Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorąca121

Ilość orgazmów w czasie aktu miłosnego

Polecane posty

Gość gorąca121
widzę, że jesteś po prostu prymitywna, a z takimi szkoda czasu dyskutować. Lepsi sa ludzie na poziomie...

Gość gorąca121
widzę, że jesteś prymitywna, więc z takimi szkoda czasu na dyskusje...

Gość tylko ty mozesz skasowac
przeciez jest

Gość ivanor
garaca masz ochote na sex tel

Gość GORĄCA121
DZIAŁA?

Gość gorąca121
były jakies kłopoty ze stroną, ale jest ok, dzięki

Gość odswiezam

Gość gorąca121
Mój problem jakby się rozpłynął, po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi na tym topiku oraz na mnóstwie innych, doszłam do wniosku, że więcej krzywdy robię sobie swoimi wymaganiami, bo potem cierpię. Zrezygnowałam z jakiegokolwiek upominania się, biore to, co dostaję (a paradoksalnie dostaję więcej razy to, to chciałam, niż mówiąc o tym) i jestem przynajmniej spokojna, bo się nie kłócimy i jest super...

Gość gorąca121
sama się sobie dziwię, że potrafiłam się tak przestawić psychicznie, to chyba lęk przed utratą tego faceta spowodował, że ja, nieustępliwa baba - potrafiłam się wyciszyć...Gdy było już między nami bardzo źle - uświadomiłam sobie, jak bardzo go potrzebuję, jak będę cierpiec bez niego i zrobiłam to, na co nigdy nie było mnie stać - w jakimś sensie ustąpiłam. Sama nie wiem, czy to dobre postępowanie, ale człowiekowi czasem nie starcza sił i chęci na wojowanie...zwłaszcza z kimś, kogo sie strasznie kocha i widzi, jak też cierpi...

Gość Melan
fajny topik... szkoda ze byl tak dawno... ale gdyby tu jeszcze zagladnal ktorys z tych doswiadczonych mezczyzn ktorzy sie wypowiadali (Jur najczesciej chyba ) to moze udzielilby mi porady, jak mam nauczyc mojego faceta (jestem jego I-szą dziewczyna ) doprowadzac mnie do rozkoszy...? wiem ze to brzmi dziwnie ale probujemy probujemy i ja sama nie wiem jak juz mam mu tlumaczyc... :(

Z facetami o malym doswiadczeniu w sexie to sa problemy bo oni maja trudnosci z kontrola wytrysku zebys bardziej nas zrozumiala to wytlumacze ci obrazowo to tak jak bys chciala bardzo siku a ktos by cie prosil zebys czekala az on skonczy Wiec rozmowy z nim a praktyka niewiele pomoga Mozesz sobie pomagac raczka w trakcie gdy on jest skupiony nad swoim rozladowaniem bo tak robi wiele kobiet z malo doswiadczonymi partnerami

Gość Pysia - ja
Powinnaś uświadomić mu, że kobieta ma orgazm nie tylko w czasie penetracji. Do tego wystarczy język lub paluszek:) Mógłby Cie tak pieścić, a po kilku Twoich orgazmach mógłby dopiero wtedy wejść w Ciebie:) Powodzenia

Gość a nie moze
a moze lepiej zeby on nie dochodil od rzu tylko np przy twoim trzecim?

Gość jakis tam facet
Problem w tym ze mlody facet ma trudnosci z utrzymaniem wytrysku na tak dlugo zeby kobieta doszla az trzy razy

Gość Fantazyjny
Nie zgodze sie!! Nie jestem stary (20 lat) i bez problemu podczas jednego stosunku swoja dziewczyne doprowadzam 2 razy jednak częściej 3. Raz na jakis czas kiedy dopisze nam klimat udaje sie 4. Mowie o seksie wlasciwym bo czasem w grze wstepnej tez mi sie uda ;). To wszystko zalezy od checi wedlug mnie. Jesli ktos ma problemy z utrzymaniem wytrysku a chce by jego partnerka szczytowala ciagle to powinien skupic sie na dluzszej grze wstepnej!! Jesli jednak podczas stosunku chlopak slyszy "boze juz nie mam sily" to znaczy ze to on powinien sie poddac dluzszej grze wstepnej!!