Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nabuzowany

Smak spermy

Polecane posty

Gość twoj_cristiano
Proszę Was moi drodzy, podys na moim czacie dziś o godzinie 21:00kutujmy razem o smaku spermy na moim czacie dziś o godzinie 20:30. Oto link do czata: http://www.chatzy.com/652393671625 Zapraszam WSZYSTKICH gorąco! Mój znaj0omy stworzył ten pokój i cieszy sie on sporym zainteresowaniem, ale staramy się go rozpropagować ;) Wbijajcie laseczki! :P

Gość twoj_cristiano
Proszę Was moi drodzy, podyskutujmy razem o smaku spermy dziś na moim czacie o godzinie 20:30. Oto link do czata: http://www.chatzy.com/652393671625 Zapraszam WSZYSTKICH gorąco! Mój znaj0omy stworzył ten pokój i cieszy sie on sporym zainteresowaniem, ale staramy się go rozpropagować Wbijajcie laseczki! Buuuu-kkaaaa-keeeeeeeeeeee! Viva la Fiesta! Viva Bukkake! ;)

Gość Milla się szkoli
Dziwne... ktos powyżej napisał, że sperma ma kwaśny smak i smierdzi. Połykalam spermę 3 partnerów i żaden nie miał kwasnego smaku. Okresliłabym go jako słonawy i bardzo cierpki. I z całą pewnoscia nie smierdzi, węch mam bardzo dobry i powiedzialabym, że raczej jest bezwonna, jakis tam delikatny zapach ma ledwo wyczuwalny, ale nie jest niemiły dla nosa. Może ten facet miał stare zbuki zamiast jajek ;) Fakt, smaczna to ona nie jest, ale trzeba połknąć jak pabialginę, szybko i bez mamlania w ustach, wtedy na kubkach smakowych pozostaje niewiele doznań smakowych i da sie przeżyć :)

Wszystko super, a co jeśli najpierw jest ok, a potem wręcz sam zapach spermy ukochanego męża odrzuca na kilometr?!! On nie wie , co się dzieje, a ja po prostu....nie mogę! Znalazłam taką stronę http://seksbaza.com i na niej wyniki badań spermy, jest nawet nagranie oddania spermy. Okazało się, że podstawowe znaczenie ma dieta Panowie - po alkoholu, słodyczach itp... sperma jest fuj!

Czyli generalnie sugerujesz, że facet musi być na diecie żeby Ci smakowała sperma ? Ok, ja chce tylko spytać: czy fiut to jest cycek do karmienia kobiety ? Oraz: czy facet ma sobie odmawiać jedzenia tego co lubi, żeby ukochanej leciała w gardło coca-cola zamiast spermy ? A może własnie 'ohydna' sperma ma silniejsze i zdrowsze plemniki, co dla samej spermy jest właśnie stanem bardziej pożądanym ? Natura nie jeat aż tak bezmyślna. Jesli kobiety zaczną wysysać spermę z penisów jak dzieci mleko z cycków to ludzki gatunek bardzo szybko obumrze. Przeznaczeniem spermy jest być spermą i głównie lądowac tam gdzie rój plemników może coś zdziałać, nie tylko pobudzić do wymiotów :D

smak spermy zalezy od tego co facet je. Serma nie jest smaczna, ale jak partnerzy wlasnie tego polykania chca, to unikajcie przypraw, czosnku i alkoholi , zamiast tego zachecam do ananasa, codziennie troche i moze byc z puszki, to pomaga, tak samo u kobiety -wydzielina z pochwy przyjmuje smak zywienia, warto pomyslec...mi przeszkadza nie tyle smak ile konsystencja, i nie moge polykac, nie lubie byduniu ani galaretek , a tak jakos to wyglada....

Gość rrrrabiosa!
raz dwa sie połyka i po strachu ;) ale panowie uważajcie ostatnio malo sie nie udławiłam jak mi wystrzelił do przełyku :( :P

Gość kmd08
Ciekawe informacje na temat ludzkiej spermy oraz nagranie oddania spermy na stronie http://seksbaza.com

Gość ufafaza
wiele informacji na temat jakości spermy znajdziecie na http://seksbaza.com. można też obejrzeć nagranie oddawania spermy ;)

Gość arthek9
kurde moja kobieta ma chec sprobowac mojej spermy ale jak zawsze koncze w inne miejsce,powiem szczerze ze ja mam wieksza ochote sprobowac swoje nasienie

Gość auc :**
to smak spermy zlezy od codziennej diety i wielu czynnikow. Ale to nie jest nic zlego, nie wiadomo kiedy i sperma polknieta ;) a powiedzcie mi dlaczego facetow to kreci gdy dziewczyna polyka te sperme?

dziwne... jak sie kocha to za całość i moim zdaniem nie powinna brzydzić sieTwojej spermy porozmawiaj z nia na spokojnie i zapytaj sie wprost czy brzydzi ja to czy jak

Gość chciałabym ale...
Mój mąż namawia mnie do tego od jakiegoś czasu. wiem, że sprawiłoby mu to ogromną przyjemność mnie też do tego ciągnie, ale się boję... Boję się, że się zwymiotuję i będzie jeszcze gorzej. Wiem, że kiedyś w końcu tego spróbuję bo sama chcę i dużo życia jeszcze przede mną więc mam nadzieję, że to polubię bo kocham Mojego i chcę być dla niego najlepsza ;)

Gość niezaspokojona koteczka @
Może najpierw spróbuj razem z mężem wytrysk na język ,poczujesz smak.Jak ci się spodoba/zasmakuje to możesz się posunąć dalej .

Gość smak...
Smak spermy..jak kazdy płyn ustrojowy mozna nim manipulowac, palenie tytoniu, daje gorycz podobnie herbata czy kawa, jedzenie słodyczy daje smak słodkawy, najleprze efekty daje picie soków owoców cytusowych, ananas daje bardzo przyjemny smak, grejpfrut kwaskawy itp.. Nigdy nie smakujcie spermy gdy ktoś pije i pali bo faktycznie może odrzucić...jakis rok temu ...nie chciałem aby była skrępowana czy własnie zwymiotowała cztery dni wczesniej zadbałem o smak, podczas stosunku sprawdziłem smak biorac sperme na język, był ok więc mogłem bez obaw się z nia pobawić w to.

"Nigdy nie smakujcie spermy gdy ktoś pije i pali bo faktycznie może odrzucić..." Bzdura 🖐️ Była tylko lekko gorzkawa, ale całkiem smaczna. :classic_cool:

Gość niestety zwymiotowlam
Dziewczyny ratunku - czytałam wasze rady i dzisiaj odważyłam się na "połknięcie" spermy mojego Misia, nietety zwymiotowałam, lekko ale jednak. Poszło tak mimowolnie, poczułam ten smak, zapach a najgorsze było to, że nie mogłam tego przełknąć jakby utkneło w gardle taki glut który zaczyna się na języku a kończy w żołądku jakbym połknęła długą skórkę od pomidora no i nie wytrzymałam.Misiowi zrobiło się chyba bardzo przykro, spróbuję się zrechabilitować inaczej ,może mu przjdzie. Ostrzegam - to jest obrzydliwe !!!

Gość nah nah nah
ja do tego podchodzę jak do zażywania jakiegoś niezbyt smacznego syropu: im szybciej to połkniesz tym lepiej, nie ma co się rozkoszować smakiem bo faktycznie mozna zwymiotowac. Chociaż faktycznie po ananasach smak jest znosniejszy. Nie nalezy to moze do najwiekszych przyjemnosci w lozku ale od roku kazde obciaganie albo seks konczymy spustem w ustach. No cóż, idzie się przyzwyczaić.

Gość K R I
nigdy mi tego nie zrobiła ale bym marzył o tym

Gość jaPO
mój facet do wygadanych nie należy i nigdy mnie o coś takiego nie poprosił (chociaż oczywiście w łóżku mówi na co ma ochotę, a raczej od razu pokazuje), ale raz spróbował, tzn "nie zasygnalizował" rychłego wytrysku i trochę dostało mi się do ust, ale od razu wyplułam (bez obrzydzenia czy coś, starałam się żeby tego nie zauważył) i od tamtej pory się to nie powtórzyło. Nie wiem czy chciał sprawdzić czy może mi się tam spuścić czy był to przypadek... Dla mnie to żadna przyjemność i nie zrobiłabym tego, ale czasem pytam go czy ma jakieś fantazje, których nie realizujemy w łóżku to mówił, że nie, że wszystko o czym może marzyć robimy, więc może po prostu mu na tym nie zależy :)

Gość panicz2000
sperma odmładza twarz dobra na zmarszczki..................................zobacz ciekawy serwis do udostępniania i ściągania plików polecam..

Gość panicz2000
eeeeeeetam sperma dobra jest na zmarszczki zobacz ciekawy serwis do udostępniania i ściągania plików polecam..

Gość Kitty0909
Ja miałam straszne oopory przed połknieciem nasienia mojego faceta. Choc nigdy mnie o to wczesniej nie prosił to chcialam to zrobic wiele razy ale nie moglam sie przełamać. Aż do chwili kiedy trochę się wstawiłam na imprezie urodzinowej u koleżanki. Wrociłam do domu i mnie naszło na seksik do ktorego zreszta nie doszło bo rozpiełam mu spodnie i obciągnęłam mu tak do końca bez wyjmowania z ust. Pomyślałam albo teraz albo nigdy i szybciutko połykałam każdą porcję spermy. Nie było ani smaczne ani bardzo przyjemne dla mnie ale jak on wył z rozkoszy:) Gdybym nie zobaczyła tego jak mu dobrze za nic bym tego nie powtórzyła! Nie robię tego często, może raz na dwa m-ce dostaje ode mnie taki prezent. Spróbowałam też drugiego rozwiązania czyli połknięcie wszystkiego za jednym razem. Zdecydowanie wole ten pierwszy i ten praktykuje bo mój kochany miewa dość obfite wytryski;P Usta pełne spermy to jednak nie dla mnie. Ale serio to nie jest nic strasznego dziewczyny. Można przeżyć i warto czasem zobaczyć te brylanty w oczach ukochanego faceta. Nie żałuje że sie przełamałam po 3 latach pożycia:) Pozdro!

Gość fdsfds
moja rada . Zeby polykac sperme to trzeba sie przyzwyczaic do jej smaku ... Nie robi sie tak : nigdy nie mialas spermy w ustach i od razu chcesz polykac .. Najpierw trzeba ja posmakowac Jak facet wytrysnie ci na brzuch to sproboj wziac na palec i polizac .. Tak samo jest z cytryną . Jesli ktos musi zjesc połowe cytryny za pierwszym razem to nie da rady . A gdy ktos je pół cytryny kazdego dnia to smak tego owocu nie wydaje sie tak wyrazisty . Orgaznim sie przyzwyczaja .. Tak samo jest ze sperma . Trzeba do niej przyzwyczaic kubki smakowe . I polykanie nie bedzie zadnym problemem pod warunkiem ze czesto masz sperme w ustach .. Jesli nigdy nie mialas spermy w ustach i wymyslilas ze chcesz to połknac to moze ci sie nie udać za pierwszym razem ..

Gość fdsfds
znacznie łatwiej poradzic sobie ze spermą jesli sie ją ma czesto w ustach ... Laska ktora ma sperme pierwszy raz w zyciu w ustach moze byc zaskoczona jej smakiem a w konsekwencji miec odruchy wymiotne .

Gość Liona33
A ile kobiet ma tak naprawdę często spermę w ustach? bzdura jakaś. Ja miałam kilku partnerów i nigdy mi nie smakowało. Choć bardzo rzadko połykam, zwykle wypluwam ale smak w ustach pozostaje. Nie wiem czy można tak to okreśkić że można się przyzwyczić. Poprostu albo chcesz dać tą rozkosz facetowi albo nie. Smak jest słony i gorzki ale można przeżyć. Może też zależeć dużo od indywidualnej wrażliwości Waszych kubków smakowych. Jeśli jesteście w stanie połknąć białko surowego jajka to ze spermą nie powinno być problemu. Jest poprostu trochę rzadsza, duuuużo cieplejsza i ostro przyprawiona. Wracając do poprzedniej wypowiedzi, biorąc pod uwagę fakt moich byłych partnerów, smakowalam spermy juz z 50 razy i jakoś w menu jej nie mogę zaakceptować. U nie palących jest chyba mniej goryczki ale też słona. Nie ma co liczyć że facet bedzie żył tylko na ananasach. Ja też w końcu lubię napić się piwa i czasem zjeść chińskie albo karczek z grilla na ostro. Można spróbować w taki sposób: faceci na pewno spuszczają się na Wasze piersi bo oni to uwielbiją, można wtedy, jak skończy, poprostu wziąć go do buzi. To każda z Was przeżyje. A facet i tak odleci:) To na pewno nie to samo co pełny wytrysk w usta ale zawsze jakieś rozpoznanie przeciwnika;) Pozdrawiam

Temat fajny i życiowy, nie rozumiem tylko skąd bierze się tyle agresji ze strony chamów przy post. facetów o smakowaniu własnej spermy etc. ZACOFANE PROSTACKIE DUPKI i homofoby. Żyjemy w XXI w, europejskim kraju. Przepraszam za wulgarność języka, ale cóż nerwy. Info dla homofobów i tym podobnym nie jestem gejem, bo zaraz się zacznie. A dla kobiet, sam spermę smakowałem, rzeczywiście ma dziwny smak, moja żona chyba też zobaczyła ten zachwyt w moich oczach i co jakiś czas sprawia mi taki prezent, a jakiś czas temu, mówiła że ją aż szczypie wtedy język. Pozdrawiam wszystkie Kobiety i wszystkich odważnych facetów. Ale nie homofobów itp.

Gość sialllalalala
Mysla sobie ze nie ma co dywagowac nad smakiem spermy. Choc rozumiem opory wielu dziewczyn przed tym czym w ogole da sie ja wziac w usta to przede wszystkim trzeba chciec to zrobic. Jak mamy to robic "na sile" to lepiej sie za to nie zabierac, bo bedzie katastrofa. Ja nie bede sie upierac ze to jest przyjemne nie wiadomo jak czy ktorakolwiek z Was namawiac. Jesli sie kogos kocha to pewne sprawy z natury rzeczy sie akceptuje nawet jesli nie dokonca sie z nimi zgadzamy. Ja osobiscie nie polykam i nie rozkoszuje sie smakiem spermy. Moj facet czasem mnie o to prosi, choc bardzo delikatnie, jak nie mam ochoty mowie poprostu nie dzisiaj. Bo wole gdzie indziej, wiadomo gdzie. Ale czasem sama go poprosze zeby spuscil mi sie do ust. Wtedy dopiero szaleje. I nie mam z tym kaichs problemow bo u nas jest to na zasadzie szacunku dla wzajemnych potrzeb ale w granicach zdrowego rozsadku. Nie mam jakiejs potrzeby polykania ale nie lece tez biegiem do lazienki. Zwykle sperma laduje na piersiach a przy robieniu lodzika do konca na biezaco wypuszczam ja z ust. Moj facet uwielbia mnie piescic jezykiem a ja mu nie szczedze swoich ust, czasem bez granic. Poprostu.....