Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosna siostra

moj facet mial erekcje na widok mojej siostry!

Polecane posty

Gość zazdrosna siostra

przed momentem moja siostra wyszla z kapieli, bo chwilowo u mnie gosci. Byla owinieta recznikiem, moj facet do niej tekst" no, ale fajna jestes dpucia Marlenka", siostra sie zasmiala powiedziala "Spada"j i wyszla z pokoju. Ja w tym czasie bylam przy kompie, odwracam sie do mojego faceta , chciala sie o cos go zapytac, a jemu majtki rozrywa. Co za swiniak jeden!

Gość no wlasnie
no niezle zapodaj fotke Marlenki :P

Gość Babcia Gienia
Misiaczku.. toż to penis żyje własnym życiem. Nie wiedziałaś o tym?

no tak, niby penis tam reaguje jakby osobno, ale facet tez moglby taki fakt ukryc przed swoja kobieta a nie siedziec i niemal czekac az ona to zobaczy. mi by sie na pewno smutno zrobilo

Gość zazdrosna siostra
Dno to on osiagnal.........czy Wy faceci naprawde nie potraficie sie pohamowac? To jest oblesne!! Tzn. oblesnie psychiczne przede wszystkim, tu mnie niby kocha, a tu masz....

Gość Dziecinka ..
oj, Bidulko, nie przejmuj się tak bardzo. To nie znaczy, że Nie Kocha. Nawet, jeśli już bzyknął ją myślami. Taka już natura ptaka. No i ciesz się, bo zdrowy i hetero!

Gość lalllka
a ile siostra am lat?

Gość Dziecinka ..
o nieee Laleczko! Tylko nie precz! Malinowo to nie zawsze z nimi jest, ale zginęłybyśmy bez nich marnie..

Gość zazdrosna siostra
No ja nie wiem, przeciez to mozg steruje jego ptakiem , a nie odwrotnie. Mogl nie fantazjawac przed te pare sekund o mojej siostrze. To wlasnie oblesniactwo psychiczne!

Gość zazdrosna siostra
Ja mam 25, siostra ma 28.

Gość zazdrosna siostra
Moze i mialam. Ale na pewno nikogo z tego powodu nie urazilam, ani skrzywdzilam.

Gość Uha
A nie mozecie obie z siostra zrobić sobie wspólny seks z twoim facetem? Kto wam zabroni? Bedzie jakaś odmiana.

moje zdanie na ten temat jest takie, ze facet jednak, nawet jesli mu stana, powininen to uryc, a skoro Autorka widziala ze ma wypelnione majtki bo mu stanal to jest nie fair z jego strony.

Gość kliwik
Jak jest zdrowy to marzy o was obydwu w jednym łóżku sostrzyczko. Bawcie się dobrze ja tylko zazdroszczę paa

Gość zazdrosna siostra
Uha- no comments Open ur mind. Oczywiscie. Przeciez mogl odwrocic sie do mnie dupa i plecami, lub narzucic na siebie koc, a nie lezec , spogladac w niedomkniete przez moja siostre dzwi i eksponowac swojego nabrzmialego ptaka, co prawda przez bawelne, ale prawda jest jaka jest.

serio, jestem zbulwersowana ta sytuacja, ktora opisujesz. spoko, no podniecil sie, to mozemy jeszcze wybaczyc, bo kazdemu sie zdarza, ale w ogole nie ukrywac sie z tym, nie dbac o to aby ta 2 osoba z ktora sie jest tego nie dostrzegla-dla mnie to ochyda.. serio. w ogole gadalas z nim o tym?

Gość zazdrosna siostra
No jeszcze nie. Nie wiem co mam zrobic. Jestem wk......, nie bede mu robila awantury poki moja siostra sie krzata po domu .Po co ma wiedziec, ze mam takiego oblesnego faceta. Mam ochote go konkretnie opieprzyc. Porozmawaimy po kolacji, jak sie polozymy to chyba mu powiem co mnie dzisiaj zabolalo, ale nie mam ochoty kolo niego spac, moge zawsze spac z siostra. Tego tak nie zostawie.

Gość SAMA JESTEŚ OBLEŚNA
JEMU MA NIE STAWAĆ A TY MOŻESZ SIĘ ROBIĆ MOKRA NA WIDOK INNYCH?? TOŻ TO JAKIEŚ NIENORMALNE JEST. MOŻE PO PROSTU ZADBAJ ŻEBY MU NIE STAWAŁ(I NIE MÓWIĘ TU O OBCINANIU)

mysle jednak ze w gruncie rzeczy nie chodzi o to ze mu stanal(podniecenia to normalna rzecz, przeciez Autorka przyznala ze podnieciala sie na widok innych mezczyzn, wiec niejako samo podniecanie sie mozna mu wybaczyc) ale bardzo bardzo nie fair jest to ze nie ukryl tego, a przeciez mogl. i o to tutaj glownie chodzi Zazdrosna siostro. ochrzan go, serio, powiedz yo co czujesz, ze Cie to wlasnie zabolalo i zdenerwowalo. serio nie ma sie co ukrywac przed tym. ja przed moim facetem kilka razy tez ukrywalam cos co mnie zabolalo a czego on byl przyczyna, dopiero po jakims czasie mu o tym powiedzialam, jednak swoje musialam przecierpiec. takze radze porozmawiac i nie zalowac oskarzen i slow wyrazajacych niezadowolenie.

Gość KEŻELI JEST TAKA WRAŻLIWA
TO DLACZEGO NIBY KOLEŚ PRZY W OBECNOŚCI JEJ SIOSTRZY PARADUJE W MAJTKACH PO DOMU??

Gość voytasso
całkowicie się zgadzam. jak to jest z tym paradowaniem w bieliźnie?

Gość no wlasnie

Gość zazdrosna siostra
No co jak to jest? Mieszkamy razem(facetem). Siostra przyjechala na Swieta, bo mamy ode mnie blizej na cmentarze. Moj facet sobie czasami chadza dosc luznie po domu. Juz sie polozyl jakby do lozka. Siostra wyszla z kapieli, weszla do mojego pokoju po kosmetyki jakies i to wszystko. Takie dziwne?

dla mnie nie, w koncu jest jakby panem domu, jego mieszkanie, wiec wolno mu chodzic tak jak sie mu podoba. reszte opinii na ten temat juz znasz

A dla mnie nie. ja tez mieszkam z chlopem i jakos sobie nie wyobrazam, zeby paradowal w majtach przed goscmi. To ja przyjezdza brat Twojego chlopaka to ty tez w samych majtach przed nim paradujesz??

Gość zazdrosna siostra
O majn God. Bylas moze kiedys na wakacjach pod namiotem wieksza grupa? Chyba nigdy sadzac po tym co napisalas. Moj facet tez ma siostre, braci tylko ciotecznych.

ej, tu nie chodzi przeciez o paradowanie w majtkach, przeciesz szedl spac i jakos to nie on przyszedl do pokoju tej 2 siostry, lecz ona przyszla do pokoju Zazdrosnej Sisotry i jej faceta. to co chlopak ma z kombinezonie klasc sie spac? dajcie spokoj