Itego wam zycze,do jutra

Gość myslaca czasami...........
ja czuje,ze nigdy tej tajemnicy nie posiade, mze jak odejde z tego swiata ale poki co wiem,ze moje zycie bedzie ciagle polegalo na szukaniu ......

Gość refleksyjna
nie ma definicji szczescia, dla kazdego ono moze oznaczac co innego. Grunt to umiec to odnalezc i cieszyc sie tym. Nie pozwolic by umknelo...

Gość refleksyjna
dobry wieczor :-)

Dobry wieczór refleksyjna,miło mi cie powitać w ten ciepły listopadowy wieczór Gwiazdy na niebie I księżyc zmartwiony Już nic nie powiedzą Słońce się wypaliło I nastał mrok Dla mnie Dla ciebie Dla nas Umarliśmy,by znów się narodzić W galaktyce pyłu kosmicznego