Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nabuzowany

Smak spermy

Polecane posty

Gość gościuuuuuu
Dziś znów spuściłem się do prezerwatywy a potem wlałem sobie spermę z niej do buzi i połknąłem:) Chyba sperma zaczyna mi smakować:)

Gość dicksteele
kilka osób wcześniej zapytało o palenie , alkohol , mięso, i ogólnie odżywianie - nie wiem ile w tym prawdy ale od znajomej mojego kumpla twierdzi że po alkoholu (chyba dokładnie wódce) smak jest podobno nie przyjemny a normalnie, jest ok

Gość Mariusz19
Przeprowadziłem mały eksperyment: spuściłem się na chusteczke i zlizałem z niej spermę, była trochę gorzka i słonawa

Gość ktoś tam jestem
Co ja tu słyszę... Połykać własną spermę?? A moze i ja spróbuję....

Gość gościuuuuuuu
No a co sie dziwisz? To wydzielina jak każda inna. Warto znać jej smak

Gość gościuuu
Sperma jest zdrowa, zawiera wapń, magnez , selen, witaminę C i B12

najlepsze są wytryski na twarz... Cera gładziuchna jak talala. :) A powiedźcie mi jedno faceci, myślicie że kobiety nie wiedzą jak smakują ich soki? Bo mi się zdaje, że wiedzą i to dokładnie.

Gość dr. owocek
Witam Jesli chodzi o "loda" i polykanie to postawie sprawe jasno: 1.Jem duzo cytrusow zwlaszcza pomaranczy i stam sie rowniez regularnie jesc ananasy i musze przyznac ze smak mojej spermy zmienil sie dyrastycznie. Teraz moja dziewczyna nie ma zadnych oporow przed polykaniem. Wedlug niej jest slodko-kwasna. 2.Stosowalem suplementy z sexshopow i musze przyznac ze dzialaja. Niestety po glebszym zapoznaniu sie ze skladem dochodzimy do wniosku ze placimy jak za zborze za konceentrat owocowy z dodadkiem przypraw i witamin. 3.Picie alkoholu przed niweczy cale nasze starania. Tak samo jest z papierosami/trawa/prochami. Kawa, gorzka herbata, ciezkostrawne tluste jedzenie, produkty mleczne.... zapomnijcie o nich jesli nie chcecie aby wasza dziewczyna zrazila sie do polykania. 4.Jesli ndadal nie jestescie przekonani sami sprobojcie- a jesli sie wam to waydaje krokiem zbyt dyrastycznym to jak sie nazwiecie skoro zmuszacie wlasne kobiety zeby to robily. Przepraszam za bledy ortograficzne- brak polskich znakow w systemie LINUX EN. Drogie panie jesli nie satysfakcjonuje was smak waszych "banderasow" zastosujcie sie do moich wskazowek- w koncu co wam szkodzi a rezultaty waszych staran moga byc "owocne" hehehe. Pozdrawiam dr. Owocek

Gość panisko
mam kochankę, ja mam 28 lat ona 43, spotykamy się rzadko ale jak się spotkamy to już na maxa, zawsze połyka moją spermę z uśmiechem, mówi że to samo zdrowie ja spijam jej soki ze smakiem, chyba oboje to lubimy, uważam że w dobrym sexie to wszystko jest dozwolone i wskazane ale nie polecam takich experymentów z żoną

Gość bonanzapanderosa
Panowie, a wy cwaniaki połykacie to co laską wypływa? Pewnie nie.

Gość niewolnik2323
ja bardzo chetnie moge pokazac Kobieta lub para jak sie polyka sperme z usmiechem na twarzy

Gość mlody_adam
To i ja się przyłączę. Dla faceta jest to wspaniałe przeżycie jak jego partnerka połyka spermę i nie z obowiązku ale z przyjemności. Kilkanaście razy mi sie to zdarzyło ale nigdy z moją żoną, która nawet na twarz nie chce a jak kiedyś specjlnie trysnąłem to mało zawału nie dostała.... no cóż... Więc znalazłem kochankę, która też jakoś przemóc się nie mogła ale spróbowała ma i tak opory ale raz na miesiąc się udaje :( choć mała pociecha. A teraz dla kobiet choć i mężczyzn... miałem kiedyś kobietę z którą byłem ze 2 miesiące, i nigdy ale to nigdy w życiu nie zapomnę tego momentu jak robiła mi loda i na końcu jak zacząłem dochodzić zacisnęła usta i dotąd obciągała dopóki całej spermy nie spiła i na końcu ten ... fantastyczny niewinny uśmiech po wszystkim. Możecie mówić co chcecie ale dla mnie to był najwspanialszy moment w zyciu:) Szkoda tylko, że moja żona tego nigdy nie pojmie :/ Zaraz niektórzy zaatakują mnie czy próbowałem sam otóż tak i często się zdarza jak sam siebie zaspokajam, że piję swoją spermę i jest dobra lekko słono gorzka więc nie wiem czemu kobiety nie lubią.

Gość mlody_adam
I jeszcze jedno ja uwielbiam zarówno żonie jak i kochance wylizywać dziurkę z soków. Wprost szaleję za tym dla mnie mogłyby z cipki soki lecieć litrami ;)

Gość niewolnik2323
to to kazdy uwielbia

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
mi smakuje sperma :)

Gość spermojad
ja lubie pic swoją sperme i jestem facetem

Gość spermojad
zastanawiam sie czy powinienem pic kolesiom sperme czy tylko swoją?

Gość gosciuuu20
Ja uważam że powinno się brać do ust tylko swoją spermę, innych to już lekka przesada. Ja raz w życiu spróbowałem swojej spermy, była lekko słona.

Gość maniacsikkkkk
Witam wszystkich... tak czytalem Wasze wypowiedzi i kalkulowalem.. Jednak moj problem polega na czyms innym, nie chodzi o sperme.. hmm za kazdym razem jak poznaje fajna dziewczyne, zadbana itd. to po dluzszym czasie po naszych pocalunkach czuje dziwny i odrazajacy smak czy tez zapach.. Po samych pocalunkach.. Czy ktos wie w czym problem ? ale szczerze i raczej prosze o powage.. pozdrawiam !

Gość sam lee
może całujesz się z samymi smokami?

Gość maniacsikkkkk
wlasnie problem w tym z e to nie sa smoki, wrecz przeciwnie.. bardzo ladne i zadbane dziewczyny..

Gość Dnk
ja kiedys spróbowalem posmakowac swojej spermy ale dla mnie to sperma jest slona a i moja sperma jest pol biala pol przezroczysta czy wy tez taka macie??

Gość Elizabethhhhh
hmmm...mój facet ma gorzką spermę..pomimo tego ja połykam...Nie wiem jak można wypluć i na dodatek przy nim...ja na jego miejscu poczułabym się podle...a o diecie zawsze można porozmawiać :) spokojnie :)

Gość andres
Smak spermy nie jest może najwykwintniejszym smakiem na ziemi..ale Ty nie o to chodzi... Uwielbiam gdy mój Facet kończy w moich ustach...a ja patrząc mu w oczy połykam, wtedy czujemy, że jesteśmy z sobą blisko. Kręci to Nas. ;) i to jest najważniejsze. Jeśli ktoś ma opory, to lepiej się nie zmuszać..bo może mieć to skutek odwrotny. Ps - mój mENSZCZYZNA ...bardzo lubi kończyć NA mojej buzi...ale ostrzegam uwaga na OCZY...sperma bardzo podrażnia. Ale: Stosowanie męskiego nasienia jako naturalnego kremu na twarz polecała m.in. redaktor naczelna Cosmopolitan, Helen Gurley Brown. Byczą spermę w zakładach kosmetycznych Wielkiej Brytanii stosuje się jako odżywkę, dającą połysk włosom. Porcja kosztuje 55 funtów. :))))

Gość ukryty
zjadacie dzieci :D hehe

Ja uważam, że połykanie spermy mężczyzny nie jest w żaden sposób poniżeniem dla kobiet. Skoro mężczyźni zadowalają nas w ten sam sposób nigdy nie narzekając to dlaczego my nie możemy zrobić dla nich tego samego? Wychodzę z założenia że w spawach łóżkowych trzeba tyle samo dawać i brać:) należy siebie na wzajem zaspokajać i rozmawiać i potrzebach seksualnych aby życie było proste i przyjemne:) Osobiście lubię w ten sposób zaspokajać mojego faceta, bo wiem że to uwielbia:) chociaż nie zawsze kończy się to w moich ustach...

Gość Damian 2010
Ja nie lubię mieć wytrysków na zewnątrz pochwy. Lubię pieszczoty oralne członka, lubię doprowadzać minetą żonę do orgazmu, ale wytrysk w ustach żony... Kiedyś przypadkiem, mi się to zdarzyło, oboje nie byliśmy jakoś zachwyceni.