Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nabuzowany

Smak spermy

Polecane posty

Gość Gej Romek
Jestem gejem i codziennie spijam nektar mojego chłopaka Robert.Jest cudowny i pyszny.Choć bardziej lubię go przyjmować w kakaowe oczko :)

Gość maggicc
ja 33 brunet o smacznej spermie zaprasam was dziewczyny na połykanie lub sameg loda oczywiscie sie odwdziecze

Gość maggiccc
mój nr mail to maggicc@znajomi.pl

Gość kicio999
ja bardzo chętnie poznam szczupłą dziewczyne lubiącą sperme,a która nie ma komu,ja też nie mam dziewczyny,wzamian bardzo lubie lizać dwie dziurki LUBLIN 176 szczupły jungfrau01@wp.pl,gg13411609

Gość Deskowiec
Hmm... dużo kobiet się wypowiada, że jak zrobią loda swojemu chłopakowi/facetowi/kochankowi/mężowi... to odwdzięczają się z nawiązką. To chodzi o tą nawiązkę tak? ;| Ja dla swojej kobiety zrobię wszystko a to co robimy w łóżku jest pełne emocji, Miłości! Wiadomo, że liczy się na drugą stronę, ale nie patrzmy tak na siebie tylko i nie róbmy "coś za coś" :)

Gość ona7809
ja jestem z moim 5 lat nie wiem dlaczego ale uwielbiam gdy mój kończy mi w ustach lubie smak spermy jesteśmy udanym związkiem praktykujemy wszystko nawet trójkąty mój zaproponował mi właśnie taki układ gdzie kochałam się z innym facetem w jego obecności jego to podniecało i mnie później mój dołączył ale i było tez na odwrót ja się patrzyłam jak kocha się z inna fajne odczucie i podniecajace ale nie dla wszystkich taka zabawa oczywiście te osoby trzeba tez dobrze poznać no cóż warto spróbować.

Gość Diozaur
Podobno po ananasach smak spermy jest lepszy :) choć moja od czasu do czasu łyknie ten codzienny i lubi to robić. Ona 7809 masz fajny układ ze swoim partnerem.Też bym tak chciał,ale ...

Gość mario11111
Witam wszystkich Tak cztam te wypowiedzi i dziwne ze nikt o tym jeszcze nie napisał.Otóż doczytałem się gdzieś w necie o najnowszym odkrycie naukowców którzy odkryli ze w spermie są jakies skałdniki które są bardzo korzystne dla zdrowia i opózniają efekty starzenia się.Więc drogie panie przestancie kaprysić ze zmak nie tan ze zapach brzydki , tylko do dna by nie uronić jednej kropli.usmiech.gif

Gość stefan6060
Lubie sie kobiecie do ust spuszczac i buzie pelna spermy calowac, jak sie spuszcze do c**ki to tez wylize do ostatniej kropelki.

Gość gość
sam próbowałem swojej spermy wielokrotnie i zdecydowanie zależy od sposobu odżywiania, ale też stylu życia - w im lepszej byłem formie - tym lepsza konsystencja, smak i zapach i w odwrotnej sytuacji było dużo gorzej w tych kwestiach - moja dziewczyna połyka bez problemowo

Gość gość
a pomyślcie sobie, że ten drugi środek z rankingu na przedłużanie stosunku na stronie busby.pl zwiększa produkcje spermy 5x. wytrysk jest naprawdę przyjemny

Gość Elizabeth86
Ja nigdy nie miałam problemów z połknięciem. Zależy od dnia i godziny. Polecam spróbować połknąć po umyciu zębów. Lekko słodki smak ma wtedy :)

Gość gość
ja tez polykam swoja sperme

Gość halubiedobuziha
jestem chłopakiem i lubie sperme mam marzenie połkonąć sperme jakiegoś meżczyzny ktoś chetny to pisać chetnie jakiemuś zrobie lodzika

Gość gość
Witam smak spermy zależy od higieny narządów intymnych.Do tego dieta co spożywamy.Mąż ma bardzo dobry smak spermy i jak mamy seks z wymianą partnerów to kochanek ma też samczną spermę.Raz z żoną kochanka mielismy ochotę popatrzeć ma meżów jak sobie robią loda nie bronili się przed tym i stwierdzili,ze boło calkiem,całkiem dobrze.Podczas minetki spija kochanek moj soczek a mąż kochanki i im smakuje.

Gość gość
Dobra, dobra, nie p*****l już o tych trójkątach, to tylko twoje fantazje :D Popraw trochę ten prymitywny styl pisania ;)

Gość gość
Mam ochotę na soczysty pocałunek żony pachnący i smakujący spermą. Przeważnie przy współżyciu najpierw pieścimy się często w pozycji 69 potem przechodzimy do sedna. Moja żona ma orgazm tylko przez pobudzanie języczkiem. Najczęściej doprowadzam ją do orgazmu a potem dochodzę do środka i mam orgazm w niej, innym razem przeważnie gdy jestem bardzo podniecony najpierw mój orgazm potem schodzę na dół i całuję jej słodką dziurkę i łechtaczkę, doprowadzając ją do orgazmu smakuję też przy okazji swoją spermę. Często myślę o tym żeby połknąć całą stróżkę wypływającą z niej, mam takie myśli przed stosunkiem ale jak już podniecenie opada i schodzę niżej by jej zrobić dobrze to wtedy widok wypływającej stróżki zmieszanych naszych soczków już jest mniej apetyczny dla mnie. Czasami myślę o tym żeby postawić się przy fakcie dokonanym to znaczy żeby robić jej dobrze po moim wytrysku do środka w pozycji 69 gdzie ona jest u góry wtedy wszystko spłynęłoby do mojej buzi. Może to jakieś wyuzdanie albo wynaturzenie, co o tym myślicie? Rzadko, ale zdarza się też, że doprowadza mnie do orgazmu i połyka moje nasionka, idę potem do góry i całuję ją namiętnie czując zapach i smak nasienia w jej ustach.

Gość gość
Poznałem jakiś czas temu piękną kobietę, spotykaliśmy się i rozmawialiśmy o wszystkmi , o preferencjach seksualnych również. Wiedziała że uwielbiam sex analny więc podczas naszego pierwszego razu bez wahania go zaproponowała. Po wszystkim nagle zaczęła pieścić mnie ustami a ja zawstydzony i skrepowany uciekłem na co ona powiedziała że jej to nie przeszkadza i nie czuje obrzydzenia. To ona musiała mnie zmienić zeby mnie to nie krępowało i przyznam się że trwało to długo. W końcu zaakceptowałem to. Jej spodobał się seks analny do tego stopnia że za każdym razem ma wytrysk, teraz robimy wszystko bez oporu z frajdą i cudowną zabawą, jak by ktoś dzieci wpuścił do sklepu z zabawkami. A największą radość mam sprawia dawanie sobie na wzajem jak największej rozkoszy, bez żadnych zahamowań, bez wstydu.

Gość gość
Mi smak obecnego chłopaka nie podchodzi. Jak mu powiedziałam że poprzedni lepiej smakowali i dla tego chętnie łykałam, i dlatego mówiłam mu że łykam, to się obraził. Nie mogę połknąć jego wytrysku i zawsze szybko wypluwam :( Mówiłam mu że czytałam o ananasach, kawie, papierosach itp. ale on wie lepiej .... Co mogę jeszcze zrobić, czy powinnam na siłę łykać, mogę się porzygać....

Gość zboczusia
uwielbiam smak spermy mniam

Gość trans
Jestem facetem,mnie partnerka namowila kiedys do wypicia spermy z prezerwatywy.jak dla mnie ok

Gość gość
gość 2018.05.08 Nic na siłę. Moja mnie często całuje po zaraz po lodziku z finałem. Moja jest słodka :) A zasadnicze znaczenie ma tryb życia i dieta. Nie chodzi tylko o ananasy, a ile ogólnie o owoce. Trzeba ograniczyć fast foody, alkohole, żadnych papierosów itd.

Gość gość
Z swoją drogą musimy spróbować jaki będzie smak po grapefruitach;)