Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga 23

zapalenie cewki moczowej jak leczyc??

Polecane posty

Gość Aga 23

mam pytanie strasznie boli mnie przy oddawaniu moczu tak jakby cewka nawet jak oddam mocz to za chwile znowu musze isc.. czy to zapalenie cewki ktos tak mial ? moze sa jakies leki bez recepty na to echh mam tez zapalenie pochwy moze ma to jakis zwiazek?? nie wiem bakterie przedostaly sie do ukladu moczowego help

Furaginum jest niezłe. W ostrych stanach polecam augmentin ale to jest antybiotyk.

Gość i majtki cieple zakładaj
Już przestań kuperek wietrzyć , lato się skończyło.

Gość SIR
W tej chwili pić co godzinę szklanke wody z sokiem cytryny lub witamina C lub soku żurawinowego. Jutro kupić Urosept i Uversan. Stosować jak zalecaja. Jak za 3 dni nie ustąpi, do lekarza.

Gość vanesa20
do urologa!!!!!!!!!!

Znam to doskonale... Zażyj tak z 4 wit.C lub pij kwasna wode ( z cytryną-najlepiej całą:) ) ponadto bez recepty: Urinal, Urosept na receptę: Furaginum,... Zrób sobie szczegółowe badanie moczu i ewentualnie posiew. Ja byłam u urologa, dostałam antybiotyk ale mocz był bez skazy. Niestety, raz się podziębiłam (stringi zimą:( ) i teraz mam przereabane co zimę ale zawsze mam w domu Furaginum, nospe i wit. C Pozdrawiam:)

Zaparz sobie zioła Urosan i lyknij tabletki Urosept sa dostepne bez recepty w kazdej aptece. Pozdrawiam i zycze udanego powrotu do zdrowia