Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosna siostra

moj facet mial erekcje na widok mojej siostry!

Polecane posty

Bylam pod namotem z wieksza grupa i jakos nie latalam w majtach przy wszytkich. Jesli u was sa takie zwyczaje, ze chodzicie sobie rozneglizowani przy gosciach, to nie dziw sie, ze mu staje. Kazdemu by stanal na widok ladnej dziewczyny w samym reczniku

Gość fajna prowokacja ale prosta
dość. Nie ze mną te numery Brunner - jak mawiał nieśmiertelny Kloss.

A druga sprawa jest taka, ze siotra nie powinna wchodzic do waszego pokoju -rozneglizowana -bez pukania P.S. kiedy my mamy gosci to obydwoje spimy w jakis pizamach.

Gość a ja to bym byla
zla na siostre ze wlazi do pokoju w ktorym jestem z facetem w samym reczniku... a gdyby mojemu facetowi stanal na widok mojej siostry i ja bym to zobaczyla to by zarobil w gebe! nie za sam fakt staniecia ale wlasnie za to ze nie ukryl tego przede mna!

Gość siabada
a co na to twoja siostra? Podjarała się?

Gość zazdrosna siostra
Oj przestan, nie bedziesz mi mowic co moja siostra powinna, a czego nie powinna i jak mamy wszyscy spac. Rozumiem, ze nie wyszlabys z namiotu zeby zalozyc spodnie, tylko bys sie wsuwala w gacie, gimnastykowala, np. w przyciasnawej dwojce?

Gość zazdrosna siostra
moja siostra robi kolacje, bede za 20 minut, a moj facet oglada Hbo, lezy przykryty kocem... alei tak mi jest nieswojo:(

bzdura, jeśli w domu są goście (obojętne czy brat, siostra, tata, kolega, sąsiad) to raczej nie paraduje sie w slipach bo to niesmaczne. Osobiście wstydziłabym się wejść do pokoju siostry owinięta w sam ręcznik wiedząc, ze szwagier jest rownież. A gdyby juz mnie spotkała podobna sytuacja to siostrze powiedziałabym, ze paradować w negliżu może kiedy będziemy same nigdy przy moim mężu bo sobie tego nie życzę! A stary dostałby w gębę za to, ze nie starał się tego ukryć przede mną. Wyobraź sobie odwrotną sytuację przy jego kuzynie chodzisz owinięta ręcznikiem, ciekawe co Twój mąż by zrobił???

Gość ken 24
powinien wyruchac was obie:D

Gość Wujcio Stefan
Zazdrosna - czy tak ciężko zrozumieć, że erekcja jest kontrolowana podświadomie i faceci praktycznie nie mają wpływu na to czy im stanie, czy nie??

twoja siostra też niezła skoro paraduje w ręczniku przed twoim facetem. A skoro dla ciebie to wszystko takie normalne - facet w majtkach lata przy badz co badz obcej kobiecie, a ona paraduje w reczniku to skad oburzenie, ze mu staje? haha

Gość Wrom
Dziwne, że się facet nie wstydził, bo pewnie i siostra widziała tą jego erekcję na swój widok. Przy jednej kobiecie jeszcze "wypada" w zależności od relacji z nią ale przy dwóch w jednym pokoju i to siostrach - zupełny obciach. Aż trudno uwierzyć, że ktoś może być tak mało ostrożny i nieprzewidujący i nie stara się ukrywać takich rzeczy.

faceci niestety juz tacy sa ... ale nie mowie ze mi sie to podoba. ja kiedys bylam z moim w kinie zobaczyc ten film z Eminem. 8 Miles. Jak eminem i ta laska sie kochali, to mojemu facetowi tez stanol. Bylam wsciekla i zraniona ... ale czytalam ze to normalne u nich. My tez sie mozemy podniecic na widok jakiegos pieknego cialka ... ale u nas tego nie widac w majtkach.

Gość EJ a co powiecie na to
mam kumpla chyba z 10 lat on jest żonaty od 2009 a zna się z nią od 2007 jak się z nimi spotykam od czasu do czasu to ta jego żonka zawsze do mnie strasznie miła jest (kiedyś taka nie była) nie raz opieprzy męża jak coś mówię i on się nie zgadza hmmm, zawsze serwuje tyle jedzonka że masakra :D uwielbia moje dowcipy i słuchać mnie, i ubiera się hmm wyzywająco żebym widział jej wdzięki, nie w majtach ale raz u nich byłem i naprawdę za dużo to na sobie nie miała... nie wiem co mam sobie o niej myśleć, rutyna? przecież ON to widzi ONA robi to przy nim...