Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolabbb

CO Z TYM HAROMETEM???!!

Polecane posty

Gość kolabbb

Hej dziewczyny! Co z tym Haronetem??Ja mam juz ostatnie opakowanie,a podobno nie ma go w aptekach!??Coś nie tak z nim było,ze go wycofali z produkcji????Mi nawala głowa jak robie przerwe tygodniową,to w 2 gim dniu po ostatniej tabletce.A jak wy??jakies efekty uboczne??

Gość a coż to takiego
Bierzesz Haronet? Hmm, nie znam, bo ja brałm do tej pory tylko Calest, Lygest, Relilon i Diunę:P

Gość Stediril też
nigdzie go nie ma .Podobno wstrzymali całą serię bo producent nie załatwił jakieś zgody EU. Biegnij szybko do lekarza po recepte na inne tabletki! Szanse na szybkie pjawienie sie tych tabletek nikłe po podobno załatwianie tych formalności długo trwa.

Gość kolabb
o nie!!!! Co za dureń z tego wytwórcy!!!! Przeciez na zmiany tabletek organizm róznie raguje!!!!!!:/

Gość Stediril też
Ja zamieniłam stediril na rigevidon 4 dni temu - w Aptece dano mi go jako zamiennik stedirilu (na recepte na stediril). Oczywiscie poszłam do ginekologa tego samego dnia, który potwierdził, ze mają ten sam skład.

Gość kolabb
A Harmonet na co moge zamienić??Chodzi mi o ten sam skład.

Gość Martita21
Logest

Gość elleelle
żadnej produkcji nie wycofano. kilka serii harmonetu zatrzymano do badań. po zrobieniu badań ponownie dopuszczono je na rynek. nie ma problemu z dostępnością harmonetu. ten sam problem dotyczył stedirilu i tri-minuletu i też już spawa zakończyła sie pomyślnie.

ja kupiłam wczoraj Harmonet w aptece, bez żadnych problemów...

Gość Reni_
Jesli ktos jest zainteresowany to moge odsprzedac 2 opakowania harmonetu, bo ja juz nie uzywam od jakiegos czasu i lezy sobie. Data waznosci - 04.2007.