Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nabuzowany

Smak spermy

Polecane posty

Gość asas
a tak wogole to przyznam sie ze podnieca mnie dymanie niezywych wiewiorek latam z wywieszana fajka po miejskim parku w poszukiwaniu tych futrzanych martwych zwierzatek i rozgrzewam je lokówka mojej dziewczyny :)

Gość GAY
jejku chcecie znac prawde ?? jak uzyskac zadowalający wszystkich (kobiety i mezczyzn) smak i zapach spermy?? 1 .krok to higiena intymna (intima lub inny srodek do mycia) - nawet najslodsza substancja nie smakuje z brudnego naczynia 2. odstaw alkohol, narkotyki,leki (aspiryna,i inne które z natury sa slone i gorzkie, tabletki musujące itd, leki na kaca itp itd, Uwaga : odstaw leki których nie potrzebujesz!!tj które sam sobie łykasz) odstaw papierosy,gumy tytoniowe, i napoje gazowane!! 3. smak slodki : banany, ananasy, jogurt naturalny, saltki greckie sery typu feta, duzo czystej wody (nie gazowanej CO2 i kwas weglowy zakwaszaja sperme i plyny ustrojowe), pieczywo chrupkie pelnoziarniste, mleko zplatkami, zero ziemnaików i miesa! duzo surówek... 4.smak slodki + zapach (inny niz pieczarek) zapachy biora sie z przemiany bialek- ich rozkladu speram musi uwalniac sie systematycznie z nasieniowodow i jader zeby nie nabrala typowego testosteronowego zapachu warunkiem przyjemnych zapachow jest spozywanie np kiwi - nadaje spermie polot cytrynowy, soki z kaktusa - zapach kokosu, kokos - co dziwne powoduje zapach jakiejs jajecznicy z boczkiem wiec nie polecam, duze ilosci mleka tez moga zaszkodzic! i zabic caly efekt... w ogole kwasy i zapchy ukryte w owocach moga i wplywaja wyraznie na zapach spermy... ogorki powoduja zasolenie spermy jest slona ale ma zapach jakichs ziól- moze ogórka? co do polykania: polykac nie nalezy jesli przebylo sie zabiegi stomatologiczne, podejrzewa sie ze po posilku sciany gardla i przelyku s apodraznione (np suchy chleb), no i nie zna sie partnera ( uwaga na HiV)

Gość tadek87op.pl
Kochani czytam wasze forum proszę was doradżcie mi mam 45 lat uwielbiam seks jestem teraz z osiemnastoletnią dziewczyną. Jest nam dobrze ale ona nie chce mi robić laski z połykiem ja to rozumiem. Przypadkiem poznałem dwudziesto ośmio latkę .Ona chce mi robic z połykiem. Ja się boje czy coś takiego jest bezpieczne bo to przecież bez prezerwatywy akcja. Nie chce się zarazić gdy by ona np. była tego nie wiem zarażona a co gorsza boję się o moją dziewczynę. Napiszcie czy to jest bezpieczne coś mnie korci bo nigdy tego nie robiłem marze spróbować ale boję się o tą dziewczynę i siebie.

Gość lothorien
nie no przegiecie, to jest indywidualna sprawa... apoza tym, czy mozecie mi wytlumaczyc faceci co jest takiego w tym polykaniu? moj facet sam mowi ze was nie czai i nei potrafi mi wytlumaczyc co WY w tym widzicie... hm...

Gość tadek87op.pl
no wiesz ja ciekawy jestem jakie to jest przeżycie nie miałem takich doświadczeń sądzę że jest odjazdowo .Poza tym jak zyje tyle latek żadna kobieta nie sprawdziła jak smakuje moja sperma w pewnym sensie uważam to za akt wielkiej miłości

Gość lothorien
biedna, nie wierz w to hahahaha

Gość lothorien
nie wiem czy to wielka milosc... ja kilka razy polyalam kilka nie... zalezy jak mi sie chce... ale powiedz sam.. chcialbys polknac swoja sperme?

Gość tadek87op.pl
no tak polecasz ale czy to jest bezpieczne dawać sobie wyssać jak nie masz pewności co do zdrowia dziewczyny przypadkowo spotkanej . Poza tym czy wy dziewczyny się nie boicie tak spijać z chłopaków przypadkiem złapanych

Gość tadek87op.pl
odpowiadam chciałem w momęcie wielkiego podniecenia ale jak mi pujdzie i mam to na reku to jakoś nie mogę może gdy by to szło prosto do gardła to tak ale nie siegne mam tylko 19cm a nie jestem cyrkowcem

Gość DArek ij js
Probowalem wlasnej spermy, w sumie jest ok :) Kilka razy smarowalem na kanapke z szynka

Gość lothorien
masz dziewczyne? i chcesz dac sobie zrobic laske innej? to po ch... jestes z ta 18- latka?

Gość tadek87op.pl
z osiemnastką jestem bo jestem pies na kobiety a ona mi dobrze daje więc jest ok tylko chciałem sprubować jak to jest oddać wytrysk do buzi

Gość lothorien
taaa nie ma to jak glupie odzywki ;]

Gość lothorien
współczyje jej... ale moze lubi dawac dupy, jej sprawa

Gość tadek87op.pl
powie mi ktoś czy to jest bezpieczne czy nie

Gość lothorien
predzej od CIebie moze sie zarazic czyms ;] slina hiva sie nie zarazisz.. chyb a ze bedzie miala jakas rane w buzi to p Tobie ;p

Gość tadek87op.pl
nie masz co współczuć sama jest zadowolona nik jej siłą nie trzyma jakją dobrze rucham to jest szczęśliwa czasem trzy razy dziennie

Gość tadek87op.pl
rane w buzi a to mam jej przed zbadać paszczę ?

Gość tadek87op.pl
co do mnie to jestem zdrowy mam zawsze jedną nie latam po innych jak mam słodki kąsek

Gość lothorien
ja mam przez cala noc i caly dzien a nie tylko trzy razy ;p moze dlatego ze moj facet ma 22 lata i nie ma problemu z tym czy mam polykac czy nie, tak jak ja

Gość lothorien
ta rana to moze byc chociazby krwawienie z dziasla

Gość lothorien
i po Tobie ;p przy dobrej kondycji 10 lat zycia i papa

Gość tadek87op.pl
no to krzanie ja chcę żyć spuszczm się na cycki i niech sobie robi co chce może lizać

Gość tadek87op.pl
kobiety to mają dobrze leża sobie aty się morduj długo cie tak nie podyma ja tak mogłem całą noc i co z tego jest przyjemnie nie powiem aleile mozna mieć kondycję

Gość tadek87op.pl
to pa do jutra bo mam robotę już się ona zozciąga jak kocica

Gość lothorien
to masz chujowa kobiete!!! ja nigdy nie klade sie i nie rozkladam nog. chce zadowolic moje kochanie rowniez ;p On sam powiedzial ze zeby mnei zastappic musialby miec conajmniej trzy laski

Gość spikeogier
ja nie widze w tym nic złego acetów to rajcuje i sie pododa a jak my wam robimy slodkie minetki aż was wykreca z roskoszy . co do minetek to uwielbiam .jesli jakas ni wieży to niech do mnie zaklika pozd. wszystkie kobiety kture lubią sperme

Gość spikeogier
a laski kture sa dretwe to niech zrozumią ze duzo tracą

Gość scania
a mnie cholernie kręci jak kobietka robi mi lodzika z połykiem.Nie rozumiem tylko jak dziewczyny są takie nerwowe jak im się to zaproponuje

Gość accomodati_ona
"W skład spermy wchodzą takie związki jak: putrescyna, spermina, spermidyna i kadaweryna (odpowiedzialne za zapach i smak spermy), witamina C, prostaglandyny, lipidy, aminokwasy, enzymy, hormony steroidowe, witamina B12, fruktoza, cholesterol, mocznik, cynk, wapń, magnez." kobirty ktore to lubią(np ja) są SZCZESLIWE W MALZENSTWIE pod warumkiem ze mąż(partner) robi minetke bądz zostaja kochankami. te ktore tego nie lubia sa zdradzane. no coz..