Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nabuzowany

Smak spermy

Polecane posty

Gość accomodati_ona
kobiety;)

Gość alwin
jak mam przekonac kobiete zeby wziela chociaz sperme do buzi nie musi polykac

Gość jussstine
kiedyś nasłuchałam sie ze jest gorzka itp. a to nie prawda! :) przynajmniej mnie to nie spotkało dla mnie osobiście nie jest to czymś obrzydliwym i zasysam go do końca :) i nic się nie marnuje

Gość Obfity
Witam wszystkich i zwracam się z pytaniem ,czy naprawde istnieje kobieta która w całym seksie właśnie najbardziej uwielbia sperme? czy poznał ktoś kiedyś kobiete która ma na tym punkcie przysłowiowego bzika?(w pozytywnym tego słowa znaczeniu) czy to tylko taki końcowy niekiedy niechciany efekt takie zakończenie ,czy największa przyjemność dla kobiety?..czy istnieje kobieta dla której ma wielkie znaczenie jaki ma partner wytrysk?...czy poznaliście kiedyś na swojej drodze taką kobiete?...chętnie wymienie się doświadczeniami..

Gość kozi
moja zona wypluwa :((((((((

Gość marzenie112
Jakby istaniały takie kobiety byłoby super, ale one w większości wszystkiego się brzydzą nawet jak kochają to 80% z nich uprawia tylko klasyczny sex nie są skore do oralu a co dopiero do połykania, szkoda, że tak jest bo faceci jednak w większości są otwarci na nowe formy sexu i nie brzydzą się wydzieli swojej ukochanej np gdy robią jej przyjemność ustami chętnie wkładamy język do środka i nikt się z nas nie krzywi, że smak nie taki poprostu to podnieca, uwielbiamy ten smak i zapach, a co z wami??:(

Gość spermidelko łyk łyk
chciałabym zlizac z obspermionej cipuszki mojej koleżanki i wwiercić się aż do dna, niestety mój facet daje mi zawsze do zrozumienia, że najlepiej smakuje prosto z dozownika

Gość co wy gadacie
akie 80% uprawia tylko klasyczny, skad masz takie statystyki? ja nie znam chyba laski ktora nie uprawialaby tez oralu! a co do spermy to nie kazdy musi to lubic, faktycnie zalezy od diety, jak facet je duzo owocow to jest ok, a jak akurat jadl samo mieso to na wymioty mi sie zbiera. i nie porownujcie lykanie spermy do robienia minetki, bo co innego lizac cos wilgotnego a co innego miec nagle cale usta plynu!!!!!!

Gość czejen
jak lubicie to chetnie spuszcze sie wam do ryja mozecie tez wy lizac mi odbyt

Gość DAGNA
UWIELBIAM MIEĆ SPERMĘ NA TWARZY,ROBIĘ SOBIE TEŻ MASECZKI ZE SPERMY.

Gość dariq
O rany za chwilę chyba rzygnę... Jak można to jeść!!! FUJ!!!

Gość DAGNA
WSZYSTKO MOŻNA ZJEŚĆ.NAWET KUPĘ JAK KTOŚ LUBI.

Gość jjarekk
sprzedam sperme tanio jestem zdrowy i jestem dyskretny chcesz kupić napisz ftpl@wp.pl

Gość karine
dziewczyny a jak wasz facet juz ma wytrysk w waszej buzi, to macie zamknieta czy otwarta buzie? ja powiem szczerze ze mam go w buzi i obejmuje całego ustami, bo zauwazylam ze wtedy mniej czuje smak i moge szybko połknąć

Gość madziooolkahh
ja osobiscie mam bzika na punkcie robienia loda mojemu chlopakowi, poprostu uwielbiam to robic... jednak zawsze konczylismy na normlanym stosunku... jednak ktoregos razu ja nie moglam i postanowilam dokonczyc ustami... hm... bylo cudownie do momentu gdy poczulam sperme w ustach ... wyplułam ja i zmieszana bylam przez jakis czas... wszystko bylo by ok, nawet moglabym ja polykac, nie jest to dla mnie zaden wstyd jak niektore dziewczyny twierdza, to jest przejmnosc, tyle ze byla wrecz ochydna.. po tym doswiadczeniu nie mialam odwagi znow jej sprobowac..;/ to podobno od diety zalezy ale moj partner je sporo owocow i pije te soki typu \"Kubus\"... eh prosze o porade co jeszcze mozna zrobic aby sperma miala lepszy smak, albo co ja moge zrobic aby sie przelamac i polykac ja pomimo tego iz mi strasznie ona nie smaukje... wiem ze to jest wielka przyjemnosc dla faceta i chcialabym sie jakos poswiecic i przelamac...

Gość sseebbaaa
to proste. niech sie spusci do szklanki, miejscie w pogotowiu lyzeczke i cukier. Dosypujesz cukru, mieszasz i polykasz.

Gość spermopijka 33 z lomzy
sperma jest super!!!!!kocham jej smak,zapach.to cudowme miec ja w ustach,taka cieplutka.

Gość Metron
Zajmijcie się kurwa czym innym a nie smakowanie spermy. Ja pierdole ludzie na głowe upadli : "jak poprawić smak spermy" co to w ogóle jest? Jakiś lapidarmy absurd z rzeczy samej! Seks to seks, z miłości czy nie, nikt nie zwraca uwagi na smak spermy. Słodka czy gorzka, kwaśna czy słona, nieważne, jest w ustach kilka sekund albo i wcale, bo nie wszyscy uprawiają seks ala france. Głupota. Jeszcze głupszy autor wpisu:"...nawpierdalanie się czekolady kilka godzin przed oralem sprawia, że penis kochanka robi się słodki i zajebisty jak lody czekoladowe Grycana..." kurwa, albo tez inny tekst:"Pamiętam, że w czasach, gdy jeszcze regularnie waliłem konia..." chłopie zostaw to dla siebie, albo napisz w kulturalnym języku: masturbowałem się!!!!!! Oko boli jak sie to czyta, jesteś jakiś erotoman na dodatek zimpeciały. Żegnam. Rozwijajcie się dalej w kierunku smakowania spermy a na pewno beda z was ludzie. Z mordami jak konie od robienia loda. Wybaczcie mi słownictwo ale niestety wysublimowana forma tu nie pasuje, musiałam sie w czuć w klimat narzucony autorowi! Adieu pojeby.

Gość Janko Muzykant32313
a ja nie lubię

Gość Rangini
mogę wam polecić coś co bardzo poprawi smak całego lodzika. Mi naprawdę zasmakowało, a poza tym uwielbiam to robić mojemu mężczyźnie. Po prostu przed lodzikiem włóżcie sobie do buzi owocowa mambę. I jak przyklei sie do zęba to w czasie lodzika uwalnia pyszny smak, nawet sperma lepiej smakuje:D A najlepiej jak się ja zje prosto z penisa kochanka. Mmm pyszności i szczerze polecam:D

Gość Bea_43
Kiedyś się zabawialiśmy z mężem znaczy się robiłam mu lodzika i nasz dog przylazł do pokoju. Mąż mnie namówił żebym spróbowała jego spermy i wiecie co? Okazało się że tak samo smakują... Naprawdę!Sama w to nie mogłam uwierzyć. Więc drogie panie hodujcie psy, a ulubionego trunku nigdy wam nie braknie.

Gość taz
Powiem tak: nie mam bladego pojęcia jak smakuje sperma, wiem natomiast tyle, że Mojej Stokrotce chyba nie przeszkadza jej smak, często zdarza nam sie uprawiać seks oralny, zazwyczaj kończę w ustach, choć nie ukrywam że finał na innych częściach ciała również jest bardzo przyjemny.. Przyjemnie jest widzieć, jak wciera w siebie moje nasienie.. To chyba nawet lepsze od tego, co przeżywam kończąc bezpośrednio w Jej gardle :) Kocham swoją Dziewczynę i jest mi z Nią cudownie w łóżku, nie mamy przed sobą zahamowań i często próbujemy nowych rzeczy :) Co do samego seksu oralnego, Nabuzowany, myślę, że powinieneś zrozumieć swoją dziewczynę.. Jednak przydałaby się Wam szczera rozmowa bez żadnych oporów, spytaj jej czy nie chciałaby spróbować, jeżeli zobaczysz uśmiech na jej twarzy powiedz, że to ponoć to dobrze robi na zęby :) Wszystkiego trzeba spróbować, ja długo nie mogłem się przekonać do smaku soków Mojej Ukochanej, jednak z czasem doszło do tego, że uwielbiam to robić, uwielbiam czuć Jej smak. Miejmy nadzieję, że tak pozostanie, a Tobie Nabuzowany życzę powodzenia w spełnianiu swoich erotycznych fantazji ! :)

Gość szukam starszej
sperma w sama sobie ma ph kwaśne wiec słodka to ona nie bedzie, ale mozna troche oszukac organizm i aby sperma byla slodsza to polecam zjesc przed seksem ananasa, banana, ogolnie jakis owoc :) i od razu lepiej

Gość Mardusia 29
Mój chłopak ma słoną sperme, czy to norlmalne ?

Gość tomik89
sam namawiam dziewczyne moze po 5 miesiacach związku:}. Kochamy się bardzo i w łóżku jest nam jak w niebie.tu nie chodzi nawet o połykanie.tylko o to ze jak panna robi facetowi loda.to zeby on nie musial sie stresowac ze dojdzie i ja pobrudzi albo zostanie jej w buzi tylko zeby spokojnie sobie doszedł.Mnie to też podnieca.Nie wiem co takiego podniecajacego jest w połykaniu.Mnie podnieca sam widok wytrysku na buźkę albo do buźki mojej ukochanej.Potem może zrobić co zechce.np. wypluć. Podczas zabaw jak ona robi mi loda to tez sie z nia co chwila całuje.Smaku juz wtedy nie czuc tak.Jest tylko bardziej kleisto.Ale nie jest źle.Normalne bym powiedział.Kiedyś przy masturbacji powąchałem spermę z ręki i rzeczywiście.AŻ RZYGAĆ SIĘ CHCIAŁO!! Powąchałem 2,3 razy i odrzucał mnie sam zapach. Ale jak pomyślałem że to przecież tylko sperma i ma zapach migdałów to za 4 razem jak powąchałem nie miałem żadnego odruchu wymiotnego. Jakbym wąchał jakieś rośliny.Może nie kwiatki ale jakąś roślinę. Miała zapach jak migdałów. Chodzi tu o nastawienie.Połykać nigdy bym nie dał mojej dziewczynie bo to feeeeee.Nie przesadzajmy.Wystarczy ze ma na buzce:P i na wargach.To już i tak mega podniecające.Jak ciepła sperma spływa jej po wargach.Nie podnieca mnie fakt że potem wydali moją spermę tudzież strawi lub niewiadomo co. Pozatym wytrykowi do buzi może sprzyjać tak jak mówice lekkie jedzenie oraz ananasy. Alkohol i papierosy nie są wskazane.Żywienie też ma wpływ co np. wyczytacie w książkach a nie na jakiś forach:). Alkohol tak..ale tylko dla niej:). Bo wtedy pozbywa się oporów. Noi także po alkoholu otępia się smak. Nigdy 1 bania wódki nie smakuje tak jak 10 kiedy już nam szumi w głowie:)

Gość tomik89
tak normalne.Moja mówi że słodko słony. Czytałem także w książce HOT SEX(dostępna w wielu księgarniach) że język ma 3 miejsca odpowiedzialne za odczuwanie smaku. na samym czubku czuć bodajże smak słodki,pośrodku gorzki,a na początku(najbliżej gardła) słony.Ponoć im dalej znajdzie się sperma tym smak jest mniej odczuwalny

Gość Też mi problem
Ponoć sperma niektórych facetów (zwłaszcza palaczy/pijusów) jest obrzydliwa.Ja nigdy nie miałem problemów z przekonaniem żadnej dziewczyny do wytrysku do ust (dla niektórych był to pierwszy taki raz)-widać, moja nie jest przeszkadzająca.Sprawa jak zwykle indywidualna-jak z innymi aspektami seksu.

Gość Obdarzony
Moja kobieta uwielbia mi robić loda i strasznie ją to kręci. Z łykaniem też nie ma problemu. Sperma ma różny smak w zależności co zjesz przed. Jak czasem jej nie pasuje, co zdarza się rzadko, to po prostu wypluwa. Dodam że nie palę i nie jadam świństw.