Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majla

Kiedy ten trądzik się skończy?

Polecane posty

MaM wrażenie, że to właśnie przez to nie moge sobie nikogo znalezc... :(

Gość farbka17
ja tez mam takie wrazenie:( i w ogole dola dzisiaj zlapalam, przytylam, brzuch mi sie wielki zrobil, wlosy mi płowieją(mam na ten temat zalozony swoj topik), tradzik mam o wiele mniejszy niz kedys, ale mam straszne przebarwienia, ktore da sie na szcescie przykryc dobrym podkladem, ale po ok 2h moj makijac jest straszny i sie czuje gorzej niz jakbym miala kilka pryszczy i w ogole czuje sie taka blee , na dodatek szkola;// nauka i w ogole zimno sie robi, poprostu mam doła, od jutra biore sie za siebie!!

Ja tez mam nadzieje, ze jutro bedzie o wiele lepiej! Przeciez jakos w szkole sie musze pokazac.. :(

Gość farbka17
nom:( w sumie ja juz przyzwyczajona ze ktos sie na mnie patrzy jak gada ze mna czy cos z bliska ,z dalekato u mnie nie widac bo przyszczy mam juz malo zostaly tylko zaskorniki i przebarwienia, mam juz doscy mojej cery, to jest meczace, a szczegolnie chce sie pozbyc juz nakladaniatapety, ale wiem ze to jest na razie nie mozliwe:(

Ja pudru nie nakładam, najgorsze to jest czoło (mam grzywke a wiec troche zasłania) i na policzkach pod oczami :( W sumie z pewnym osobnikiem nawiazałam juz blizszy kontakt, ale jestem ciekawa jak on sie do tego odnosi, odpycha go to? :(

ja tez już nie moge wytrzymać. Już 8 lat się męcze. Od 2 lat zaczełam stosować coraz mocniejsze leki (antybiotyki doustne), ostatnio biorę też DIANE. Ja już mam dość, będę się truła byle się tego syfu pozbyć. Po antybiotykach jest już lepiej, a Diana chyba to wszystko doleczy. Za mieśiąc che się wybrać na peeling mechaniczny do swojego dermatologa. Jest dośc drogi i potem przez 4,5 dni nie może się pokazywać na ulicy, ale przynajmniej mi ślady zejdą i reszta pryszczy... Może za miesiąc już wreszcie będe szcześliwa !!!!!

A najgorsze jest to że w moim otoczeniu ludzie jakos nie maja z tym problemu! Czuje sie taka inna..

majla, Mam to samo. Wiesz jak ja się cieszę jak zobacze kogoś pryszczatego!!! WIem że sama nie jestem !!!

Dobrze ze z moja buzia nie jest az tak zle.. nie do tego stopnia ze go to obrzydza! mam nadzieje.

Gość lilinka 19
Ja byłam u pięciu dermatologów każdy z nich mówił, że podkład przeznaczony do skóry trądzikowej nie szkodzi, miałam dosyć mocny trądzik więc podkład stał się niezbędny.

Gość rrrysia
trądzik sam nie zniknie, trzeba mu pomóc a to niestety jest bardzo kosztowne i czasochłonne. Najlepiej pójść do naprawdę dobrego, sprawdzonego dermatologa. Ja z trądzikiem uporałam się w półtora roku. Do dzisiaj biorę diane i używam maści zapobiegawczo.

Gość skoro nadal używasz
diane, to NIE POZBYŁAŚ SI EJESZCZE trądziku, jak odstawisz diane dowiesz sięco to naprawde jest trądzik...

Gość matkatakajedna
Dziewczyny widzę ,że trądzik Wam nie obcy. Mogłybyście coś poradzić : mam córeczkę 11 letnią i od jakiegoś czasu zauważyłam pojedyńcze krostki. Może nie można jeszcze tego trądzikiem nazwać , ale czy znacie moze jakiś maści zapobiegające albo coś takiego? Chcę jej oszczędzić stresu i zapobiec większemu że tak powiem rozkwitowi tego badziewia na twarzu . Pomórzcie:(

Gość Blondasek17
Ja tez mam problem z tradzkiem, ale juz od kilku miesiecy stosuje Brevoxyl na noc i doustnie Tetralysal - widac poprawe ale gdy pryszcze zniknely mi na policzkach to teraz mam inwazje na brodzie:( czasem zdaza mi sie je wyciskac chociaz to ma fatalny wplyw na cere. w dzien nie wychodze z domu pez pudru choc tak bardzo chciałabym przestac go używac:(

Gość DERMAKNEL
kupcie sobie masc dermaknel 7zl za 20 g ale jest bardzo wydajna,jest bardzo dobra be recepty,mi pomogla moze i wam pomoze,a 7zl to nie duzo,pryszcze zniknely,wyrownal sie kolor,przebarwienia zniknely,sprobujcie

Gość a jaki macie staż
można wiedzieć ?

Gość a jaki macie staż
bo ponoć najgorszy jest nie trądzik młodzieńczy ( 13 - 17 lat ) tylko ten później objawiony, potrafi się utrzymywać do 30-kilku lat :o

Gość dermaknel
kupcie sobie masc Dermaknel kosztuje ok 7zl bez recepty,ma 20g,ale jest bardzo wydajna,mi pomogla moze i wam pomoze,a cena jest nieduza takze srobujcie,teraz mam sliczna gladka buzie,bez przebarwien,do tego jakies witaminki np A,PP,ona bardzo szybko zadzialala w moim przypadku 2-3 tubki i po klopocie,a tez uzywalam roznych rzeczy,prosze sprobujcie mam nadzieje,ze wam pomoze tak jak mi,pa