Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jeżyna

KOCHAM MLA-MLĘ serce

Polecane posty

drogi Awansie..jest tak :) Mla-mla (=mój Kwiatuszek= moja Księzniczka) i Ja (=Ptyś=Misio).. jesteśmy parą.. od roku.. a dzisiaj postanowiliśmy zrobić sobie z takich ludzi jak TY .. hmm.. taki drobny żart... prawa ma się tak.. że kochamy się.. dogadujemy jest cudownie .. łącznie z seksem :).. i znikamy spać bo jutro trzeba rano wstać

błąd ... wciąż nic nie rozumiesz.. kafeteria to nie jedyny sposób komunikacji... ;)

Macie dwa w jednym domu ? A w Afryce ludzie z głodu umierają. Oczyście swoje dusze i dajcie datek dla biednych

Nie mieszkamy razem. Nawet nie jesteśmy w tym samym mieście. A głodujących dzieci w to nie mieszaj bo to niesmaczne :/

NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE Jesteśmy w dwóch różnych domach.. komunikujemy się za pomocą tlenu.. i robimy sobie jaja z ludzi takich jak TY na kafeterii którzy nic nie rozumieją.. OK???

Gość sexi plexi
o matko i córko! A ten Awans to spadł tu z jakiegoś kosmosu czy co? Kto to jest i czemu tak pieprzy?:O

tego nie wie nikt.. a ja idę spać .. bo moja Mla-mla już poszła.. :)

zart wyborny, sledzilam, posmialam sie, a na koniec sie wkurzylam.................obojetnie czy ktos zrozumial czy nie, nie robcie sobie jaj z innych (tak napisal Jezyna), bo kiedys i wam sie dostanie................To o tych jajach bylo juz niesmaczne...............pozdrawiam i poprosze wiecej takich zartow, tylko juz bez jaj :)

Ja głupotę i kłamstwo wyczuwam odrazu więc wiedziałem że to jakaś bajka

Gość sheytan
Fajnie masz

Gość co to za kretynski temat