Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nabuzowany

Smak spermy

Polecane posty

Gość no takkkkk
jak dobrze ze jeszcze istnieją takie kobiety jak Wy rybko 👄 penelopo 👄

Gość Chochelka
a ja ? :-(

Gość no takkkkk
chochelka 👄

Gość Chochelka
thx :-) już mi lepiej :-) 👄

Gość praktykujący
jak widać zdania są podzielone. moja dziewczyna kiedyś polykała, a potem przestała, natomiast moja kochanka połyka i mówi że sprawia jej to wielką przyjemność... de gustibus non disputantum... jedno jest pewne, faceci bardzo to lubią :P

Więc skad ta blokada u mojej kochanej dziewczyny.Ona naprawde lubi eksperymentowac z sexem!!Czesto robi mi lodziki ale nigdy jeszcze nie konczyla w ustach nie wspominajac juz o polykaniu!

To weź ją przytrzymaj przed fianłem, wkońcu się przekona.

Gość miszczunio
najbardziej mnie bawią teksty typu: to jest brak szacunku dla kobiety! To jest ochydne! .. nikogo nie namawiam, nie smakuje - nie rób tego, ale, żeby takie słowa!? A my jak Wam robimy minetkę to co??? Mamy wypluwać??? A Wy myślicie, że smakujecie i pachniecie jak wanilia!? Ale nam to sprawia radość bo widzimy i słyszymy jak stękacie z podniecenia.. Jakbym miał wypić szklankę soczków ot tak to wątpię bym to zrobił, ale podczas takiej zabawy łóżkowej to wypijam z uśmiechem hektolitry ;) i mam z tego radochę jak dziecko, cały upaćkany :D od brody po nos :D

Gość narinka
nienawidze polykac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIENAWIDZE! sorry, robie mu loda, owszem :) lubie, gdy mu dobrze :) ale sperma jest ohydnaa!!! zawsze wypluwam! słona i.. taka... fe!

Gość ..-...
jasne ze sperma pyszna nie jest, ale ja to uwielbiam bo wiem jak mojemu facetowi jest dobrze....a i jeszcze slyszlam ze sperma dobrze dziala na cere:)i to chyba prawda...nie wiem jak mozna mowic ze lykanie spermy to ponizanie...no ale coz, trzeba szanowac zdanie innych.ale wspolczuje facetom ktorych kobiety sa wlasnie takiego zdania...pozdrawiam wszystkich:)

Gość No nie wierzę
A jak my Wam liżemy Wasze pieszczoszki i połykamy Wasze soczki to jest dobrze?? No proszę...A potem sie dziwicie dziewczynki, że faceci łażą do burdeli...nie dajesz facetowi co pragnie, licz się z tym że znajdzie taką co mu odpowiada , ale pod względem seksualnym ( czyt. kochanka), albo będzie chodził po agencjach towarzyskich. I to nie tyczy się tylko mężczyzn... Taka prawda.

Chyba się zdecyduję i z nią porozmawiam na ten temat.Strasznie mnie to kręciPodoba mi się zdanie mistrzunia.Ja również kocham robić mojej dziewczynie minetke!!!

Gość jakis facet
to po pierwsze jest psycha, sam mało nie puscłlem pawia jak mialem zassac mleczko z nabrzmialych piersi żony, gdy córa nie mogla ciagnąć cyca bo miala zapalenie gardła - a przyznacie że raczej nie jest to odpowiednie porównanie po drugie to jest ochyda w smaku (no bo jaki facet nie próbował ??) i sam nie mam pretensji, że żona nie kończy w buzi - rozumiem i nie wymagam, jednak nie rozumiem dlaczego moja kochanka zawsze od tego zaczyna - twierdzi, że ją to nakręca

Ja również rozumiem i nie wymagam ale chyba z nia na ten temat porozmawiam,bo strasznie mnie to kreci!!!A propo zaczynaniaod orala to moja tez tak lubi zaczynac tylko ze mnie to tak podnieca ze czasmi wole zeby skonczyla w ten sposob i nie mam juz ochoty na sex bo robi to wysmienicie!!

Gość upupup
upupupup

Gość Gal Anonim
Już za Mieszka połykano spermę :)

Gość mysteryman
ktos wyzej powiedział "no bo jaki facet nie próbował ??" - Ty gościu, ja nie próbowałem i nie ma siły zebym to spróbował. Tak to chyba jest skonstruowane, ze własne niezbyt krasne. Ale soczki mojej ukochanej są super i zawsze mnie podnieca zlizywanie, lizanie, pieszczenie jezykiem ustami jej cipeczki, To najbardziej podniecające dla mnie czynności w sexie.Mysle,ze kobiety tez nie bardzo lubia swoich soczkow smakować.Kwestia gustu i upodobań. I jak kobiety mówia tu na forum do facetów- to spróbujcie sami swojej spermy , to jest to głupia gadka.Zreszta oral jest dla koneserów, a nie dla kopulantów

Gość narinek
I dlatego z twoim podejściem narinka ON DOCHODZI A TY NIE:P

Gość Sexxi_Bi
do nabuzowanego :) Słuchaj, powiem Ci tak: jak pierwszy raz piescilam oralnie faceta to nie mialam pojecia jak to wszystko robic i co lepsze-jak bedzie smakowac sperma. Było dla mnie normalne, ze polkne, nie zastanawialam sie nad tym :] i owszem, gdy w piekny sposob doszedł-ja polknelam. I teraz-myslalam, ze sie zerzygam :] to nie zart. on ledwo zipiał po moim wyczyniem, wiec tego nie widzial, nie widzial moich min i DOSŁOWNIE oduchow wymiotnych!!!! Głupio mi bylo, bo wiem, ze mezczyzni lubia widziec, ze koieta nie ma orzed polykaniem oporow. czuja sie wtedy bardziej kochani ;) ale ja,wiedzac, ze on nie widzi chwycilam po sok i pilam tak dlugo az nie zmylam tegpo smaku :P Teraz on zawsze konczy w ustach, a ja szybko je plucze. Wiec... rozni ludzie-rozne reakcje. jak dla mnie sperma jest ohydna i nie potrafie sie przemoc. mam taki wstret po pierwszym razie, że.... szok :P smak? cierpki.słooony bardzo!

a wiesz narinku drogi, z ejuz jest wiele, wiele lepiej? :) poza tym ja mam orgazmy regularnie. i to takie, ze szok :D tyle, ze nie pochwowe :P moze za mloda jestem :P

z tym kończeniem w buzi i połykaniem przez Panie to w istocie skomplikowana sprawa. Bo blisko 100% z Was pewnie rozpoczyna te zabawy z pewnymi obawami. I nie można się dziwić. Podobnie jest z nami, gdy liżemy wasze kwiatuszki. Bo jest to pieszczota dla BIORCY. Dla DAWCY staje się przyjemnością, gdy DAWCA robi to dla nagrody, którą jest rozkosz BIORCY, pokazywana, nieukrywana. Potem, gdy już to polubimy idzie jak z płatka. Ale nie można się dziwić, gdy ktoś tego nie polubi. Tylko szkoda........

Gość kaaaskaaa
Kocham swojego chłoapaka do szalenstwa!!!ALe nigdy nie połkneła bym jegos permy!!Poprostu to nie chodzi nawet o jakas godnosc!!mnie to brzydzi i juz!!!sa takie dziewczyny i takie to zalerzy od kobiety i nie namawiej jej bo jeszcze zwymiotuje albo jej sie cofnie!a to nie bedziemiłe ja tak bym miała na sama mysl mnie mdli!!!bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość gold-misteria
moj facet (partner seksualny) ma rozne dziwne fantazje mowi o nich ale wie ze i tak nie mam zamiaru realizowac jego zachcianek. do tego pali spore ilosci papierosow wiec juz sam zapach spermy jest feee a smak:) nie wiem bo nie mam zamiaru probowac po sekie kiedy skonczyl na piersiach powiedizalm mu a teraz to zliz przeciez lubic ssac moze sutki i od tamtej pory nie wspomina nawet o tym zeby to polykac. jak mu zle to niech idzie do innej tylko z epozniej nie ma po co wracac

Gość Suzi 27
Nie probowalam i nie zaluje a laske robię w gumce........a co!

a powiedz mi gold-mistera czy twój chłopak robi Ci minete?Podczas tego też chyba co nieco się napołyka?!