Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nabuzowany

Smak spermy

Polecane posty

Gość Tevje
Cholernie podniecające jest gdy kobieta połyka spermę. Mam to olbrzymie szczęście, że moją narzeczoną nie muszę do tego nakłaniać;) Bardzo mi tym zaimponowała w łóżku gdy sama to zrobiła, bez wcześniejszej namowy. Zresztą w ogóle nasze życie seksualne jest cudowne! Wcześniej kobiety, z którymi uprawiałem seks albo wypluwały ją po orgaźmie albo w ogóle nie dane mi było skończyć w ustach. Nigdy ich do połykania spermy nie namawiałem, bo szanowałem je i liczyłem się z ich wolą. Jednak obecnie czuję się w 100% spełniony w łóżku. Jest to taka "kwintesensja" udanego seksu!

Gość hanz
gdybym był kobietą to bym swojemu facetowi połykałbym sperme zawsze,za każdym razem.ale jestem facetem ale łyknoł bym kazda ilosc spermy.nie jeesem gejem ale przyjme do buzi kazda iloscspermy sam smakowałem swojej jest wsnienita

Gość gelo
A ja mam taką kobiete która nie robi loda, mowi mi ze nie odpowiada jej smak wydzieliny spermy tym bardziej, nie akceptuje tez anala i innych zabaw tego typu, tylko zwykly sex i minety, chyba mam juz tego dosyc, nie wiem ile tak pociagne, ja bym jej wszystko zrobil zeby ja zadowolic a ona fige. Pozniej tylko gadania glupie ze zdrady sa, nie wiem co robic

Gość pieknaforyou
smak spermy... nigdy mnie nie smakowal zawsze czulam po tym jak caly jezyk policzki mam zdretwiale nawet pasta do zebow nie pomaga mi... do tego te odruchy wymiotneeee leeeee. Ale chlopak moj lubi konczyc w moich ustach wiec biore bo ja go Kocham i chce zeby byl zawsze zadowolony:) a on za to kocha minetki mnie robic:P pozdrawiam cieplutko:D

Gość CUDOWNE
hmm... a ja - zrobiłam to po raz pierwszy- nareszcie!! dużo rozmawiamy z moim mężczyzną o seksie, naszych fantazjach i potrzebach. Jakiś czas temu poruszyliśmy temat spermy, kończenia w ustach itp., ale właściwie temat jakoś umarł. Kilka dni temu kochaliśmy się - uwielbiam bawić się fiutkiem mojego faceta - Uwielbiam brać go do ust - robić mu loda !!! ... no i tego dnia także to robiłam - nigdy wcześniej nie skończył w moich ustach - jednak tym razem powiedziałam, ze tego chce! Zaczelismy intensywniej bawić się w łóŹku. Po pewnym czasie powiedział, ze jest juz bardzo blisko końca, podniósł mnie, zaniósł do łazienki, posadziła na podłodze - stanął nade mna, a ja dokończyłam!! Po raz pierwszy poczułam smak spermy w ustach. Najsłodszy nie był - to fakt - czułam ruszające się plemniczki, ale było cudownie. Już chciałam wypluć kiedy mój mężczyzna bardzo namiętnie mnie pocałował, wyplułam. Podniósł mnie mocno przytulił powiedział, że to było cudowne, marzył o tym, żebyśmy to zrobili i przeżył najzajebistrzy orgazm w swoim życie, a ja po tym wszystkim czułam się wspaniale - cały dzień uśmiechałam się do siebie! Wytłumaczył później czemu zabrał mnie do łazienki - sam miał wcześniej doświadczenia ze spermą w ustach, z połykaniem, wiedział jak to smakuje - wiedział, że "pierwszy raz" jest trudny i najczęściej wtedy wypluwa się to! Miałam pewne opory, żeby to zrobić, zastanawiałam się czy tego chce, ale teraz wiem, że chciałam i chce nadal to robić !! Chce, żeby kończył w moich ustach i następnym razem na pewno połknę!!! CUDOWNIE!!!

Gość CUDOWNE
Uwielbiam jego fiutka - hmmm... robić mu lodzika. Czasem kiedy poprostu siedzi w fotele - ogląda np. mecz podchodzę do niego, klękam, rozpinam spodnie, biorę go do buźki i robię mu dobrze!! Nie oczekuję niczego w zamian, uwielbiam to....

Gość Kate Austen
Boże, jaka z ciebie idiotka. To jest takie poniżające, że maskara. Już okropne jest samo klękanie przed facetem, a branie do ust penisa-to jest ten sam otwór co moczowód, a mocz ma w sobie zarazki! jest jeszcze gorsze, a już połknięcie lub pozwolenie na to, by dał na ciało jest już zupełnym poniżeniem. Próbowałąm tego pare razy, ale zawsze było okropnie, a potem nie mogłam patrzeć na takiego faceta, przed którym tak się poniżyłam. No ale życzę Wam powodzenia dziewczyny, nieznające swej wartości...

Gość Kenaj
Nie sądzę aby to było dla dziewczyny poniżające jeżeli z partnerem chca tego razem.On też dla niej się poniża wylizując jej pizdę itp. Ponizeniem dla dziewczyny było by to wtedy gdy by on grał pana a ona go tak zaspokajała pełnic rolę niewolnicy nie dostajac nic w zamian i jak on był by przykry i żle się do niej odnosił. Moja żona mi tego nigdy nie zrobiła skrycie to chciał bym tego spróbować ale mogę rylko pomarzyc .Teoria zarazków itp jest według mnie mocno przesadzona cały świat to same zarazki.Jeżeli oboje tego chcą sa zdrowi nie zmieniaja partnerów to jest ok.

Do KATE AUSTEN nie rozumiem Cie!!! sama zrobiłaś to kilka razy a teraz wyzywasz inne od idiotek!!! To żenujące!!!

Poza tym ja to lubię, ale spermy maja różne smaki i konsystencje. Np. może ze 2 razy jednemu facetowi pozwoliłam się spuścić do buzi i połknęłam, miałam odruch wymiotny, jego sperma była jak kisiel była śmierdząca i dużo tego było - feee!!! teraz mam wspaniałego kochanka mogę z nim wszystko robić, a połykanie jego spermy sprawia mi ogromną radochę i przyjemność!!! A jak widzę potem jego super uśmiechniętą i zadowoloną minę, błyszczące ze szczęścia oczka i jak jest wniebowzięty, to mogę to robić nawet kilka razy dziennie:) Jego spermy jest malutko, jest o wiele rzadsza i ma taki lekko słony smak, i w ogóle mi to nie przeszkadza, uwielbiam to robić poza tym on zawsze mi się odwdzięcza:) Tak więc dziewczyny absolutnie nie traktujcie tego jak poniżenie tylko czerpcie z tego przyjemność:) Pozdrawiam

Gość panpan
ja lubie swoją

Gość trerefere
Do kate austen: mocz zdrowego człowieka jest sterylny. Nie ma w nim żadnych zarazków :/

Gość ona_qwerty
A ja zawsze chciałam połykać, i jak z moim zaczęłam, to się okazało że sperma mi nie smakuje, i mnie mdli od niej :( I szczerze mówiąc denerwuje mnie to bo chce połknąć, a nie mogę- odruch wymiotny silniejszy :( Tymczasowo po prostu gumkę zakłada i mu pasuje.Ale wiem że to nie to samo. Ale trzeba pokombinować z jej smakiem, może będzie jakiś przełom :D

Gość jbielak
tak, zgodzę się z państwem. Naturalne białko jest pożywne, ale może niesmaczne for women :) Ale za to nawilżamy doskonale narząd głosu.

Zamieściłem ten post 4 lata temu i nadal są odpowiedzi. To niesamowite!! Jest to widz dość kontrowersyjny temat

Gość Nigg
A już myślałem że ojciec się nie zgłosi i nie zobaczy jak jego "dziecko" się rozwija :D. Temat jeszcze przez kolejne 4 lata będzie żył :). Pozdro.

Gość ona_qwerty
Myślę, że nawet więcej niż 4 lata :]

Gość Von Jungingen
Tak naprawde jestem Bi i miałem i kobiety i facetów więc znam obie strony medalu. Na marginesie POZDRO dla OJCA TEMATU. Moja żona nie lubi robic loda, i robi to od wielkiego dzwonu natomiast ja staram sie zawsze ją zaspokojić a jak kończe przed nia - liże ją, a czasem sam zaczynam jako gre wstępsą (często) lub sam oral (czasem + zabawki)(wiem ze kocha oral, bo takich orgazmów sie nie udaje). Czuje sie niekomfortowo kiedy ona unika loda lub kończy poza ustami, bo to nie jest to. nie musicie wyssysać do ostatniej kropli ale nie wyjmujcie go z ust przed wytryskiem. osobiscie lubie zwolnienie i pracę jezyka na żołędzi w okolicy więzadełka kiedy nadchodzi orgazm. Panie Panowie Połykajcie jest dobra, a jeśli nie, to warto - Za FatherLand ze tak powiem. P.S.Zdradziłem żone z powodu Loda. Z facetem. mimo że od ślubu 7lat temu nie miałem żadnego. Wiec Panie Do Lodów!!!

Gość Von Jungingen
A wg tematu mi smakuje. To prawda że zależy od diety. Palacze są gorzcy.

Gość Von Jungingen
A i jeszcze jedno jakas IDiOTKA napisała że to ponizające jak kobieta robi loda. Nieprawda to nie ma nic wspólnego z ponizeniem. To tak samo jak pieszczoty i seks analny a wyruchanie bez mydła w dupe. Mozna ponizyć kogos mówiac dzień dobry w odpowiedni sposób. Musicie potraktowac to jako część pieszczot i nie brzydzic sie. Otwórzcie umysły, bo w nich sa blokady ale też miłość i chęć dawania rozkoszy. Moje motto w seksie daj więcej niz bieżesz (w ogólnym rachunku bo nikt nie jest święty ale staraj sie przy kazdym razie).

Gość ona_qwerty
Ja tego nie uważam za poniżające :) Ja lubię possać swojemu facetowi, sprawia mi to wielką przyjemność, ale sperma mi nie smakuje. Chyba najbardziej denerwuje mnie to, że mnie trochę w gardło piecze (może to od jedzenia zależy, nie wiem) Ale się przełamuje, i od wczoraj kilka razy skończyło się w moich ustach. Nie smakuje jak tofi, ale jego radość wynagradza cały ten niesmak :) Moim zdaniem poniżające byłoby to tylko wtedy gdyby facet nie szanował swojej kobiety ( i na odwrót). Ale jeśli jest się szczęśliwym w związku, lubi się to, i jest szacunek, to jak najbardziej takie zabawy.

Gość sasetka 1988
Moim zdaniem nie ma nic obrzydliwego w połykaniu spermy. Z moim chłopakiem stosowaliśmy metodę małych kroków, spuszczał mi się do buzi, po czym wypluwałam spermę...teraz nauczyłam się łykać. Dzięki temu on wie, że go w pełni akceptuje. Jeżeli chcesz dobrze smakować jedz ananasy:D

Gość oralusia
W moim przypadku było tak samo. Trochę to trwało, zanim zaczęłam połykać pełne porcje. Poprawiam sobie smak popjając wszystko sokiem. A poza tym mój Misiek to jest super mineciarz, i to chyba najbardziej mi pomogło w decyzji o połykaniu.

Gość ona_qwerty
A ja jakoś ostatnio stwierdziłam, że skoro ma go to bardziej podniecić, to połknę, i połknęłam. Najbardziej denerwujące było to że takie palące w gardło było. Jest jakaś metoda, żeby sperma nie paliła tak w gardło? I z tymi ananasami, ile wcześniej trzeba je zjeść?

Gość Zaraz się porzygam
!!!! Mnie odrzuca sam smród spermy, a co dopiero połknięcie :/

Gość hehehehehehehehe
:D

Gość pablo_pab
nabuzowany, lepiej napisz jak sie ulozylo po Twojej rozmowie z dziewczyna, bo nie czytalem wszystkich postow po drodze przez te 4 lata :)

OK Kobieta nie połyka albo nie chce końca w buzi a co jeśli facet przez to przestaje jej robic dobrze ustami bo wszak on nie może tych soczków nie brać do buzi. Wtedy facet nie Kocha ?