Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nabuzowany

Smak spermy

Polecane posty

Gość AWID
jestem z lubuskiego mam ladna i duza palke i jestem przystojny jesli jakas chciala by mi zlizac sperme to zapraszam dawid1978@buziaczek.pl

Gość imm
"amelia812 ja bardzo kocham połykać pierwszy raz jak miałam podajże 15 lat? mam obecnie 21 i nadal mi smakuje, a smak i zapach zależy często od partnera " Wyhamuj troszkę z tymi partnerami Amelko... Pozdro

Gość Taur
Wy wszyscy jesteście pojebani. Łykają szmaty... kropka

Gość polyk
Kobiety powinny brać spermę do ust i trzymać ją i bawić się i pokłonac potem . Bo one lubią to tylko wstydzą się połykać że facet powie jej że robi to jak KURWA.

Gość zal
ale jak wam chlopak robi minete i zlizuje wasze soki to wam sie podoba?? pomyslcie troche logicznie i ogolnie rzecz biorac.. tak samo jest dla mnie smieszne mowic ze dziewczyna szmata bo spala z kilkoma kolesiami po kolei, a chlopak jest cool jak ma stosunek z kilkoma dziewczynami tak? uzyjcie troche tych pozostalosci po szarych komorkach i zastanowcie sie patrzac z roznych perspektyw a nie jak kon ktoremu zalozyli klapki na oczy.. dla czego sprobowales/as pierwszy raz czekolade? bo ci mowili ze jest pycha, slodka, ale jak by powiedzieli ze jest nie dobra to bys nie ruszyl/la. wiec nie wszystko jest takie jak to inni opisuja.

Gość majamonika
Co zrobić, aby dog niemiecki smakował lepiej??? Pomóżcie.

Gość shy_kochanki szukam:)
ja tylko nie rozumie dlaczego jak ktoś zadaje konkretne pytanie to konkretnych odpowiedzi jest kilka za to bardzo dużo obrażających komentarzy.. przecież jak ktoś widzi temat "smak spermy" to samo za siebie mówi co w nim będzie tak?? po co ktoś kto nigdy nie próbował spermy w ogóle się w takim temacie wypowiada?? ktoś nie lubi nich nie połyka,komu smakuje niech spija a ktoś kto nie próbował niech daruje sobie komentarze..!!!

Gość Puma1968
A moja żona uwielbia jak mi robi to ustami do końca. Czasami jest tak łapczywa że dochodze w jej ustach po kilku minutach. Ona to bardzo lubi... A ja???? A ja potem robie jej to samo językiem. Widze jak unosi się i slysze jak krzyczy z rozkoszy. Sex oralny jest bardzo ok. Zbliża nas do siebie bardziej i bliżej. WYTRYSK W USTA.... Hmm Kocham to!!!!!!!:)

Gość gosciuuu20
Ja juz dość dawno spróbowałem swojej spermy, w smaku była ok , troszke słona i do tego gorzka. Czasem mam fantazje, że obciągam dla drugiego faceta , ma tak ktoś jeszcze? Jesli tak to zapraszam na mejla gosciuuu20@wp.pl:) Możemy o tym porozmawiać. Dodam ze nie jestem gejem.

Gość fanatyk sexu
otóż mam pytanie czy jak się połknie własna spermę to nic się nie stanie czy jednak cos moze sie stac w organizmie?

Gość jar
zxwazy ci sie w brzuchu.. Zastanow sie nad takimi pytaniami.. Ile ty w ogole masz lat???

Gość bkjbfbnj
Ja uwielbiam robić loda mojemu Mężowi.Nie do opisania ta przyjemność gdy czuję jak rośnie mi w ustach, jak jest nabrzmiały, pulsujący. Kocham to ! Zawsze dochodzi mi do ust. Ale nigdy nie połknęłam spermy i nie zamierzam :P Po jego orgaźmie dyskretnie wypluwam nasienie w chusteczkę. Sperma ma słony smak. Czasem mam wrażenie, że szczypie w język hehe Kiedyś jak Mąż palił to beznadziejnie smakowała. Strasznie słona, gorzka i śmierdząca jak popielniczka. A teraz jest super !

Gość Naturysta
Chej,to jest anons tylko dla kobiet od 18 do 40 lat ja mam 25 lat i rozbieram sie przy kobietach bardzo chetnie.jesli chcecie to zobaczyc dajcie namiar a napewno sie odezwe.pozdrowienia dla chetnych.

Gość Gardzę kobietami
które pozwalają się spuszczać facetowi do swojej mordy!!! Jesteście żałosne! Dla faceta zrobicie wszystko, gdyby zechciał się wam zeszczać na twarz pewnie też byście się zgodziły, bo przecież nic co jego was nie brzydzi, jakby mu glut z nosa zwisał to też byście pewnie go zlizały. Nie dziwię się, że kobiety pracują jako sprzątaczki, salowe, opiekunki do starszych ludzi i dzieci gdzie trzeba się w ludzkich wydzielinach babrać i sprzątać różnego rodzaju syf. Żaden facet nie zgodziłby się czegoś takiego robić, bo by się porzygał ale kobiety to chyba we krwi mają, że jak coś obrzydliwego LUB poniżającego zrobić trzeba to pierwsze do tego lecą!

Gość Gardzę kobietami
Do autora: spuść się do jakiegoś pojemniczka, a potem to wypij. Złamasie jeden, wstyd mi za takich facetów jak ty, którzy szacunku dla kobiet nie mają!

Gość beeee ochyda
Witam Ja mając 33 lata skusiłem się spróbować oczywiscie nie na trzeźwo bo jakoś dziwnie nie miałem odwagi. Wiec zaryzykowałem. Zwaliłęm sobie konia i spusciłem się do pojemniczka. Oczywiscie ogladając dalej zdięcia w necie i jakies tam filmiki odczekałęm troche. Naszła mnie ochota znowu na zabawę... I co spróbowałem po prostu przechyliłem jak kieliszek wódki i połknąłem. I co? Tak mi się obrzydliwie zrobiłeo że aż nie mogłem wytrzymac ale cóź dalej ogladałem zdięcia i filmiki i niestety nadszedł ten moment nie dałem rady i zwymiotowałem. Po prostu obrzydliwe.... FEEE nigdy nawet przez mysl mi nie przejdzie coś takiego.... Szkoda tylko zwymiotowanych piw... :(

Gość andi ....................
jak połykam sperme męża to mnie cofa taki paskudny ma smak, ale żeby mu zrobic przyjemnośc delikatnie częśc połykam a czesc wypluwam, a tez juz mnie nie pocałuje...chyba jakos tez go odrzuca... po połku spermy kochanka nie miałam tego problem przełknęłam bez problemu i a ten po wszystkim namiętnie mnie całował i nie zważał na to ze mam w ustach jego zawartośc

Gość britneysongison
moj mezczyzna duzo pali i przez to jego sperma ma taki cholernie gorzki posmak ale i tak ja lubie :)

Gość bronek24
cilest21 jesteś z Olsztyna??

Gość don pirutas
ja próbowałem swojej spermy zajebisty smak kobiety wiedzą co dobre:D

Gość FAJNY PYTONG
ta która nie próbowała nie wie na mnie spdła dosłownieprysznic gdy uprawiałam sex z trzema facetami teraz po smaku mogłabym ich rozpoznać:P

Gość FAJNY PYTONG
moja ksywa wzięła sie stąd że też mam fajnego pytonga:p

Gość cmentarz dla zwierzaków
oooooooooo

Gość radykał
Takich,co gardzą kobietami bez wstępnych wyjaśnień lać w mordę i kopa w jaja!

Gość bedzie okej
jestem z moim chlopakiem trzy lata robie mu loda ale jak narazie bez polyku poczytalam posty i wiecie sama chce sprobowac jak to jest kosztowalam troche biorac na palec smak okej nie przeszkadza boje sie tylko konsystencji i odruchu wymiotnego ale wierze ze bedzie okej. moj misu ma popoludniowki i widzimy sie za 8 dni wtedy biore sie do dziela napisze jak bylo pozdro

Gość Cipkojeb..aa
Napisz koniecznie, jestem ciekawy co poczujesz pierwszy raz. Taka relacja na żywo :D

Gość barowy
zdarzyło mi się kilka razy spuścić w usta a le do tej pory żadna z moich ówczesnych kobiet nie połknęła. Moja żona powiedziała, że w życiu połykała spermę i nie jest to nic fajnego. Ja bardzo chcę aby połknęła moją, mam wręcz obsesję na tym punkcie. Głupio jest jak pędzi do łazienki i wypluwa do umywalki. Sam kiedyś lizałem jej cipkę z której wypływała moja sperma i było OK. Może kiedyś się przekona i połknie moje nasienie:-)))