Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nabuzowany

Smak spermy

Polecane posty

Witam drogie Panie. Jestem z dziewczyną w stałym związku od ponad 2 lat:-)Mamy bardzo udane życie seksualne!!Dziewczyna lubi kochać się po francusku,jednak tuż przed wytryskiem wyciąga go z ust.Chciałbym ją namówić żeby kończyła w ustach,szczytem moich erotycznych fantazji byłoby gdyby połknęła!!Boje się jej jednak o tym powiedzieć aby nie psuć naszego cudownego związku!!Poradzcie mi coś!!A wy dziewczyny lubicie połykać?A jeśłi nie to czemu?Czy jest to jedynie bariera psychiczna? Pozdrawiam!!!

twarzyczka czemu jestes taka nerwowa!!nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc!!Przeciez wiele kobiet lubi polykac aby sprawic przyjemnosc swemu facetowi!!!Przeciez to chyba nie bola a otruc tez sie nie otrujecie!!!!Ja ze swojej strony moge dodac ze minetke mojej dziewczynie mogłbym robic calymi dniami!!Jest to dla mnie naprawde ogromna przyjemnosc!!

Gość bleeeee
Jestem zdania twarzyczki!Skosztu jnajpierw sam swojej spermy i zobacz jakie to "wspaniale"doswiadczenie ,a potem mozesz jej to zaproponowac!Smacznego

Gość bleeeee
Ja lubie milosc francuska,chetnie w ten sposob zadawalam mojego partnera i on mnie.Jednak nigdy nie polknelabym czegos co jest mieszanina jakis plynow ustrojowych i plemnikow.Bllleeee .sam zapach odrzuca!moj facet nie oczekuje tego odemnie,twierdzi,ze to ponizej godnosci kobiety!!!

Gość cilest21
a ja wlasnie przed chwila polknelam sperme swojego kochanka , ale trudno przyrownac smak smeprmy do czegos- troszke gorzkawa .....no naprawde niewiem jak to okreslic:) palisz?pijesz czesto alkohol?jesz duzo czerwonego miesa?jesli tak to zrezygnuj na jakis czas , ponoc ananasay poprawiaja smak spermy a poza tym to juz chyba zalezy od dziewczyny czy lubi polykac czy nie , a czy twoja dziewczyna probowala kiedys tego??

Ona jeszcze tego nie prubowala.Jestem jej pierwszym partnerem!kochamy sie dopiero od kwietnia tego roku!!Nigdy jej tego nie proponowalem ale sama mysl mnie strasznie podnieca!Nie pale i malo pije alkocholu!!Dzieki dziewczyny za szczere odpowiedzi!!twarzyczka jest troche nerwowa i chyba zbyt konserwatywna!

Gość kula
fuj!!!!!!!!!

Gość a ja ZAWSZE połykam
nie przeszkadza mi smak spermy,kocham mojego faceta i wszystko co z nim związane,robimy też dużo innych świństewek np po tym jak on mi się spuści do buzi dzielę się z nim spermą i on to też lubi.....

Gość a ja ZAWSZE połykam
nie probowalam jeszcze polykac po tym, jak wyciagal z mojego tylka...ciagle mam opory a on namawia mnie. czy jest ryzyko, ze poczuje smak kału ?

Gość wikus
Moja pani najbardziej lubi jak spuszczam się na swój brzuch a potem ona zlizuje powoli spermę. Twierdzi, że wtedy najlepiej smakuje. A ja jej wierzę.

Gość Chochelka
Mnie nie przeszkadza smak spermy, ale jej konsystencja, dlatego wolę tuż przed wytryskiem włożyć GO głębiej w gadło, żeby broń Boże nie gromadziła się w gardle bo wtedy mam odruch wymiotny. ale smak? Ja wiem ? Nie jest taki najgorszy, już gorsze rzeczy miałam w ustach, które normalni ludzie ponoć jedzą ze smakiem (np. grochówka :-P)

Gość Chochelka
tfu - miało być: Nie gromadziła się w ustach :-P jesli chodzi o smak - mój mąż ma słono-gorzki ...

Gość wariatka na tak
Zdarza mi się... nie każdy facet mnie do tego nastrajał, ale dwóch było i nie miałam problemów, dodam, ze żaden mnie do tego nie zmuszał, a po wszystkim byli zaskoczeni.... Smak, cóż, rację mają moje poprzedniczki, ze smak zależy od sposobu odżywiania się faceta, do standardów powinien wejść słynny sok z ananasów i nie jedzenie ostrych, tłustych potraw, nie palenie i ograniczenie alkoholu.... i nie jest źle. Mnie to osobiście bardzo podnieca;)

Gość Romantick
Podnieca cie ? Czy to znaczy ze dopiero potem wolisz byc sama pieszczona do orgazmu ? Czy wolisz przedtem, i wysysac faceta na koniec ?

Gość wariatka na tak
podnieca mnie cały oral, raz na 69, raz na zmianę... robienie tego facetowi kręci mnie i tyle, coś więcej?;) on w tym czasie zawsze może mnie paluszkami ....

Gość Romantick
No wlasnie chodzi mi o to czy generalnie wolisz dochodzic przed nim, po nim, czy zebyscie sie miziali jednoczesne ?

Gość wariatka na tak
jejka, a po co Ci to, jak mnie nie znasz? wszystko w zależności od nastroju.... i bądź tak miły i zakończ temat, bo rok postu robi swoje;) poza tym wysiadam zaraz z neta

Gość Romantick
Rok POstu ? .. oj biedactwo ... Dobre lizanko ci sie pewnie marzy ;) A czemu tak dlugo ? Zlozylas sluby czystosci ? :)

Gość wariatka na tak
nie, nie składałam żadnych ślubów;) tylko zasada w moim życiu jedna: z byle kim nie chadzam do łóżka i potrzeba mi do tego albo uczucia, o co trudniej, albo totalnej, zwariowanej namiętności... a niestety od roku nie spotkałam takiego faceta... może za dużo wymagam, ale potrzebuję czegoś więcej w sexie niż tylko wyżycia się... a poza oralem to brakuje mi sexu tak ogólnie...

Gość wariatka na tak
To spadam Romantick... miło było poznać:) chyba dostatecznie zaspokoiłam Twoją ciekawość? Pozdro:)👄

Gość kaliber 44
wariatka na tak bardzo mi się spodobało to co powiedziałaś że nie z każdym i że potrzebujesz uczucia :)

Jedz ananasy i smak spermy się popraw, będzie ci wtedy robiła laskę z połykiem

Gość Dorocinka
Chyba Cie pogielo to ponizenie kobiety i mozna sie ze rzygac bleeeeeeeee :/

Gość Kasssia
Ja zawsze połykam. Nawet gdy uprawiamy pettning, to mój Misiek kończy w moich ustach. Mnie to nie przeszkadza a nawet mnie to podnieca, za to wiem, że Misiek to uwielbia. Jesteśmy już ze sobą 8 lat i nie żałuję, że właśnie wtedy namówił mnie na to.

Powiedzieć otwarcie. Porozmawiaj z nią, człowieku. Może Cię zaskoczy jej reakcja i wcale się nie obruszy, a wręcz przeciwnie. No chyba, że wyczytuje potępieńcze posty na Kafeterii. :-P Osobiście - mnie to kręci. Znaczy się tzw. połyk. Nie mam nic przeciwko, od pierwszego razu - samo wyszło, bez namów czy oporów.Ot, na zasadzie eksperymentu - dobrze się przyjął! :-D PS. Zaraz się odezwą tłumy zbulwersowanych kobiet wyzywających mnie od poniżających się szmat - tym Paniom już dziękujemy! :-D :-P